Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık canım teşekkür ederiz

Ortaklar aktif olalımmm inşallah
Tecrübeli üyeler yeni üye ortaklarını yönlendirirlerse sevinirim

Canım sıkma kendini elinde olan birşey değil ki bu kadar stres
Babacığın nasıl oldu?
Ay ne biliyim bi düzene oturtunca hep öyle gitsin istiyorumbabam da iyi şükür bugün taburcu ettiler eve geldik
Canım hastalık hali bu sende bu kadar yüklenme kendine Aaaa resmen bunalama girmek kendini yuhlamak için fırsat arıyorsun halbuki yerinde kim olsa olacağı o zaten telafi edilir üzülme
Artık kaptanım edilecek önümüz ramazan onun önü bayram bayram da ciciler giyip ayna karşısında kendimi övmek istiyorum

ben de 4800 doğmuşum ah bu baba tarafı genlerim :))) ay at da bakalım canım merak ettim
Yahu bizim ailede öyle çok kilolu da yok. Bir tek babaannem ve anneannem kiloluydu. Onlar da gençken zayıflarmış. Yaşlandıkça almışlar şeker vs yüzünden. Yani aile genlerine sığınmalık bir şansım yok pü
Benim kardeşim de zapzayıf. Bazen aynada yan yana durup dalgasını bile geçiyoruz. O uzun incecik, ben kısa tombik. Hatta kilo alamıyorum diye doktora gitti de takviye edici mama verdi doktor. Daha ne diyim......

1i benim güzelim
Hele de ortakmisiz napsam da yedirtmesem acabaeskiden lisede bı grup simit alınca üzerini yakardı kimse yemesin diye,öyle mi yapsam ki
Kendine hediye etmiş işte
Hiç stratejik değil,bu haftanın birinci takımına hediye edip haftaya lider olmaliydik
Cnm nasıl gidiyor apa,
Elhamdülillah canım çok güzel gidiyor, (maşallah) ilk kez diyette zorlanmiyorun desem hep ne yesem ne yemesem olurdu aklımda,şimdi sinirlarim keskin ve hiç yaklasmiyorum.Sabah çocuklara tost yaptım ki çok çok çok severim öyle böyle değil ama yedim, yemedigim için bı eksiklik vs hissetmedim. Eskiden olsa bı ısırık diye başlar kalanların hepsini yerdim şimdi kaldirdim,gün icinde yediler
Cnm nasıl da denk geldi yine S Suskunhanim cimla hee ben tatlı yedikçe bayılmazsa iyi
Valla çok sevindim canım hadi zayiflayalim,en çok biz zayiflayalim
Anladim canim.
Bugun adimlarimi erken bitirdim, disarda olunca kizimla top oynadik ebelemece, saklambac vs. o yizden bugun aksama bir aksilik cikmazsa en azindan 8dk tabata yapasim var.
Süpersin canım,benim de niyetim öyleydi bugün ama bı uyandım kar,her yer bembeyaz birazdan bı bakayım yapabilir miyimseninle yazısında spor yapasim geliyo, bu hafta için de bı şey mi yapsak kihimm mesela 1000 zıp +8 dk tabata diyelim mi? Ya da 10000 adım 1000 zip

canim babam iyilessin yine duzenine donersin. Uzme kendini. Baban nasil oldu?

10000 adim+1000 zip hergun plur mu? Vakit kalirsa bir de 8dk tabata ekleriz

Wuuwuu kar mi. Cok severim kar izlemeyi ama sogukla pek aram yok

Ay çok sevindim canım benim
Çok daha iyi olur inşallah

C Cagrihilal1 ortim nasil geciyor cumartesi gunun? Ben 10000 adim ve 1000 zip bitirdim bugun. Tabata yapasim var bebis bir uyursa

yarin bebis gormeye misafirlerim var. ama bolca sebze aldim dun ve ondan inceki gun. masayi saglikli salata cesitleri ve yagsiz et yemegiyle doldurmayi planliyorum

Eve cikmasina cok sevindim canim. Sen de normal yeme duzenine geceesin iyi olur. Insallah kisa surede tamamen iyilessin

Yicem ama dengelicem sıkıntı yok canım
Hadi Ramazanda da kolayca gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…