Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence de meyve ye metabolizmayı hızlandırır. yeşil çay falan da iç

merhaba kızlarr,

kimsecikler beni sormamış unutmuşsunuz beni hemen

ben uff oldum cok fenaa, işe de gitmedim bugün..

haftasonum zehir oldu, cuma akşamından sistit oldum, idrar yolu enfeksiyonu yani, 2 dkkada 1 tuvalete gitmem gerekiyo, 1 damlacık çiş yapabilmek için ağlıyorum resmen, okdr tahriş oldu ki kanamaya başladı pamuğumm cuma akşamı özel hastaneye fln gittik, antibiyotikleri dayadı doktor..

cumartesi sabahı regloldum sonunda, 3 hafta rötarlı geldi benimki, bi de onun sancısı fln yattım tüm gün, antibiyotikleri dayadım, agrıkesicileri dayadım vücuda tam gün..

pazar günü sabahın köründe bir yanmayla, kaşınmayla uyandım bir baktım ki vajinal mantar olmuşum, okdr antibiyotik kullanınca sistit için, mantara çevirdi

gündüzüm gecem, haftasonum herşeyim zehir oldu, alt tarafım tamamen iptal, iç çamaşırı giyemiyorum acıdan, orkid desen iğne gibi batıyo etlerime,açtım bacakları yatıyorum tüm gün,

bi yandan regl, bi yandan sistis, bi yandan mantar, şu 3 günde imanım gevrildi yaaa

kızlar selam öğle yemeğinde az bişey mantı yedim
çok az da barbunya
ekmek hiç yemedim
yürüyüşe çıktık öğlen kzılarla
çok sıcak pişman oldum
karatay diyeti kitabını aldım
ilginç bi yönetmeden bahsediyo yazar
bakalım kafama yatacak mı

of canım ya geçmiş olsun sistitte kaçınılmaz son mantar
ne kadar feci bilirim
pomat var bi tane ciddi iyi geliyo adı aklımda
değil eve gidince bakıp söyliyim mi
dr verdi mi krem falan

of canım ya geçmiş olsun sistitte kaçınılmaz son mantar
ne kadar feci bilirim
pomat var bi tane ciddi iyi geliyo adı aklımda
değil eve gidince bakıp söyliyim mi
dr verdi mi krem falan

cuma akşamı gittim canım, sistit için cipro verdi, bi de idrar yolu genişletici.. işte onları içtim, dün sabah mantar oldum, bi de regldim ya azalmasını bekledim braz bu sabah kadın doguma gttim, dedim böyle böyle adam su an hiçbişi veremem görmeden reglin bitsin öyle gel dedi, rapor bile wermedi malak, bende gittim eczaneden mantar için travacort diye bi krem aldım, o bi rahatlattı bayaa, bi de dünden beri optisit fort mu ne öyle bi hap içiyorum, cok iğrenç bi hastalık bu yaa allah düşmanımın başına vermesin

Cerencim çok geçmiş olsun sistit ve mantar çok zor hastalıklar dediğin gibi bende geçen sene olmuştum travacort çok iyi gelmişti..Antibiyotiğin yan etkiside mantar yapıyor ayrıca...
Geçen sene çok sık hastalandım antibiyotik kullanmaktan mantar olmuşum doktor söyledi..
Kıyamam hepsi üst üste gelmiş büyük geçmiş olsun canım

Bugün öğlen 3 köfteyi hamburger ekmeğine koydum birde domates koydum içine ayranla yedim..
Köfte miktarı iyidi ama hamburger ekmeği için birşey diyemicem akşama salata göründü bana yine

ahh keşke benim midemde böle istemese valla

unuturmuyuz hiç tatlım benim.çoookk geçmiş olsun kuzu valla zor hakikatten.bi yandan işten aralanmanda iyi olmuştur aslında ama tabii ki iyi olman daha iyi (

bi bakta anlatırsın bizede kuzu?

he travaort doğru hatırladım şimdi o biraz fayda ediyo
kuz ben kaşıntıdan yanmadan kaynar sularla haşlamıştım kendimi ya
bi de yanıkla uğraşmıştım
of aklıma gelince bile fena oluyorum uzun zamandır yoklamadı şükür
bol su iç kuzu bi de munorol var tek saşe
ama anında kesiyo sistiti
al eczaneden geçmediyse
beni o çok rahatlatmıştı

kitabı şöyle hızlıcana çevirdim de
bildiğimiz şeyler aslında ekmek makaran pirinç yok
ve bu dr ara öğüne karşı her ara öğünde şeker miktarı vucutta artıyo
ve depolara sıra gelmiyo mantığında aslında haklı
8 den sonra yemek yok
meyve yok varsa da akşam değil gündüz saatleri
ve bi tane olmak şartıyla
meyve şekerleri de olmak üzere bütün şekerler yasak

teşekkür ederim canım yaa, yaşayan bilir nası iğrenç bişi oldugnuu
trawacort gerçekten ii bi merhemmiş, resmen uyuşturuyo hissetmiyosun ne yanma ne kaşınma, bundan sonra hep bi köşede tutucam. sistit için kullandığım ilaçlar mantar yaptı zati beni cok kötü yaa zincirleme geliyo direkt, bi de regl olunca muayene fln olamadım tabi, kafama göre aldım ilaçları ama şimdi iiim biraz daha

kıyamaaa banaaaa

teşekkür ederim canım, walla ne yalan söyliiim bi yandan işe gitmediğme de sewindim yanii

wala ben şu anda yatıyorum bildiğin alt çıplak, 2 metre uzaklıkta acıyorum vantilatörü, kucagımda laptop ohhh mis fantezigibi oldu

seytan kulagna kursun kız öyle diiince geliyooo

çatlak manzara gözümde canlandı birden oyşş çok feci
ben cadır kurmuştum yatağa valla
daha usturupluymuş benim manzara
vantilatör benim aklıma niye gelmemiş ya
ben yanıyorum itfaiye gelse söndüremez diye geziyodum evin içinde

anam naapcan başa gelen çekilir, yelledik ettik de yetmedi
evde de kimse olmayınca saldım çayıra yanee
bi yerden tık diye ses gelse naapcagmı sasıyom orası ayrı bişi

canlarım hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim, allah razı olsun sizden,dualarınızdan

ben şimdi gidip bi duş alııyım gene, kremleniyim fln, saat başı duş alıyorum reglim ya ilaç kalmıyo orda bi süre sonra

sora uyurum belkim birazcık, sewiyorum sizleri, ii sohbetlerrr

cerenim canım benim unuturmuyuz hiç seni bende yoktum haftasonu pek kimsede gelmemiş sanırım o yüzden boşluk oldu canım çokçok geçmiş olsun bilirim çok zordur sistik mantar ve regli hemde 3 ü bir arada daha fena o mantar yüzünden kendimi haşlamıştım neler kullanmadım ki ilaç krem pomat özel temizlik jelleri alıp mantar olmayayım diye o bölgenin fizyolojik yapısını bile bozmuştum tabi ne çare sonuç yine mantar şimdi ismini hatırlamadığım bir mantar ilacı var azıcık bir rahatsızlık yaşasam hemen günde 1 tane içiyorum ondan bir kaç günde kesiliyor kendiliğinden Allah vermesin kötü bir durum canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın canım öpüyorum ...

ee bu kötüymüş o zaman :44:

kızlar deniz kaçar yağmur uyandı ona bişiler yedirip cenaze evine gidecem yine yarın sabah görüşürüz öpüyorum hepiniziiiiiiii allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…