Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohhhhhhhhhhh afiyet olsun canım benim sevindim iyi olduğuna daha da iyi olursun steak house da yaniiiiiiiii maşallah olsun bişicik olmaz canım benim düzelir hepsi inşallah. cuma günü yine ekside olursun sen

valla hakılısn kızlar bu dukan diyeti karatay diyeti falan tek tip beslenemeye yönelik ve benim hayat tarzıma ters yapamam yani
ama mesut yarın kitabını alcam sırf mizahi yönden eğlenmek için
zayıflama kitabı olarak değil

metabolizmayı hızlandırııım dedim
ya işte hastalık moral bozuklugu fln derken bu hale geldiim :84:

arada bı steak house kaçmış bencee, sonucta + 400 nedir kii sen onu bı gunluk bı toparlama ile verirsinnn saglık herseyden onemli canım, sen yemelerını müsliden normal aksam yemegıne cevırdın ya annen geldıkten sonra bence o zmndan sonra verdıgın kılolar daha kalıcı bı sekılde gıttı hanı dolma dıyetı yaptıgın haftaa oyuzden şimdi aralarda boyle kacamaklarda olsa da cok etkılenecegını zannetmıyorum, o + 400 haydan gelmiş, dolayısıyla huya gıtcekk sonucta bı omur, salata ve müsli ile beslencek halimiz yokk, dimi ama

menümü yazayım size

SABAH............nestle nesfit
ÖĞLE..............3 dilim ince ve küçük pizza yanında hiç bişi yok
AKŞAM............nestle nesfit yicem bu kadar günü kapatıcam

bide yanıma şişe aldım şimdiye kadar 1 lt su içtim dahada içiyorum
ama fena midem bulanıyorrrrrrrrrrrr

canlarımm,

benim için dua edin ne olur. yarın doktora gidicem. 5 yıllık dikişlerim ilk defa iltihap gibi bişey oldu.. inşallah önemli bir şey değildir.. az önce nişanlımla konuşurken bi konuda ekimi bekle dedimm, ekime kadar kim öle kim kala dedi, belki ben ölürüm dedim ve koptum. ağlamaya başladımm.. korkuyorumm gerçekten çok korkuyorum. bunca yıl hep önümüze engeller çıktı, şimdi herşey çok güzel ve ben gerçekten çok korkuyorum...

İyi akşamlar kızlar...
Sayfalar hiç ilerlemiyor artık ya neden böyle
Herkes çok yoğun herhalde....
Ben bugünki menümü yazayım bu arada kaçayım:
Sabah:2 gün kurusu
1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
domates
salatalık

Ara:1/2 bardak meyve şerbeti(oğluma yaptım çok canım çekti biraz içtim)

Öğle:Haşlanmış 1 patate 2 kabak püresi 3 kaşık yoğurt ile

Ara:12 kiraz

Akşam:6 kaşık barbunya
3 kaşık yoğurt
salata
1/2 dilim ekmek

Gecede 12 çilek yicem

Kızlar bu hafta 100 gram bile veremedim..Bilmiyorum metobolizmam durdu herhalde..
daha 3 gün var belki 300 500 bişey gider ama pek umutlu değilim..
3 litre suymuş bitki çayıymış hepsi tam tekmil ama yok şu ara durdu...
Bakalım cumaya kadar ne olcak görcez her beraber...

ayy cnm ya çok geçmiş olsn.
sistite monurol(arkadaşlar da yazmış zaten)
mantara da zalain di sanırım adı öle bi ilaç vardı. onu tavsiye edebilirim.üst üste gelmiş ya yazık sana

oyy oy pek hamarat gördüm seni kaptan
afiyetler olsn cnm

ayy olmaz ki öle cnm,patlar yani bi yerde,baskıcı rejimler yıkılmaya mahkumdur
az az canımzn istediği herşeydn yemeliyiz bence,yanlız tadını alınca,artık o yeter noktasında durmayı bilmek lazım

ayy cnm şu saöma sapan kaçamaklar konusunda bu hafta senden geri kalır yanım yok inanki,çooookkkkkkk vasat bi hafta sonu geçirdim
bi ara 50 lili kiloları gördm,bu aptal saptal kaçamaklar yüzündn 60,5 e kadar çıktm
yani cumadan beri +300...
rezalet

cnm ya çok geçmiş olsn,öyle karamsar düşünceleri moral bozucu şeyleri at bakiim kafandan,noluyoruz hemen yawww

kızlar bu arada 2 gndr giremedm kusuruma bakmayın. dün sabahtan babamlara gtmm taa gece 12 de döndk eve.
bgn de dr.a pazara,markete gttk,çarşıdaki işlerimzi hallettk,arkadaşlarla oturdk ve btn gn yine dışarılardaydk.
anck girebiliyorum o yüzden

