- 23 Mart 2016
- 30.619
- 91.562
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.381
AhahahahaEşimde film izliycektik pc de not açık kalmış
Cuma günü yazmışım
Whitetea (87,1/... falan eşimde açmış okuyor ne yapıyorsun dedim ne bunlar yeni film mi imbd puanları mıha canımmn aç izle dedim
O da öyle diyor ne bileyim yabancı isimler falan olunca diyorAhahahahafilm gibiyiz de mii
HeheMerhaba hoşgeldinnn takımımızaHedef60kgolmak in yeni üye transferi teşekkürler burcum bende diyorum nerden geliyor yeni üyeler
Verilecek 13 kiloyu burada birlikte verip mezuniyete kadar ilerlerleyelim inşallahdüzenli şekilde sayfayı takip ederseniz kilo kaybı kaçınılmaz olur
Ben Esra bu aradatakım kaptanıyım burcu menü sayfamıznn linkini paylaşmış yarından itibaren menüleri bekleriz
Valla bugün bende çok takip edemedim arada kaynattıklarım olabileeerrSelam bayanlar
Arkadaslardaydim yeni geldim bi baktim 8 sayfabakabildigim kadar baktim kalana da yarin insallah
Öyle mi :)) e hayırlısı olsun teşekkür ederizHehekapticim rica ederiimm Deniz ve Kum cimden sonra ilk davet kabulü kırmadı geldi :)
Diğer arkadaşlar da davet ediyor
Tmm cnmCherry Mom kaptanım pazartesi akşama kadar evimde olmayacağım kayınvalidemler le manisa dayız oyüzden aktif olamıycam dönünce telafi edicem artık
Evet :)Öyle mi :)) e hayırlısı olsun teşekkür ederizbizim ordaki temsil heyetimizde sensin öyleyse
Ortaklar değişti canım10 Nisan
Sabah ve öğle 12;00 1 kaşarlı tost 3 zeytin 3 yulaflı bisküvi
14:30 1 kase çekirdek
16:00 5 köfte 1 bardak ayran 2 adet kornişon turşu
19:30 2 kepçe tarhana çorbası
2,5 lt su spor yok
Cherry Mom S Suskunhanim
Zayıf istemiyormuş :) bazı beyler öyledir yaacaba sıkı bir diyet mi yapıyordun eşin üzülüyor muydu canım, o yüzden mi ayrılmanı istedi?
Hahahaj sanki biriyle tanıştırdında olmaz mı dedik dicenmilletçe meraklıyız birazhayır çözüm bulabilseler neyse sadece soruyolar
Evet kaptanım izledim bende çok güzel :)50 metrekare güzel dizi kızlar 8 bölüm mini dizi
Suskuncum ben diyetisyenle ilerliyorum ya,şu an o ne derse onu yapıyorum. Bir süre daha böyle devam edeceğim ben diyetisyeni bırakmadan. Yoksa hemen salıyorum kendimi... başından beri diyetisyenimi bırakmayıp devam etseydim şimdiye çoktan bitmişti iş ve korumadaydım. En büyük hatam şımarıp bırakmak...Canım if yaaprken ben de doyasıya yiyemezdim ama şimdi apada gözüm doyama kadar yiyorum bak karnım demedimve bu kiloya rahman gidiyor hamd olsun.En azından bir iki hafta denesen belki karar verirsin
Keşke her veli senin gibi ilgili olsa
Canımbaşınız sağ olsun,rabbim sabır versin
Hoş geldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı ) byzglm
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:83
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane 3 ve 8
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğumdan sonra veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve fit olmak
Benim eşim aynen öyle kaptanım bana 80 olsan yeter sakın daha zayıf olma deyip duruyorZayıf istemiyormuş :) bazı beyler öyledir ya
Olur hem de çok güzel olur10000 adim+1000 zip hergun plur mu? Vakit kalirsa bir de 8dk tabata ekleriz
Wuuwuu kar mi. Cok severim kar izlemeyi ama sogukla pek aram yok
Hiç şüphem yok canım sen cok güzel dengeliyorsunYicem ama dengelicem sıkıntı yok canım
Hadi Ramazanda da kolayca gider inşallah
Bak dengelemissin ne güzel, sporda gözüm kaldıBugün menüm- 1.000 kalori
sabah tarçınlı karanfilli türk kahvesi, 1 portakallı züber bar
öğlen 3 dilim uno çiyalı ekmek, hindi salam,süzme peynir,zeytin ezmesi ve acuka ,
domates salatalık limon maydonoz bızzt, limonlu yeşil çay
ara dukan birası
akşam kakaolu light sütlü çiya puding
2 lt su
6000 adım, 40 dk pilates, 20 dk cardio
S SuskunhanimCherry Mom @Mehfam
Biliyorum da açım deyince dayanamadım pamuğumSuskuncum ben diyetisyenle ilerliyorum ya,şu an o ne derse onu yapıyorum. Bir süre daha böyle devam edeceğim ben diyetisyeni bırakmadan. Yoksa hemen salıyorum kendimi... başından beri diyetisyenimi bırakmayıp devam etseydim şimdiye çoktan bitmişti iş ve korumadaydım. En büyük hatam şımarıp bırakmak...
Ben hepsine okeyimay dur kız, 1. ev oğlak,2. ev kova,3. ev balık
aynen 12 ev var cnm
iletişim evi balık oluyor hımm o da sosyal bir burçtur cnm
Burada hali hazırda fit olabilen dostlarımız var neyse ki de feyz alıyoruz.Hepimizin simdiki hali ayni canim. Masallah o zaman annenin sutunebaya kaliteliymis gercekten. Verirsin canim, insallah birgun hepimiz fit olacagiz. Amaclar bir
Benim yüzüm hep minik gösteriyor.Kilo verirsek kendi dunyamizin merkezi degisecek orasi kesinben kilo verince 10 tas genclesmus gibi hissediyorum
Hahahahahaha bana şimdilik “görüştüğün birisi var mı” tadında sorularla geliyorlar. Okulum bitmediği için yaşı küçük imajı veriyorum.Canım bunların bide "ayy canım evlenmedin mi hala yok mu bir kısmet" tayfası da var onlarıda gel birlikte yolalım
Kova olarak çok tatlıyız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?