Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy sorma canım hayatımın özetini okudum keşke çekseydik anne tarafına azcık :)) annem de 59 yaşında 63 kilo ve max 64 ü gördü hayatında halam amcam babamlar falan min +100
Pkos bile halalarımdan miras anne tarafında tek tombiğim erkek kardeşim anneme çekmiş ve zapzayıf çok sinir bozucu bir durum Allahtan boyum anneme çekmiş yoksa boyum kısa olsaydı top gibi yuvarlanırdım herhalde

Bizim ailede de ablam 49 kg 163 boyunda annem normal babam tosbik
Ben de tosbiktim(87 kg ) balık etliden iniyorum şu an

Anladim canim.
Bugun adimlarimi erken bitirdim, disarda olunca kizimla top oynadik ebelemece, saklambac vs. o yizden bugun aksama bir aksilik cikmazsa en azindan 8dk tabata yapasim var.

Insallah canim. Ben onceki mezuniyetten sonra 2-3 sene korudum hamile kalinca geri geldiler

Ay ben giremedim aktif olamadım buralarda babamın yanına gittim ilgilendim falan yeme düzenim iki gündür şaştı zaten bi dengesiz düzensiz beslendim çok yoruldum bugğn de spor yapamadım daha of benim bu yeme düzenim bozulunca bile moralim bozuluyor sırf bu yüzden bir yere gidesim gelmiyor uyduramıyorum kendime diye

Canım sıkma kendini elinde olan birşey değil ki bu kadar stres
Babacığın nasıl oldu?

Canım hastalık hali bu sende bu kadar yüklenme kendine Aaaa resmen bunalama girmek kendini yuhlamak için fırsat arıyorsun halbuki yerinde kim olsa olacağı o zaten telafi edilir üzülme

Yaaa bal ortimm

Bende cok ders aldim.simdi hicbiseyi yasaklamiyorum kendime strese girmiyorum normalde ne yiyorsam onlari yiyorum kendimi ona alistirmaya calisiyorum sonrasinda biseyleri yemeyi ozleyip abanmak istemiyorum ölçülü olmayi ogrenmeye calisiyorum. Surekli uygulanabilir yöntemler bikmadan devam edilebilir sporlar seçmeye calisiyorum. Bakalim insallah bu sefer olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…