Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hehe kapticim rica ederiimm Deniz ve Kum cimden sonra ilk davet kabulü kırmadı geldi :)
Diğer arkadaşlar da davet ediyor

Cherry Mom kaptanım pazartesi akşama kadar evimde olmayacağım kayınvalidemler le manisa dayız oyüzden aktif olamıycam dönünce telafi edicem artık
Tmm cnm
Salı günü itibariyle bekleriz o halde amaaa yediklerime dikkat edemedim flan olmasın geçen hafta -100 dük bu hafta bahanemiiz yok

Ortaklar değişti canım yeni ortağın @olvidos birinizi etiket yaparsınız menülerde

1 kase çekirdek biraz fazla olmuş
19.30 çorbada biraz geç gibi öğünlerinin saatlerini ayarlasan çok daha zararsız olurmuş aslında akşam 16 yerine 17/18 olsa akşam o çorbaya ihtiyaç duymazdın belki

Suskuncum ben diyetisyenle ilerliyorum ya,şu an o ne derse onu yapıyorum. Bir süre daha böyle devam edeceğim ben diyetisyeni bırakmadan. Yoksa hemen salıyorum kendimi... başından beri diyetisyenimi bırakmayıp devam etseydim şimdiye çoktan bitmişti iş ve korumadaydım. En büyük hatam şımarıp bırakmak...

Hoş geldin canım

10000 adim+1000 zip hergun plur mu? Vakit kalirsa bir de 8dk tabata ekleriz

Wuuwuu kar mi. Cok severim kar izlemeyi ama sogukla pek aram yok
Olur hem de çok güzel olurbugünden başlayalım mı?
Yicem ama dengelicem sıkıntı yok canım
Hadi Ramazanda da kolayca gider inşallah
Hiç şüphem yok canım sen cok güzel dengeliyorsun
Bak dengelemissin ne güzel, sporda gözüm kaldı
Biliyorum da açım deyince dayanamadım pamuğum

ay dur kız, 1. ev oğlak,2. ev kova,3. ev balık
aynen 12 ev var cnm
iletişim evi balık oluyor hımm o da sosyal bir burçtur cnm
Ben hepsine okeyim Balıkla alakalı bildiğim tek sözcük de duygusal olması. Eğer ilgiliyseniz bana da öğretin bunları.
Hepimizin simdiki hali ayni canim. Masallah o zaman annenin sutune baya kaliteliymis gercekten. Verirsin canim, insallah birgun hepimiz fit olacagiz. Amaclar bir
Burada hali hazırda fit olabilen dostlarımız var neyse ki de feyz alıyoruz. Biraz önce geçen yılki tartıldığık kilolara baktım haftalık şekilde. Ay birleştirebilsem de atsam. Mayısta gelmiştim buraya 71den itinayla 62’yi görmüşüm. Aaah ah. Hem de ağustosa kadar vermişim....
Kilo verirsek kendi dunyamizin merkezi degisecek orasi kesin ben kilo verince 10 tas genclesmus gibi hissediyorum
Benim yüzüm hep minik gösteriyor. Geçen sene kardeşimi okula yazdırmaya gitmiştik, 11. Sınıf için. Oturduk odaya, maskeleri de o an çıkardık. Adam dedi ki kızımızı mı yazdırıyoruz. Kaçıncı sınıfsın? Yaş 23... Eskiden kafaya takardım neden böyle diye. Şimdi biraz hoşuma gidiyor.
Canım bunların bide "ayy canım evlenmedin mi hala yok mu bir kısmet" tayfası da var onlarıda gel birlikte yolalım

Kova olarak çok tatlıyız bence
Hahahahahaha bana şimdilik “görüştüğün birisi var mı” tadında sorularla geliyorlar. Okulum bitmediği için yaşı küçük imajı veriyorum. Ama o soru bile beni deli ediyor. Yok kardeşim yok. Olsa atarız instaya merak etme diyesim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…