Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zayıf tosbiik hahaha iyiymiş
Kolay gelsin cnm
İyiyim ben de züber toplarımı yedim kahveyle şimdi hazırlanıorum annemle markete gidicez ekşın ekşınnn

Yok canim niye tersi olsun

Kolay gelsin cnm
İyiyim ben de züber toplarımı yedim kahveyle şimdi hazırlanıorum annemle markete gidicez ekşın ekşınnn
Turkiyeye gideyim alacagim su zuberlerden ben de yoyeyim bir nasilmis

Namaria cnm dişçi pztsine ertelendi ben de yürüdüm bol bol bir de donut aldım
Canım çok geçmiş olsun. Nasıl gidiyor. Çok iş var mı daha.
Canım teşekkür ederiz. T Tetus yarın dönecek evine ve başlayacak yarından itibaren.
Ben bu sabah biraz kaçırdım maalesef. Artık bugün tek öğün yapıp yarından itibaren sıkı tutacağım inşallah

Kolay gelsin cnm
Hahahahahhaa marketleri çok severimm. Tok gidince pek bir şey canım da çekmiyor. Hele böyle normal market değil de ikea gibi yerlere gittim mi ohh. Hem vakit geçiyor, hem de istesen de parkuru bitirmeden çıkamıyorsun. Yürüyüş oluyor.
Al tabikiii ben bayılıyorum cnm yarimuhendis de çok seviyor birkaç kişinin menüsünde de görüyorum bazen
Ya ben öyle şeylere çok özeniyorum da bi kere paketli şey yedim mi yavaş yavaş ama itinayla tüm diyetim bozuluyor akdkskdkd Kaç kalori bu züberler

Toparlarsin canim sabah yenilen gun icinde zaten yakiliyo

Cnm pazartesi tekrar soracağım dişçiye, çokk çok sağol ilgilendiğin için bebekim
Tek öğünle toparlarsın sen

İkeaaa evinizin herşeyiii evet yaa 2000 adım filan oluyo ama annemle sıkılınca kestirme ara kapılardan geçiyoduk ahfsgfshs
Cnm diyetin bozulmaz şekersiz bunlar gel abla göbek yapmaz kilo yapmaz
1 bar 120 kalori cnm 1 paket top da 360 kalori

Ben hiç kestirmeden geçmedim, bilmiyorum da yerlerini. 120... hmhmmhhmhm beni hayatta doyurmaz ama alayım evde bulunsun. Belki canım çok tatlımsı bi şey çekerse yerimm. (Takıma seyyar satıcılar girebiliyor mu??? )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…