- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.001
6 kilo mu var guncel kac ay56.2 le mezun olabiliyorum cnm
En geç mayıs sonu olcam inşallah
Cidden.Ahaha di mi ya 2000 nedir araba modeli gibi
Evet z kuşağı bomba gibi geliyor. Biz de sacimizda aklarla izliyoruzCidden.Yine de 2000li erkekleri bile yaşını sorana kadar benden büyük zannediyorum. Büyük gösteren bir nesil.
Aynen cnm, ağustosta 76.1 le başlamıştım, ocak ayında izinliydim onu saymazsak 9 ayda 20 kg yapıor Almilam6 kilo mu var guncel kac ay
Yaparız inşallah bende 7 leri göreyim yeter 6 da hiç gözüm yokCanim ben de 120 ile basladim 7 leri ucundan gördüm azfik aldim hedef 6 larda birakmak yapariz biz
Haklısın o konuda ipin ucu kaçabiliyor bazen benim kaçtı gitti zatenCanim her bünye her kisi farkli ben de tek basima otokontrollu ilerliyorum aslinda sonra birden abartabiliyorum o yuzden bazen bi kontrol mekanizmasi iyi olabiliyor bana ama hedefe indigim zaman uzun sureli korumayi oturttuktan sonra benim de insallah diyetisyene ihtiyacım kalmicak
Ayy hadi hayirlisi canim bisey kalmamis ya masallah masallahAynen cnm, ağustosta 76.1 le başlamıştım, ocak ayında izinliydim onu saymazsak 9 ayda 20 kg yapıor Almilam
İnsallah canimYaparız inşallah bende 7 leri göreyim yeter 6 da hiç gözüm yok
Haklısın o konuda ipin ucu kaçabiliyor bazen benim kaçtı gitti zateninşallah bir an önce inelim hedef kilolarımıza
Aynen cnm senin de yolun acıcığı kaldıAyy hadi hayirlisi canim bisey kalmamis ya masallah masallah
Evet beni de korkutuyo o konuda uzmanlarimizAynen cnm senin de yolun acıcığı kaldı
Koruma dönemi daha zor olcak gibi geliyo
Aynen cnm ❣ bi de 50lerde kalmak en güvenlisi gibi geliyo,evlenip çocuk yapınca 60lara çıksak emzirme bitince geri düşeriz
İnsallah canimAynen cnm ❣ bi de 50lerde kalmak en güvenlisi gibi geliyo,evlenip çocuk yapınca 60lara çıksak emzirme bitince geri düşeriz
Canim hepimiz abartiyoruz arada utanacak bisey yok onemli olan kaldigin yerden devam etmek pisman olma duygusu daha cok yedirmedenBen bugün cossladımkocam diyor ki nasıl yazacaksın bugün yediklerini
Benim hedefim de 72 kilo canım bir 20 kilo verdim Allahtan 25 kilo daha vermem lazımİnsallah canimbenim hedef de 67 senin kac?
Yok canım ekstra hiç bir şey yemedim inşAllah uyumadan da sporumu yapıp uyuyacağımCanim hepimiz abartiyoruz arada utanacak bisey yok onemli olan kaldigin yerden devam etmek pisman olma duygusu daha cok yedirmeden
Ha gayret ne kalmis surdaBenim hedefim de 72 kilo canım bir 20 kilo verdim Allahtan 25 kilo daha vermem lazım
Aynen öyleKesinlikle insan kendini kötü hissediyor ben de spor yapmalıyım diyorum içim çok huzursuzİnşallah Leslie olmaz ama önümüzdeki hafta yürüyüşlere başlayabilirim diye umut ediyorum içim rahat eder en azından Sana sporda eşlik edemiyorum ama yediklerimle diyette güzel eşlik ederim
Ekstra bisey yemediysen neyin uzgunlugu var ustunde canimYok canım ekstra hiç bir şey yemedim inşAllah uyumadan da sporumu yapıp uyuyacağımçok üzgünüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1kk tulum, 3 zeytin, şekersiz çay, 1 günkurusu, 1incir,
Öğle
1 porsiyon tavuklu kereviz, 2 kepçe yayla çorbası, 1 ceviz büyüklüğünde üzümlü kurabiye
Ara
4 çilekle 1bardak süt..
2.5 litre su
3 mil leslie 45 dk
Cherry Mom , hzlsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?