Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bir müddet spor yapamayacağım Cuma günü doktoruma soracağım ne zaman başlayabilirim diye
cnm 20lerdeyken 30lar çok yaşlı geliyor ama 30 olunca her yaş gözünde eşitleniyor merak etme
Öyle ama psikolojik sınır gibi geliyor

Kızlar kolajen kullanıyor musunuz bu aralar çok araştıruyorum kemiklerim için fln bildiğiniz bimarka var mı?
ay ben de istiyorum ama 50lere inince başlıcam galiba cnm , cilt eklem rahatsızlığım yok şu an ama faydalı olur abi
Ben bir müddet spor yapamayacağım Cuma günü doktoruma soracağım ne zaman başlayabilirim diye

Öyle ama psikolojik sınır gibi geliyor
tamam cnm eklem rahatsızlığı mı var geçmiş olsun
az kaldı dayan cnm geçicek

Kızlar kolajen kullanıyor musunuz bu aralar çok araştıruyorum kemiklerim için fln bildiğiniz bimarka var mı?
Bende dün biraz baktım ama İnternete de güvenemiyorum yine de Bi doktora sormak istiyorum 19 Nisan da randevum var sorucam aklıma yatan Bi cevap verirse yazarım sana da

ay ben de istiyorum ama 50lere inince başlıcam galiba cnm , cilt eklem rahatsızlığım yok şu an ama faydalı olur abi

Benimde eklemlerim çok gıcırdıyor halbuki her şeyden beslenirim o yüzden toz halindeki kolajenlerden alıcam galiba

Yok canım ya yeni düşük yaptım o yüzden pek hareket edemiyorum

Bende genelde hastanelere koşuyodum ama artık korkuyorum

Güvenilir ve yan etkisiz arıyorum canım bi yerlerde duyarsanız bana da haber verin
Kolajeni bilmem ama kemiklerini güçlendirecek bişiler alabilirsin bence canım. Mesela ben insülinden dolayı endokrinolojiye çok sık gidiyorum doktor d vitaminin güneşten alamadığımızı artık dışardan alınması gerektiğini söylüyodu kemikler içinde önemli birşey galiba. Mesela şuan covidi hafif atlatabiliyosam bu d vitaminine bağlıyorum normalde covidli olan duyduğum çoğu arkadaşımda hep kas eklem ağrısı baya çok olmuş bende çok şükür hiç biri yok ama bilemem tabii bu benim kendi kendimi izleyerek farkettiğim birşey oldu belki hiç alakası bile yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…