Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle insan kendini kötü hissediyor ben de spor yapmalıyım diyorum içim çok huzursuz İnşallah Leslie olmaz ama önümüzdeki hafta yürüyüşlere başlayabilirim diye umut ediyorum içim rahat eder en azından Sana sporda eşlik edemiyorum ama yediklerimle diyette güzel eşlik ederim

Evet biraz fazla oldu aksam yemegi yemiyorum 1 bucukta bitirdim yemeyi sislik riskine karsi bugun pisirdim fasulyeyi sislik olursa cumaya kadr atmak icin

Ay inşallah canım 8 Li rakamlar gözüme öyle hoş gözüküyorlarki anlatamamNeredeyse 120 olmuştum o yüzden herhalde ve en son 2012 yılında 7li rakamları görmüştüm
Canim ben de 120 ile basladim 7 leri ucundan gördüm azfik aldim hedef 6 larda birakmak yapariz biz

O da boş galiba olsun canim iyi olur diyetisyeni sevince daha guzel uyarsin listeye nasi sonuc odakliyim
Ben sevemedim bir türlü diyetisyenleri En son kendi kendime yapacağım dedim beni anlamıyorlar hiç Onların ye dediklerini yiyemediğim için hep yarıda bıraktım

Ben sevemedim bir türlü diyetisyenleri En son kendi kendime yapacağım dedim beni anlamıyorlar hiç Onların ye dediklerini yiyemediğim için hep yarıda bıraktım
Canim her bünye her kisi farkli ben de tek basima otokontrollu ilerliyorum aslinda sonra birden abartabiliyorum o yuzden bazen bi kontrol mekanizmasi iyi olabiliyor bana ama hedefe indigim zaman uzun sureli korumayi oturttuktan sonra benim de insallah diyetisyene ihtiyacım kalmicak

Kuşlar yuvadan uçuyor hayirli olsun canim mezuniyetin cok sevindim senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…