- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #404.981
❤ Yok canım ya sen önce olursunBenden önce sen 69 olacaksın gibi geldi
Kesinlikle insan kendini kötü hissediyor ben de spor yapmalıyım diyorum içim çok huzursuzMemnun oldum ortim aynen leslie güzelmiş ben yeni keşfettim.. dışarıda yürüme imkanım yok 5 yaşında kızım var onla olmuyo parkta birlikte koşturuyoruz öyle evde en iyisi lesliekeşke sende yapabilseydin.. burda herkes yapıyor onlar yapıyor ben yapmayınca kötü hissediyorum bende yapmalıyımm diye başladımm bende yeni yeni maşallah kızlar çok iyiler tabatalarvs birbirleriyle yarışıyolar bende istiyorum o yarıştan kuzum bizde yapalım birliktee
Evet biraz fazla oldu aksam yemegi yemiyorum 1 bucukta bitirdim yemeyi sislik riskine karsi bugun pisirdim fasulyeyi sislik olursa cumaya kadr atmak icinCanımcım menün birazcık ağır olmuşkuru fasülye kalorisi ve karbonhidrat oranı çok yüksek bir gıdadır ondan yiyeceğimz zaman onun yanında ekmek yememeliyiz ve en fazla 1kase yemeliyiz tatlım 2kase kuru f.+2dilim ekmek olması kötü olmuş ama akşam yememişsin galiba ve sporda yaparak çok iyi yapmışın yine de şişlik filan bur kaç gün yapabilir canım ödem atıcı çay filan ve daha hafif menüler ile artık dengelersin
Ay evet ne yapıcaz bu benim sana olan aşkımı mühürsüz her şeyde biraz sen varsın
Ay inşallah canım 8 Li rakamlar gözüme öyle hoş gözüküyorlarki anlatamamBurda kesin kurtulursun
O da boş galibaDoğrudur valla ben şu anda boş olduğum için girdim mi adamın yanından çıkmıyorum o da seviyor konuşmayı
Canim ben de 120 ile basladim 7 leri ucundan gördüm azfik aldim hedef 6 larda birakmak yapariz bizAy inşallah canım 8 Li rakamlar gözüme öyle hoş gözüküyorlarki anlatamamNeredeyse 120 olmuştum o yüzden herhalde ve en son 2012 yılında 7li rakamları görmüştüm
Aynen öyle vallaO da boş galibaolsun canim iyi olur diyetisyeni sevince daha guzel uyarsin listeye nasi sonuc odakliyim
Ben sevemedim bir türlü diyetisyenleriO da boş galibaolsun canim iyi olur diyetisyeni sevince daha guzel uyarsin listeye nasi sonuc odakliyim
Aynen canim şu ya hep ya hiççi kafadan kurtulursak olcak insallahÖyle canım ama arada oluyor böyle şeylerönemli olan ipin ucunu kaçırmadan kaldığımız yerden devem edebilmek. onu da hayat boyu yapacağız allahın izniyle
Canim her bünye her kisi farkli ben de tek basima otokontrollu ilerliyorum aslinda sonra birden abartabiliyorum o yuzden bazen bi kontrol mekanizmasi iyi olabiliyor bana ama hedefe indigim zaman uzun sureli korumayi oturttuktan sonra benim de insallah diyetisyene ihtiyacım kalmicakBen sevemedim bir türlü diyetisyenleriEn son kendi kendime yapacağım dedim beni anlamıyorlar hiç Onların ye dediklerini yiyemediğim için hep yarıda bıraktım
Bütün dünya çiklatları kurrrrrban olsun sana dünyeeeaaa güzeliEvet belli oluyo dimi iyileştiğimKendime gelmeye başladım iyice
Ben de tatmadım o duyguyuAy hic erkek diyetisyenle calismadim nasi olur ki hshsh
Amaan kilo verelim de erkegi kadını kendimiz farketmez nasi verirsek verelim artikBen de tatmadım o duyguyu
Aynen cnm az kaldı zatenAmaan kilo verelim de erkegi kadını kendimiz farketmez nasi verirsek verelim artik
Senin hedef kac canim benim bi 15 var da senin az kali miiAynen cnm az kaldı zaten
Takım yaş ortalamasını 18de sabitledik.Tamam canim pacman de guzel zatiaz oynamadim cocukken
Ay genc nüfus artiyoorkendimi cok buyuk hissettim
Hoşbulduuum.Hoşgeldinizz tekrardan
İyiyim. Kilo almasam çok daha iyi olurdum.Nasılsın canımne var ne yok bakalım
Ahaha di mi ya 2000 nedir araba modeli gibiTakım yaş ortalamasını 18de sabitledik.Ben de 2000lileri görünce bi tribe giriyorum ama olsun.
Hoşbulduuum.
Kuşlar yuvadan uçuyorÇok teşekkür ederim canım
Bende son olmasını diliyorum
Ayyy kaptancığım çok ama çok teşekkür ederim
Bende sizleri tanıdığıma çok memnunum artı geldiğimde kızmadın en önemlisi inandın bu insanı çok motive ediyor. Bu takımda gerçekten güzel bir enerji var.
Tabiki birde aidiyet duygusu takıma karşı sorumluluk var. Tekrar hepinize çok ama çok teşekkür ederim
bu hafta biraz yoğunum yazılı okuyorum bol bol
En kısa zamanda alt listeye gelmeye çalışacağım canım iyiki sizleri tanıdım
56.2 le mezun olabiliyorum cnmSenin hedef kac canim benim bi 15 var da senin az kali mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?