- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.441
Oooh harikaSagol canim benim
motivasyonumu yukselttim biraz videolarla falan, zaten 10 kg yag fazlasi kalmis olcumde ustune 4-5 kilo da odem su ne ise ondan vericem insallah al 67 oldum bile
Bir ki ucccc Namaaaaria oleeyOooh harikahaydi bastır namariaspor
Zayıf tosbiik hahahaİyiyiim kahvaltımı bitirdim biraz önce, yeşil çayımı içiyordum.Derse başlıycam birazdan da. Yarın hastaneye gidicem, biraz okumam lazım. Sen nasılsın zayıf tospik?
Duraksama olmadan hep birlikte veririz inşallah.
Hahahahahaha inşallah o zaman da küçük göstermeye devam ederim.Tam tersi olursa bir miktar kırıcı olur.
Yok canim niye tersi olsunİyiyiim kahvaltımı bitirdim biraz önce, yeşil çayımı içiyordum.Derse başlıycam birazdan da. Yarın hastaneye gidicem, biraz okumam lazım. Sen nasılsın zayıf tospik?
Duraksama olmadan hep birlikte veririz inşallah.
Hahahahahaha inşallah o zaman da küçük göstermeye devam ederim.Tam tersi olursa bir miktar kırıcı olur.
Turkiyeye gideyim alacagim su zuberlerdenZayıf tosbiik hahahaiyiymiş
Kolay gelsin cnm
İyiyim ben de züber toplarımı yedim kahveyle şimdi hazırlanıorum annemle markete gidicez ekşın ekşınnn
Selam orticim hb nasılsın umarım güzel bir hafta olurrKendinin en iyi hali ol ex ortim seninle süpeeer bir hafta geçirdik. Yeni ortinle mutluluklar
M monarosaa hoşgeldin yepisyeni ortiimm
Al tabikiii ben bayılıyorum cnmTurkiyeye gideyim alacagim su zuberlerdenben de yoyeyim bir nasilmis
Valla çok çok seviyorumAl tabikiii ben bayılıyorum cnmyarimuhendis de çok seviyor birkaç kişinin menüsünde de görüyorum bazen
Hahahahahhaa marketleri çok severimm. Tok gidince pek bir şey canım da çekmiyor. Hele böyle normal market değil de ikea gibi yerlere gittim mi ohh. Hem vakit geçiyor, hem de istesen de parkuru bitirmeden çıkamıyorsun. Yürüyüş oluyor.Zayıf tosbiik hahahaiyiymiş
Kolay gelsin cnm
İyiyim ben de züber toplarımı yedim kahveyle şimdi hazırlanıorum annemle markete gidicez ekşın ekşınnn
Ya ben öyle şeylere çok özeniyorum da bi kere paketli şey yedim mi yavaş yavaş ama itinayla tüm diyetim bozuluyor akdkskdkd Kaç kalori bu züberlerAl tabikiii ben bayılıyorum cnmyarimuhendis de çok seviyor birkaç kişinin menüsünde de görüyorum bazen
Toparlarsin canim sabah yenilen gun icinde zaten yakiliyo
Cnm pazartesi tekrar soracağım dişçiye, çokk çok sağol ilgilendiğin için bebekim
Ooo çiçek de çok güzel cnm gerçek mi
İkeaaa evinizin herşeyiiiHahahahahhaa marketleri çok severimm. Tok gidince pek bir şey canım da çekmiyor. Hele böyle normal market değil de ikea gibi yerlere gittim mi ohh. Hem vakit geçiyor, hem de istesen de parkuru bitirmeden çıkamıyorsun. Yürüyüş oluyor.
Ya ben öyle şeylere çok özeniyorum da bi kere paketli şey yedim mi yavaş yavaş ama itinayla tüm diyetim bozuluyor akdkskdkd Kaç kalori bu züberler
Yaaaa
Ben hiç kestirmeden geçmedim, bilmiyorum da yerlerini.İkeaaa evinizin herşeyiiievet yaa 2000 adım filan oluyo ama annemle sıkılınca kestirme ara kapılardan geçiyoduk ahfsgfshs
Cnm diyetin bozulmaz şekersiz bunlar gel ablagöbek yapmaz kilo yapmaz
1 bar 120 kalori cnm 1 paket top da 360 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?