- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.501
oo kızım hepsini bi arada geçirmek zorundamıydınmerhaba kızlarr,
kimsecikler beni sormamış unutmuşsunuz beni hemen
ben uff oldum cok fenaa, işe de gitmedim bugün..
haftasonum zehir oldu, cuma akşamından sistit oldum, idrar yolu enfeksiyonu yani, 2 dkkada 1 tuvalete gitmem gerekiyo, 1 damlacık çiş yapabilmek için ağlıyorum resmen, okdr tahriş oldu ki kanamaya başladı pamuğummcuma akşamı özel hastaneye fln gittik, antibiyotikleri dayadı doktor..
cumartesi sabahı regloldum sonunda, 3 hafta rötarlı geldi benimki, bi de onun sancısı fln yattım tüm gün, antibiyotikleri dayadım, agrıkesicileri dayadım vücuda tam gün..
pazar günü sabahın köründe bir yanmayla, kaşınmayla uyandım bir baktım ki vajinal mantar olmuşum, okdr antibiyotik kullanınca sistit için, mantara çevirdi
gündüzüm gecem, haftasonum herşeyim zehir oldu, alt tarafım tamamen iptal, iç çamaşırı giyemiyorum acıdan, orkid desen iğne gibi batıyo etlerime,açtım bacakları yatıyorum tüm gün,
bi yandan regl, bi yandan sistis, bi yandan mantar, şu 3 günde imanım gevrildi yaaa
bende munorol u tek geçerimhe travaort doğru hatırladım şimdi o biraz fayda ediyo
kuz ben kaşıntıdan yanmadan kaynar sularla haşlamıştım kendimi ya
bi de yanıkla uğraşmıştım
of aklıma gelince bile fena oluyorum uzun zamandır yoklamadı şükür
bol su iç kuzu bi de munorol var tek saşe
ama anında kesiyo sistiti
al eczaneden geçmediyse
beni o çok rahatlatmıştı
ya evet akşam geç yemek zaten insanı mahvediyormerhaba sevgili takımcığım,
yorgun savaşçınız teşrif etti, ama kimsecikler kalmamış..
haftasonu hiç uğrayamadım, yine dopdoluydu.
c.tesi sabah bir çıktım, iş, alışveriş, ziyaret derken akşam geldim eve. kayınvalidemler de yemekte bizdeydi. bugünlerde evleri badana olduğundan iki günde bir yemekte bizdeler. haliyle eve gelince de oturamadım. gece 12 de onları geçirdim. pazar günü onların derneğin pikniği vardı. evleri dandini olduğu için bütün malzemeyi ben hazırladım. köftedir, etlerin terbiyesi, kahvaltılık, tabak çanak poşetleme derken 3.30 oldu yatana kadar..
pazar sabah 6.30 da kalktım. 7 de çıkılcak demişti nişanlım. çıkana kadar 8 i geçti saat. piknikte de annemle kayınvalidemi oturttum, kahvaltıyı hazırla kaldır. nişanlım mangalı yaktı, kavga dövüş bir posta eti pişirdi, onu yolladım sonra etleri yakıyorsun diye kendim geçtim mangalın başına.. patlıcan biber 5 kilo eti pişirdim, yidirdim millete.. biz 5 kişiydik ama gelen giden çok oldu. hepsini biz yemedik yani. eve geldiğimde resmen sızmışım 1-2 saat. duşa giricektim kim sorarsa.. uyanır uyanmaz duşa girdim, biraz oturup uyudum.
bu sabah da 6 ya çeyrek vardı kalktım apar topar hazırlanıp, yola çıktık kardeşimle.. istikamet lüleburgaz. orada bir duruşmam vardı. girip çıktım. dönüş yolunda levis ve mavinin fabrika satış mağazalarını didikledim. iki tane 32 beden kot aldım (33 giyiyordum diyet öncesi, her markada 32 olmuşum) ordan çorluya geçtik bir arkadaşımla birlikte yemek yedim. yine mangal yedim.. bu sefer ocak başında ben değildim şükür.. daha yeni girdim büroya..
gelirken otobüste geçmişi okudum..
cerencim çok çok geçmiş olsun. sistiti de mantarı da çok iyi bilirim.. uzun zamandır mantarla boğuşuyorum. diş hekimimin verdiği bir antibiyotik sayesinde tanıştım mantarla. kurtulamadım bir türlü. umarım benimki gibi olmazsın. çok illet bir durum. zaman zaman azıyor. özellikle regl döneminde. ıslak ve havasız zemin mantarı azdırıyor.. bir bardağın içine sirke damlatıp pamukla sil, travocortu sür. sirkeli su iyi geliyor..
pınarcım, şimdiden allah tez zamanda kavuştursun canım..
bu arada bu hafta akşam 5 ten sonra birşey yemesem diyorum. bir arkadaşım bu şekilde 15-20 kilo verdi. gün içinde ne bulursa yediğini, 5 ten sonra kesinlikle birşey yemediğini anlatıp duruyor. denesem mi diye düşünüyorum. benim en büyük sorunum akşam öğünümü geç yemek çünkü.. ne dersiniz?
