Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok tebrikler darısı bize inşallah
Bence alt listede 50lere inene kadar devam et 50ler candır :)

Tamam ben çikületalı yicem ya da donut

Ben gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin, hepiniz çok güzel arkadaşlık yaptınız çok güzel sohbetlerimiz oldu hepinizi iyiki tanımışım. Gerçekten hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım.Bi evi süpürüp gelecem.

Son düzenleme:
Canım apa bu yıl kısalttı seviyeleri. ben ramazanda ikinci seviyeyle devam ederim sanırım. Bu kısaltılmış halinde seviye 2 de hurma yok sadece kuruyemiş var kahvaltıda.
Ben buraların yabancisiyim bilmiyordum3 günlük oruçları falan yapamam muhtemelen canım,çocuklarla baş etmem zor olabilir sanki
Valla bilemem artık ama sen apaya başlayacaksın etkisi büyük olabilir uzaklaşabilirsin
Bı şeyler yapmam lazım yahu bangır bangır geliyon maşallah
Abooo cok zormus. Zorda degilde yasak seyler olunca benim psikolojim bozuluyor Allah kolaylik versin
İşin içine şifa girince sabrediyor insan(daha ilk gün için çok iddialı oldu be)
ay arkada cıs varmış iyi mi
Balık baştan mi koktu
Artıya sevineceğim hiç aklıma gelmezdi kaptanım valla, bunun yarısını bile yemiyorum ben diğer günlerde ve ona göre durum ortada iken böyle yiyip bu kadar alınca şaşırdım.5 saat bile uyumadım onun da ödemi var tabi

Hadi beni de sev beni de sevsen kaçlısın canım

Ay dedim ne oldu da gidiyor bu şimdi
Olur olur uzaklaş benden hadi

Ayy aynısı çok cabuk parlar asla kendinden başkasına kolay kolay güvenmez

Teşekkür ederiz canım
bekliyoruz kolay gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…