Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence yazdan hiç korkma ya :) koşturmamız 2 katına çıkıyor arada birde deniz havuz olursa ohh :)

günaydın canımm
hayır fotoğraf sadece cuma günü

hayırlı sonuçları olsun inşallah annenin canım

Tamam canım

Merhabaaa!

Birçoğunuz beni tanımıyor, bir kısmınızla da güzel bir arkadaşlığımız vardı. :) Kısacık kendimi tanıtayım. Ben pacman, paco da diyenler olurdu. Ekim ayından beri bir kez olsun giremedim. Daha doğrusu bir iki ay gerçekten giremedim, sonrasında da utancımdan... Ama aldığım kilolar sınır bilmeyince, tek başına da halledemeyince kararttım gözümü. Önce Cherry Mom kaptanımdan izin istedim. Meğer beni hala seviyormuşsunuz. Boşuna kendimi strese sokup buraya adım atmaz olmuşum...

Neyse... Artık tekrar döndüm sanırım. :) Başta Cherry Mom kaptancığım olmak üzere bana tekrar kalbinizi açtığınız (açacağınız) için çok teşekkür ederim. Lütfen kilo verelim çünkü.

En son gittiğimde 64.9'muşum. Vah kafam... Şu an 71.8'im. Bir kısmı ödem ama yine de... Umarım bir an önce o halime dönüp burada korumaya devam edebilirim. Okula ara sıra gidiyorum. Ders çalıştığım zamanlar dışında (ve de artık spor yaparım biraz sanırım ) sık sık uğrayacağım.

Eee sizler ben yokken neler yaptınız? Yeni gelen dostlarıma (artık yeni de ben oldum ama neyse ) buradan selamlar. Sizinle güzel vakit geçireceğimize inanıyorum.

Şimdilik bu kadar.

Paco hosgeldin sonunda geldin bende diyorum bunlar daha ne zaman donecek. Bu defa hedefe kadar durmak yok

Hoşgeldiinnnnn

Eğer bekarsan kalbimi göynümü açarım ama evliysen olmaz

Şaka tabiikiiii

Paco hosgeldin sonunda geldin bende diyorum bunlar daha ne zaman donecek. Bu defa hedefe kadar durmak yok
Evet sonunda geldimm. Bayadır gelmeyi istiyordum ama dediğim gibi utandım pat diye gittiğim için. Şu an hem çok rahatladım hem de fena bir motivasyon geldi. Dün "son akşam yemeği" olarak her şeyi yedim zaten. Ama bugün gayet iyi başladım. Bu satırları suyumu yudumlarken yazıyorum. Asla durmayacağım, çünkü artık okula da gidiyorum, insan içine karıştım... Sizi de durdurmayacağım.
Hoşgeldiinnnnn

Eğer bekarsan kalbimi göynümü açarım ama evliysen olmaz

Şaka tabiikiiii
Hoşbulduuum.

Bekarım. )))) hahahaha ben çok şakacıyımdır, şaka olduğunu belirtmeden istediğin gibi şaka yapabilirsin. Memnun oldumm.

Ahh 5.takımın en sevimlilerinden biri geldi işte nasıl unuturuz nasıl takıma geri almayız

Kiloları elbirliği ile halledeğiz canım hoşgeldin tekrardan aramıza

Ahh 5.takımın en sevimlilerinden biri geldi işte nasıl unuturuz nasıl takıma geri almayız

Kiloları elbirliği ile halledeğiz canım hoşgeldin tekrardan aramıza
Hoşbuldum kaptancııım. Valla o kadar özlemişim ki burayı, her mesaja 10 milyon satır cevap yazasım var. İnşallah halledeceğiz, ben buradan başka yerde kilo veremiyorum zaten... Çok heyecanlııııı.....

Kaptiimm sesim geliyor muuu
Cuma akşamdan pazartesiye kvsine gitti evi ormandaymış internet çekmez dedi
Bak 3.yazışım
Kaçak hg
cevap da atmadın zaten sesin kesilince bilmiyorum ne yediğini demiştim en son bi de beni etiketleme oh alırsın kiloları iştee

Günaydınn kk güzelleri
Günaydın kızlaaar
-300gr la pazartesiyi karşıladım inşallah cumaya çok çok artar bu eksi
Cherry Mom
Mathildablue canım sende durum nasıl
cok tebrik ederim kuzum keske bende senin gibi diyebilsem. Ben +200 cıktım. 57.8 ama cumadan beri wc olayı yok bende buna bi cözüm bulmam lazım.
Ortim düm erkenden uyuyakalmışım menüne şimdi bakabildim.
Menün harika canım pilates bende hep yapmayı istemişimdir ama hiç bilgim yok banada tüyo ver canım bu konuda
Sagol ortim youtube da 30 dk lık tüm vücut pilates var ısınma esnemesi icinde uzun olmadığı icin sıkmıyor da tavsiye ederim. Ben de henüz tam yapamıyorum hareketleri baya zorluyor kasları ama zamanla güç katacagına inanıyorum:)

Kaçak hg
cevap da atmadın zaten sesin kesilince bilmiyorum ne yediğini demiştim en son bi de beni etiketleme oh alırsın kiloları iştee
Neye cevap yazmadığımı bile bilmiyorum, unutmuşum. Çok çok çok özür dilerim, bir daha hiç olmaz. Söz veriyorum. Affettin mi? Sana san sebastian cheesecake bile yaparımm. Ve de hoşbuldum. <3

Tekrardan hoş geldin ben de senden 1 2 ay sonra katıldım takıma zeynep ben takımın en güccüyüm

Günaydın canım
Suyu biraz az içiyorsun sanki ondan olabilir mi

Hoşgeldin pacman insallah hep birlikte güzel kilolar veririz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…