- 31 Temmuz 2020
- 20.419
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #405.581
Kızlar selam cümleten
Ben baya Bi yoğun daldım çalışmalara. Sonu güzel olsun inşallah
Arada girip bakıyorum yazdıklarınıza ama tamamını okuyamıyorum.
Sporum azaldı ama Diyet de hiç kaçamaksız devam ediyor. Evde hafta sonu az biraz kaçamak olurdu burada onu da yapmadım çok mutluyum
Hepinizi öpüyorum
Pacmandan şaşılacak bir durum acıkmamak evetacıkmadın mı kuşluk vakti şennnnjüri üyeleri ihtiyar heyeti gibi olmuşuz zaten
Uuu savulun göbişi açık gezen kızlarrr burcu kız geliyooorrrrPacmandan şaşılacak bir durum acıkmamak evetHahahaha hayır hepiniz çıpçıtırsınız. Hele yazın buralar alev alacak çıtırlıktan
yaa evet cnm su içmeyince eksi geliyorum diyodun ondanmış demekLol u kaybettik
Aynen öyle yapcm inşaAllah gündüz 2.5 lt içerim akşama max 1 bardak bırkırmyaa evet cnm su içmeyince eksi geliyorum diyodun ondanmış demek
neyse cnm sen yine 1.5-2 litre iç en azından ama mesela saat 8den sonraya 1 bardak bırakırsın
Ooo tamam o zaman çok doğalTşkler ortim.. Evet kuzum egeli olunca sebze ot eksik olmuyor bizde
Süpersin geç oldu demeden sporunu yapmak istiyorsun bravoDaha leslie yapıcamküçük uyumadı daha yeni uyucak
Uyusun hemen başlamam lazm
Öğle uykusu yokmuydu kuzum öğlen halletsen iyiydiDaha leslie yapıcamküçük uyumadı daha yeni uyucak
Uyusun hemen başlamam lazm
Mesajını okuyunca gerçekten halaya durasım geldi süpersinÇok mutluyum çoksıkıntımı çözdüm düğümler çözüldü artık depresyon yok az gitsin yağdan gitsin çok gitsin diye ağlamıcam artık haydin halaya
tirilililii
Öğlen bende uyudum kaptanımÖğle uykusu yokmuydu kuzum öğlen halletsen iyiydi
Canım çok az yemişsin,emzirirken zorlanmaz misin? Saatlerini de yazar misin menüyü yazarken?Kahvaltı: 5 zeytin 10 adet çiğ badem 3 hurma
Öğle 6 yk bezelye yemeği
Ara öğün 1 portakal
Akşam(19:30) 2 kepçe şehriye çorbası 1 kase yoğurt
2,5 tl su içildi.
5000 adım atıldı.Cherry Mom S Suskunhanim
Dün SPR gynuydu canım pazartesi ve çarşamba zorunlu cumartesi gönüllü(hedefini tutturamayanlara o da zorunlu). Haftada 3 gün spor olmadan diyetin bı anlamı kalmıyor diye böyle bir uygulama getirmiştik haberin olsun e miS Suskunhanim bugün 10000 adım olmadı tüm gün anneme temizlik yaptım. Ama atistirmaya da vakit kalmadıakşam yemeğini daha erkene çekemem çünkü kalabalık bir aileyiz yemeği hep birlikte yiyoruz yani annemlerle. Şimdi herkes uyudu el ayak çekildi ancak fırsat buluyorum msj atmaya
Zor canim ya diş iyiysen sevindimbiraz daha iyiyim cnm uyudum biraz, iyi geldiiştah da kapandı zaten iyi bişey
cumatesi tekrar gidicem cnm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?