günaydın fıstıklar
dün akşam netim gitti giremedim
akşam içli köfte yaptım
iddaya girdik eşimle yapardın yapmazdın derken
bi hışımla içli köfte yaptım
ilk acemiliğe göre gayet başarılıydı sadece görüntü biraz ofsayt
yani böyle uzunca oldu benimkiler biraz
sonradan anldım ki eşim beni gaza getirerek içli köfte sevdasını
yerine getirmiş oldu
ben de 3 tane içli köfte ve bi kase yoğurt yedim
gerçi içli köfteyi beklediğim için biraz geç oldu akşam yemeği
faslımız
hmmmm bayılırım içli köfteye ellerine sağlık bana da göndersene ama 1 tane olsun fazla olmasın
ben de bayılırım ya yapması imkansız geliyodu bana amagayet de yapılabilir bişey
sonraki seferlerdfe daha güzel olur ama eminim
el çabukluğu lazım
yani o bulgurun içine o kıymayı koyup kapamak gerçekten zor
sen nerdesin kuzu gönderem sana
günaydın takımcığım çok yorgun ve bitkinim , uykum var 8 saat uyumama rağmen hala alamadım uykumu birkaç güne ancak gelirim kendime sanırım yediklerim düzene giremedi daha dengesiz besleniyorum kendime gelir gelmez yeniden dengeli beslenmeye geçeceğim çok yazacak takatim yok kusura bakmayın gün içinde gelmeye çalışırm yine öpüyorum hepinizi ...
günaydın fıstıklar
akşam içli köfte yaptım
yerine getirmiş oldu
faslımız
kızlar karatay diyeti kitabı okudum ama pek aklıma yatmadı
yani şekeri ekmeği makarnayı pirinci unu tamamen hayatınızdan çıkarın diyo
ekmeğin hiç bi türlüsü yok 1 dilim dahi
kaldı ki ben diyetisyenim sayesinde günde 9 dilim ekmek yiyerek her hafta
2-2,5 kilo verdiğim zamanları bilirim
yararlı şeker diye bildiğimiz fruktoza meyvelerdeki şekere itibar etmiyo
3 ana öğünden bahsediyo açlık araları ne kadar uzun sürerse o kadar yağ yakımından bahsediyo
hipoglisemililerin 1 saatten fazla aç kalmaları durumunda ne olabileceği mağlum
kitabı aldığıma pişman oldum açıkçası
mesut yarın kitabını alsam daha eğlenceli olurdu kesin
ömrü billah bi dilim börek yiyemeyip bi kase sütlaça ciğerci kedisi gibi bakacaksam
kalsın öyle sağlıklı hayat
merhaba sevgili takımcığım,
yorgun savaşçınız teşrif etti, ama kimsecikler kalmamış..
Haftasonu hiç uğrayamadım, yine dopdoluydu.
C.tesi sabah bir çıktım, iş, alışveriş, ziyaret derken akşam geldim eve. Kayınvalidemler de yemekte bizdeydi. Bugünlerde evleri badana olduğundan iki günde bir yemekte bizdeler. Haliyle eve gelince de oturamadım. Gece 12 de onları geçirdim. Pazar günü onların derneğin pikniği vardı. Evleri dandini olduğu için bütün malzemeyi ben hazırladım. Köftedir, etlerin terbiyesi, kahvaltılık, tabak çanak poşetleme derken 3.30 oldu yatana kadar..
Pazar sabah 6.30 da kalktım. 7 de çıkılcak demişti nişanlım. çıkana kadar 8 i geçti saat. Piknikte de annemle kayınvalidemi oturttum, kahvaltıyı hazırla kaldır. Nişanlım mangalı yaktı, kavga dövüş bir posta eti pişirdi, onu yolladım sonra etleri yakıyorsun diye kendim geçtim mangalın başına.. Patlıcan biber 5 kilo eti pişirdim, yidirdim millete.. Biz 5 kişiydik ama gelen giden çok oldu. Hepsini biz yemedik yani. Eve geldiğimde resmen sızmışım 1-2 saat. Duşa giricektim kim sorarsa.. Uyanır uyanmaz duşa girdim, biraz oturup uyudum.
Bu sabah da 6 ya çeyrek vardı kalktım apar topar hazırlanıp, yola çıktık kardeşimle.. Istikamet lüleburgaz. Orada bir duruşmam vardı. Girip çıktım. Dönüş yolunda levis ve mavinin fabrika satış mağazalarını didikledim. Iki tane 32 beden kot aldım (33 giyiyordum diyet öncesi, her markada 32 olmuşum) ordan çorluya geçtik bir arkadaşımla birlikte yemek yedim. Yine mangal yedim.. Bu sefer ocak başında ben değildim şükür.. Daha yeni girdim büroya..
Gelirken otobüste geçmişi okudum..