saçma sapan bi h. snu geçirdm,dün biraz toplamaya çalıştm(bgn de tabi) ama hala artıdayım sinirlerim bozuldu.
saçmaladım resmen yaa artık kendme gelmem düzene sokmam lazım öğünlerimi yedklerimi,düğüne az kaldı ben çok lazımmış gbi deli gbi kaçamaklar yapıorm haliyle artıda çıkıorm

ama deli gbi hareketliyim haa,sürekli ayaktayım,azcık dikkat edebilseydm h. snu şimdiye 58 bilem olmuştm
eşek kafam,pis boğazım

günaydın tükkanı ben açıyorum yine

7 haziran salı menüm

kahvaltıdan önce: beşibiryerde çay(0)

kahvaltı:

sucuklu yumurta(1)
kaşar peyniri(1)
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
yarım dolmalık biber(2)
yeşil çay(0)

ara: beşibiryerde çay(0), bir parça fstıklı draje çikolata(9), light cola(0)
çikolatanın paketine baktım bir tanesinde 9 kb yazıyordu o yüzden 1 tane yedim

öğlen: 1 kase (250 ml) mantar çorbası(5.5) pakette 250 ml 5.5 kb yazıyordu.

ara: türk kahvesi(0), yeşil çay(0)

akşam: çok toktum öğün atlamayayım diye yine 1 kase mantar çorbası(5.5), 2 tane taze soğan(2),form çay(0)

ara:yeşil çay(0)

3.5 litre su

TOPLAM= 42 ünite

etimiz tükenmişti napayım dün akşam marketten aldık

günaydın takımcığım nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun bu sabah ev yapımı az yağlı 1 dilim peynirli börek yedim henüz başka bişey yemedim öğle için yanımda bişey getirmedim bakalım ne çıkarsa bahtıma artık şimdilik pek bişey yok gibii hepinizi çok öpüyorum geçmişe bakayım tekrar yazarım ...

canım benim çok geçmiş olsun dualarımız seninle git doktoruna ihmal etme göreceksin bak hiç bişeycik olmayacak lütfen moral bozmak stres yapmak kendini üzmek yok hem hep engel çıkıyor önümüze diye kendini şartlandırma lütfen nasıl düşünürsen öyle olur hep pozitif düşün ki öyle olsun canım , herşey çok güzel ve öyle devam edecek Allahın izniyle , ölüm var hepimizin hayatında ama daha dur acelen ne çocukların ve torunlarını görüp uzun güzel bir ömür geçirdikten sonra inşallah sen dua et ve güzel düşün kocaman öpüyorum ve hayırlı haberlerini bekliyoruz

üzülme lütfen canım bazen oluyor öyle kaçamak hem haftaya daha çok dikkat edersen daha fazla gider kilo moral bozmak kilo aldırır bunu unutma öpüyorum canıım

dün dogru düzgün bişi yemediğim halde sabah +200 çıktım nasıl oldu anlamadım
dün içtiğim sular mı duruyor acep daha hayret bişi ya

günaydın bu arada sinirden günaydın diyemedim

seni görünce bende hevesleniyorum yeniden yapsammı karbonhidrat diyeti diyorum hiç kilo verdinmi tartıldınmı yoksa cumamı göreceksin sonucu canım

selam kızlar nabersinizzzz

mutluyum çünkü bir gün daha geçti, ve izne çıkmama 16 gün kaldıııı

buarada hepinize ii dilekleriniz için teşekkürler, canlarım benimmm

bu hafta foss oldu benim, su an 400 gr artıdayım, cumaya kdr bilmiyorum nolur, o motivasyonum kalmadı hiç wsizlerden uzak kalınca, bu hafta koyverebilirim, gözümü iştahımı doyurup haftaya bomba gibi gelebilirim

taydincim cnm geçmiş olsun cok, hemen aklına olumsuz seyler getirme bi doktora git hemen, içini ferah tut bebekkkiiimmm kıyamayız sanaaa

merhaba takımcan.nasılsınız iyisiniz umarım.

Ben dün akşam bayaa bi aş erdim yaa.kaçamağın kralını yaptım.yemekten sonra acılı fıstık, meyveli yoğurt ve biraz helva yedim.ben ki helva yı hiç sevmem.yedim.

bugunki mönümü yazıyorum.

Sabah
1 haşlanmış yumurta 2 çeri domati

Ara
Yoğurt

Öğle
Ispanak kapama

Ara
yeşil çay

Akşam
yoğurtlu havuç ve kabak salatası

tatlı krizine girersem meyveli yoğurt yiyicem yine

tatlım benim,neden aklına böle kötü şeyler getiriyosun ki (
sen artık iyleşmişsin olmuş bitmiş,artık sağlıklı bir bireysin sende korkulacak hiç bişey yok git bi güzel kontrollerini yaptır hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inş.

tatlım nasıl yapıyorsun bu meyve şerbetini?

motivasyon düşüklüğü olunca böle kaçamaklar kaçınılmaz oluyo valla haklısın.bi kaç gün canını istediklerini sonra daha dirayetli daha öotivasyonlu bi şekilde başlarsın diyetine bence.
Bende geçen hafta öleydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…