- 31 Temmuz 2020
- 20.411
- 60.296
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.841
Canım çok tebrikler darısı bize inşallahÇok teşekkür ederim canım
Bende son olmasını diliyorum
Ayyy kaptancığım çok ama çok teşekkür ederim
Bende sizleri tanıdığıma çok memnunum artı geldiğimde kızmadın en önemlisi inandın bu insanı çok motive ediyor. Bu takımda gerçekten güzel bir enerji var.
Tabiki birde aidiyet duygusu takıma karşı sorumluluk var. Tekrar hepinize çok ama çok teşekkür ederim
bu hafta biraz yoğunum yazılı okuyorum bol bol
En kısa zamanda alt listeye gelmeye çalışacağım canım iyiki sizleri tanıdım
Evet yaa ortim nerde benim kayınvalidesine gidecekti orda İnternet çekmiyor demişti@DeryaOnDiet nerde ya bir adet pozitif enerjiye ihtiyacım var
Tamam ben çikületalı yicem ya da donutMerhaba. :) Çok güzel bir yere geldiğinden emin olabilirsin. En tombik demeyelim de en çok kilo vermeyi başarabilecek takım üyesi diyelimSen de hoş geldin demeliyim o zaman. :)
99'luları çok severim çünkü benim olduğum dönemin çoğunluğu 99'lu. Tüm arkadaşlarım 99'lu benim o yüzden.
Biliyorum biliyorum, hemmen anladım.Ben de frambuazlıya bayılırım, ben de zayıflarsam ısmarlayacağım söz.
Sonuna kadar beraberiz!!!
Aaaah ah ne günlerdi di miYine hazır mıyız o günlere? Yok yaa bu sefer yapmaya çalışıcam. Esasen bi ara online spor kampına katıldım. Ama minnak vücudum dayanamadı, ayak bileğimdeki bağ yırtılmış. Yeni yeni kendime geliyorum hahahaha
Dilediğin gibi.....Tamam ben çikületalı yicem ya da donut
Ben buraların yabancisiyim bilmiyordumCanım apa bu yıl kısalttı seviyeleri. ben ramazanda ikinci seviyeyle devam ederim sanırım. Bu kısaltılmış halinde seviye 2 de hurma yok sadece kuruyemiş var kahvaltıda.
Bı şeyler yapmam lazım yahu bangır bangır geliyon maşallahValla bilemem artıkama sen apaya başlayacaksın etkisi büyük olabilir uzaklaşabilirsin
İşin içine şifa girince sabrediyor insan(daha ilk gün için çok iddialı oldu beAbooo cok zormus. Zorda degilde yasak seyler olunca benim psikolojim bozuluyorAllah kolaylik versin
Balık baştan mi koktuay arkada cıs varmış iyi mi
Hadi beni de sev beni de sevMerhaba. :) Çok güzel bir yere geldiğinden emin olabilirsin. En tombik demeyelim de en çok kilo vermeyi başarabilecek takım üyesi diyelimSen de hoş geldin demeliyim o zaman. :)
99'luları çok severim çünkü benim olduğum dönemin çoğunluğu 99'lu. Tüm arkadaşlarım 99'lu benim o yüzden.
Biliyorum biliyorum, hemmen anladım.Ben de frambuazlıya bayılırım, ben de zayıflarsam ısmarlayacağım söz.
Sonuna kadar beraberiz!!!
Aaaah ah ne günlerdi di miYine hazır mıyız o günlere? Yok yaa bu sefer yapmaya çalışıcam. Esasen bi ara online spor kampına katıldım. Ama minnak vücudum dayanamadı, ayak bileğimdeki bağ yırtılmış. Yeni yeni kendime geliyorum hahahaha
Ay dedim ne oldu da gidiyor bu şimdiBen gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin, hepiniz çok güzel arkadaşlık yaptınız çok güzel sohbetlerimiz oldu hepinizi iyiki tanımışım. Gerçekten hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım.Bi evi süpürüp gelecem.
Olur olur uzaklaş benden hadiBen buraların yabancisiyim bilmiyordum3 günlük oruçları falan yapamam muhtemelen canım,çocuklarla baş etmem zor olabilir sanki
Bı şeyler yapmam lazım yahu bangır bangır geliyon maşallah
İşin içine şifa girince sabrediyor insan(daha ilk gün için çok iddialı oldu be)
Balık baştan mi koktu
Artıya sevineceğim hiç aklıma gelmezdi kaptanım valla, bunun yarısını bile yemiyorum ben diğer günlerde ve ona göre durum ortada iken böyle yiyip bu kadar alınca şaşırdım.5 saat bile uyumadım onun da ödemi var tabi
Severim tabii hahahaha. 97'liyim ben de.Hadi beni de sev beni de sevsen kaçlısın canım
Bende 97liyimSeverim tabii hahahaha. 97'liyim ben de.
Ayy aynısı çok cabuk parlar asla kendinden başkasına kolay kolay güvenmezBenim eşimde başak dediği dedik sadece kendi dedikleri doğru başkasının dediği kesinlikle doğru değil, fikrini kesinlikle değiştirmez sabit fikirli, o sert duruşunun arkasında birde iyi kalbi vardır ailesine çok düşkün
cumartesi spor yapmış mıydın canım ?Spor daha sonra yapıcam
Teşekkür ederiz canımÇok teşekkür ederim canım
Bende son olmasını diliyorum
Ayyy kaptancığım çok ama çok teşekkür ederim
Bende sizleri tanıdığıma çok memnunum artı geldiğimde kızmadın en önemlisi inandın bu insanı çok motive ediyor. Bu takımda gerçekten güzel bir enerji var.
Tabiki birde aidiyet duygusu takıma karşı sorumluluk var. Tekrar hepinize çok ama çok teşekkür ederim
bu hafta biraz yoğunum yazılı okuyorum bol bol
En kısa zamanda alt listeye gelmeye çalışacağım canım iyiki sizleri tanıdım
Pazar yaptım canım sporcumartesi spor yapmış mıydın canım ?
selammm
Ben gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin, hepiniz çok güzel arkadaşlık yaptınız çok güzel sohbetlerimiz oldu hepinizi iyiki tanımışım. Gerçekten hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım.Bi evi süpürüp gelecem.
Yaaaa bu kadar bel altı vurulmazzzzBen gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin, hepiniz çok güzel arkadaşlık yaptınız çok güzel sohbetlerimiz oldu hepinizi iyiki tanımışım. Gerçekten hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım.Bi evi süpürüp gelecem.
Hg canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?