Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oooo şimdi sevdim seniiiiiiiii :))) bekarlar olarak çok azınlıktayız bi isyan çıkarayım diyorum bi bakıyorum azıcığız, anneler elinde sopalarla bekliyo bizii Bak 3 gün sonra benim sevgilim var evleniyorum diye gelme

58 kg için baktım
2.2 civarı diyor canım hesaplama motorları.
Kabızlıkta direk etkisi var
Cok sagok kaptancım Nerden bakılıyor benim öyle bir hesaptan bile haberim yoktu daha öğreneceğim cok sey varr. Tamam bugün 2.2 tamamlıcam ins. Etkisi olur

Tekrardan hoş geldin ben de senden 1 2 ay sonra katıldım takıma zeynep ben takımın en güccüyüm
Hoşbulduum. Kaç yaşındasın ki? Burada herkesin hissettiği yaş 17.5.
Hoşgeldin pacman insallah hep birlikte güzel kilolar veririz:)
Merhaba. İnanıyorum ki veririz. Gerçekten burası bambaşka bir yer kilo vermek için. :)
Valla mı kaptanımaman ne olursa olsun takımımızda kimse yaşını söylemese anlamayız zaten

Ben en az bi 5 sene kadar bekar takımındayım, esas sen beni bırakma.

Tekrar hoş gelmişsin Ben daha iki günlük üyeyim çok yeniyim ve sanırım grubun en tombik üyesiyim

Canım 99luyum temmuzda 22 olacağım tam

Tamam o zamaaaaannn, hiç merak etme bende gitmem gidemem bir yere

Ahh 5.takımın en sevimlilerinden biri geldi işte nasıl unuturuz nasıl takıma geri almayız

Kiloları elbirliği ile halledeğiz canım hoşgeldin tekrardan aramıza
Nasil unutabilirizki pilates yaparken kan ter icinde kalan kizi biz kardio yaparken. Nasil unutabilirizki oturdugu yerden hafta da 1 kilo veren kizi @pacman

Çok teşekkür ederim canım
Bende son olmasını diliyorum
Ayyy kaptancığım çok ama çok teşekkür ederim
Bende sizleri tanıdığıma çok memnunum artı geldiğimde kızmadın en önemlisi inandın bu insanı çok motive ediyor. Bu takımda gerçekten güzel bir enerji var.
Tabiki birde aidiyet duygusu takıma karşı sorumluluk var. Tekrar hepinize çok ama çok teşekkür ederim
bu hafta biraz yoğunum yazılı okuyorum bol bol
En kısa zamanda alt listeye gelmeye çalışacağım canım iyiki sizleri tanıdım

Tebrk ederim darisi basimiza insallah

Bekarlik her yerde sultanlik

Benimde eşim başak çok nazlıdır inanılmaz yükseleni de terazi
Benim eşimde başak dediği dedik sadece kendi dedikleri doğru başkasının dediği kesinlikle doğru değil, fikrini kesinlikle değiştirmez sabit fikirli, o sert duruşunun arkasında birde iyi kalbi vardır ailesine çok düşkün

Tamda eşim hakkında yazdım aynısını

Tekrar hoş gelmişsin Ben daha iki günlük üyeyim çok yeniyim ve sanırım grubun en tombik üyesiyim
Merhaba. :) Çok güzel bir yere geldiğinden emin olabilirsin. En tombik demeyelim de en çok kilo vermeyi başarabilecek takım üyesi diyelim Sen de hoş geldin demeliyim o zaman. :)
Canım 99luyum temmuzda 22 olacağım tam
99'luları çok severim çünkü benim olduğum dönemin çoğunluğu 99'lu. Tüm arkadaşlarım 99'lu benim o yüzden.
Ben amatördiyetçi cnm ismimi değiştim yap valla öyle affederim
Biliyorum biliyorum, hemmen anladım. Ben de frambuazlıya bayılırım, ben de zayıflarsam ısmarlayacağım söz.
Tamam o zamaaaaannn, hiç merak etme bende gitmem gidemem bir yere
Sonuna kadar beraberiz!!!
Nasil unutabilirizki pilates yaparken kan ter icinde kalan kizi biz kardio yaparken. Nasil unutabilirizki oturdugu yerden hafta da 1 kilo veren kizi @pacman
Aaaah ah ne günlerdi di mi Yine hazır mıyız o günlere? Yok yaa bu sefer yapmaya çalışıcam. Esasen bi ara online spor kampına katıldım. Ama minnak vücudum dayanamadı, ayak bileğimdeki bağ yırtılmış. Yeni yeni kendime geliyorum hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…