Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınn kızlar...
Güzel bir hafta diliyorum herkese...
Hafta sonu kimsecikler uğramadı valla kaç kere baktım...
İhmal ediliyor burası demedi demeyin
Neyse..Biz dün evdeydik 1 2 saat alışverişe çıktık sonrasında inanılmaz sıcak olduğu için çıkamadık..
Dün ki menümü paylaşayım hemen:
sabah:1 yumurta yağsız tavada
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
domates

Öğle:1 köfte
3 kaşık erişte
2 kaşık yoğurt
1 çay bardağı kadar ev yapımı şerbet

Ara:1 haşlanmış mısır

Akşam:yağsız marul salatası 1 dilim peynirle 2 kaşık yoğurtla beraber 2 fındık...

Gece:6 iri çilek

Cuma yediğim naneden hala 100 gram fazlam var nasıl bir bünyeyse Allahım ya nefret ediyorum yani bir dondurma bir kısır 3.güne kadar sarkıyor
bakalım cumaya kadar neler olucak kaldı 4 gün:26:

günaydın kızlar
sabah kahvaltısı için bi şey alamadım ahzırlayamadım da çok geç kalmıştı
çekemcemde grisini vardır ondan yedim üç tane bi de nestle lif karışımları varya
böyle 3 ü 1 arada kahve gibi ondan içtim
kötü bi kahvaltı oldu ama napim:44:

günaydın takımcığım çok yorgun ve uykusuzum ama değdi diyebilirim harika bir haftasonu geçirdim nişanlımla birlikte cumatesi arkadaşlarımın davetine katıldık pazarda ailecek pikniğe gittik eğlendik yorulduk döndük tabi her güzel şeyin sonu olduğu gibi bizimde sayılı günlerimiz geçti en azından dolu dolu geçmesine sevndim bu akşam yolcu edeceğim nişanlımı inşallah en kısa sürede yine gelir tek temennim o neyse yediklerime pek dikkat edemedim malesef dikkat etmeye çalıştım ama pek olmadı bugün itibariyle yine düzene girdim haftasonu kaçamağı gibi olmuş oldu yani bakalım inşallah pek etkilemez , öpüyorum hepinizi geçmişe bakayım tekrar yazarım canlarım görüşmek üzere ...

allah tez zamanda kavuştursun seni inaşşalh canım

elimde nestle nesfit geldim
daha yeni kahvaltı yapıyorum
tembelliğim üstümde ama bu sabah 70.9 u gördüm ya değmeyin keygime bi an hiç 71 lerden kurtulamıycam sanmıştım

6 haziran pazartesi menüm:

kahvaltı:

sucuklu yumurta(1)
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
2 dilim kaşar peyniri(1)
yarım salatalık(2)
yeşil çay(0)

toplam 20 puan

ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen:1 tane kabak kavurma(4), 100 gram yoğurt(7)

ara: yarım elma(8), yeşil çay(0)
toplam 19 puan
akşam: kaşarlı tavuk(fırın torbasında), (1),form çay
ara: yeşil çay(0)

3.5 litre su
genel toplam: 40 puan

ya başta kilolarımız nerdeyse aynı hedeflerimizde
boy kaç senin merak ettim
bide ne kadar zamanda düştün bu kiloya
bende bi 65 olsam ah ahhhhh

3.5 litre su mu
ben 3 bardak bile içemiyorum

ben tam 13 martta başladım canım. arada 1-2 hafta bıraktığım zamanlar oldu. benim boy 1.70 canım. susuz yaşayamam ben ya. bazen 4 litreyi bile buluyor. eşim bile diyor hortum bağlıcam ağzına diyor

neee kokoreçmiiiiii

ben hiçç bilmiyorum bu karbonhidratdiyetini ve hesaplamasını
aççık kaçaklar olmuş herhalde ama oda hafta sonu malum olur o kadarcık
önemli olan op kadarcıkta kalması zaten

ya ne kötü dimi koca hatfa yeme yeme 300 500 gr ver birazcık yedin diye 3 güne 100 grmı vereme.nasıl bünyelerimiz var anlamıyorum ki ben yaaa

günaydın kuzu,hafif olmuş ama olsun

allah kavuştursun sizi tekrar tez zamanda pınarcım inş.

elimde nestle nesfit geldim
daha yeni kahvaltı yapıyorum
tembelliğim üstümde ama bu sabah 70.9 u gördüm ya değmeyin keygime bi an hiç 71 lerden kurtulamıycam sanmıştım

bilgisayarın karşısında yeme kız yemeğini,kalk çabuk

bende dün düzensiz yedim ama çok kaçamaklı olmadı gibi

sabah kahvaltısı 1 gibi standart oldu.ektra az sosis yedim

ara:1 probis

akşamüstü:4 kaçık makarna

ara:azcık dondurma ve 1 ,2 erik

arkadaşlarla balkon keyfi yaptık bizde masadakilerden turturladım öle azcık çayın yanında ama çok olduğunu düşünmüyorum yaaa pazar sonuçta

bende hafta içi 79,8 i gördüm inş cumaya kadar tekrar görürürüm daha azlarıyla inş :))

bugünde 1 simit ve 1 dilim peynir+1 fincan çayla kahvaltmımı yaptım
ara:yok
öğlen:az sonra yerim.4 ç.k. kadar semizotu+1 dilim ekmek

ara:yanıma erk ve çilek aldım 1 küçük kase

akşam:köfte patates var fırında+bol salata

herkese güzel bir hafta diliyorum.görüşmek üzere

ben tam 13 martta başladım canım. arada 1-2 hafta bıraktığım zamanlar oldu. benim boy 1.70 canım. susuz yaşayamam ben ya. bazen 4 litreyi bile buluyor. eşim bile diyor hortum bağlıcam ağzına diyor
benimde 1.70 boy ah ahhh bende su içcem zorlada olsa alcam yanıma şişeyi
bilgisayarın karşısında yeme kız yemeğini,kalk çabuk
amannnn altıüstü nestle nesfit az yesem ne yemesem ne
şöyle bol bi menemen olcak ekmeğimi bana bana yicem
yanında kocaman bi barsak buz gibi kola
of offffffff

canım kahvaltıda zaten simit yemişsin öğlen ekmek yeme bence. illa da yicem diyorsan ekmeği kızart öle ye

1.5 litrelik sulardan al 2 tane. aklına geldikçe iç canım vücudun sürekli çalışsın. yaz geldi artık o kadar tuvalete de koşmazsın terle atarsın canım

herkese merhabaa.bir pazartesi sendromunda yine beraberiz.

Benim midem biraz fazla küçüldü heralde.hiç bişey yiyemiyorum yaa.size haftasonu yediklerimi yazıyım.
Cumartesi günü
1 kaç çatal beyaz peynir 5 adet zeytin
akşamda 1 kaşık bezelye.

Pazar günü
1 dilim pizza.
Akşamda 2 kaşık dondurma.

ara fln yok toplam yediklerim bu kadar.midem almıyor patlıycak gibi oldum.ya çok pis bi ilaç kullanıyorum 6 aydır.tedavi bitmek üzere onun etkileri diye düşünüyorum.bu hafta yine meyve ye abanıcam.meyve beni acıktırıyor.2 günde metabolizmayı durdurdum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…