Cerencim çok çok geçmiş olsun. Sistiti de mantarı da çok iyi bilirim.. Uzun zamandır mantarla boğuşuyorum. Diş hekimimin verdiği bir antibiyotik sayesinde tanıştım mantarla. Kurtulamadım bir türlü. Umarım benimki gibi olmazsın. çok illet bir durum. Zaman zaman azıyor. özellikle regl döneminde. ıslak ve havasız zemin mantarı azdırıyor.. Bir bardağın içine sirke damlatıp pamukla sil, travocortu sür. Sirkeli su iyi geliyor..
Pınarcım, şimdiden allah tez zamanda kavuştursun canım..
Bu arada bu hafta akşam 5 ten sonra birşey yemesem diyorum. Bir arkadaşım bu şekilde 15-20 kilo verdi. Gün içinde ne bulursa yediğini, 5 ten sonra kesinlikle birşey yemediğini anlatıp duruyor. Denesem mi diye düşünüyorum. Benim en büyük sorunum akşam öğünümü geç yemek çünkü.. Ne dersiniz?
merhabalar takımım
cok guzel bır haftasonundan sonra tum ıs yukuyle enı beklıyor bu hafta yarın sanırım sehır dısına ıs gezısıne cıkıyorum cumaya donerım o zamana kadar fazla gıremeyebılırım ıyısallah kılo almam
günaydın fıstıklar
akşam içli köfte yaptım
yerine getirmiş oldu
faslımız
kızlar karatay diyeti kitabı okudum ama pek aklıma yatmadı
yani şekeri ekmeği makarnayı pirinci unu tamamen hayatınızdan çıkarın diyo
ekmeğin hiç bi türlüsü yok 1 dilim dahi
kaldı ki ben diyetisyenim sayesinde günde 9 dilim ekmek yiyerek her hafta
2-2,5 kilo verdiğim zamanları bilirim
yararlı şeker diye bildiğimiz fruktoza meyvelerdeki şekere itibar etmiyo
3 ana öğünden bahsediyo açlık araları ne kadar uzun sürerse o kadar yağ yakımından bahsediyo
hipoglisemililerin 1 saatten fazla aç kalmaları durumunda ne olabileceği mağlum
kitabı aldığıma pişman oldum açıkçası
mesut yarın kitabını alsam daha eğlenceli olurdu kesin
ömrü billah bi dilim börek yiyemeyip bi kase sütlaça ciğerci kedisi gibi bakacaksam
kalsın öyle sağlıklı hayat
kızlar günaydııın, bugün biraz daha iiyim, kremler fln işe yaradı, işteyim şimdi..
4 günlük menümü yazııım size, sizlerden uzak kalmak yaramadı bana, dayaga azara ihtiyacım var:26:
03.06.2011 Cuma ( 64,9 ) eksi 200gr
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği arasında yarım kk cheddar peyniri
Ara
1 tane light yogurt içine cornflakes
Öğlen
El büyüklüğünde yağsız tavuk ızgara
5-6 yk haşlanmış sebze ( brokoli, kabak, fasulye, havuç, Brüksel lahanası )
3 yk salata
2 yk süzme yogurt
Yarım dilim kepekli ekmek
Ara
1 tane kayısı
Biraz kiraz
2 tne yenidünya
Akşam
1 porsiyon tawuk şiş
Dünya kadar lavaş meze ıvır zıvır…
04.05.2011 Cumartesi (65,3 ) artı400 gr
Sabah
Yarım pide
2 dilim salam, 5 dilim kaşar, 1 tane tereyagında salçalı yumurta, 1 bardak icetea , 1 küp yaz helvası, domates salatalık
Ara, öğlen, ara, akşam yok…. Yatmadan 1 çaybardağı light süt..
05.05.2011 Pazar ( 65,2 ) eksi 100 gr
Sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 dilim jambon
1 dilim salam
3 tne zeytin
1 tne haşlanmış yumurta
1 lokma bal, 1 lokma reçel, 1 lokma tereyağı, 1 lokma kaymak ( cok accık )
3 dilim beyaz ekmek ( içlerini yemedim )
Öğlen
Yok
Akşam
4 yk fırında sebze ( patates, bezelye, domates, biber, bol baharat, lor peyniri )
1 yk light yogurt
06.06.2011 Pazartesi ( 64,9 ) eksi 300 gr
Sabah
2 dilim kızartılmış çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
1 çk tahin pekmez
Öğle
Steakhouse menü :S ( kendileri 1700 kalori ıvırıyla, zıvırıyla )
( sevgili hasta yatıyom diye sürpriz yapmış almış getirmişşş)
Akşam
4 yk fırında sebze ( patates, bezelye, domates, biber, bol baharat, lor peyniri )
07.06.2011 Salı ( 65,3 ) artı 400 gr
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği arasında beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği arasında 1 çk tahin pekmez
Ara
Yok
Öğlen
1 tne light ton balığı konservesi
1,5 yk mısır
1 kk beyaz peynir
3 tne yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
2 tne light büskivi
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 çay bardağı light süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?