Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seninde gunun cok iyi gecmis canim sporlarda super diyetisyen listesine gore besleniyorsun degil mi. Pazartesine eksiyle baslayip cumaya 73 leri olabildiğince asagi cekelim ortim
Birebir uymuyorum diyetisyenin yazdigi listeye ama elimden geldigince. Insallah ortim

canım beniim teşekkür ederim bu hafta 2 gün sıvı detoks ve 1 gün ketojenik yapmayı planladım
Afiyet olsun canım kısırı ekmek yerine mi yiyorsun
Cnm yükselenin de oğlak çifte gençlik güzellik
Tamam akşam daha ayrıntılı yazayım bildiğimce
İyiki geldim ve sizinleyim canım

Ay 58 miii 3 kilo da içinde kaldı di mei tabi tüh bu sefer vereceğiz ama kurtuluşu yok kiloların
Gunaydin mutlu pazarlar
Mutlu pazarlar aşkom
gunaydin herkese bende biraz once bir bardak ceviz koymuştum akşamdan suya onu ictim birazdan kahvaltı yapicam 2 yumurta bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynirle sonrasında 1 saat spor yapicam insallah
Günaydın canım
Oo menün harika kuzum ekmek de var süper afiyet olsun
Spor planı da yapılmıış

Cnm iyi olmuş uyarladığın
Oo planın da süper valla :);

Tmmdir canim basladim bile. Dun adimlar ziplar ve 8dk tabata yapildi darisi bugunun basina diyelim. Sende durumlar nedir? Bugun bana misafir geliyor. Onlar gelmeden adim ve zipi bitirsem super olur ama emin degilim. Cunku yemek hazirlancak filan. ...

Masallah gecen sefer guzel vermissin. Uine verirsin canim insallah.
Guzeldir tabii kucuk gostermej hele 35-40 lara gel daha da cok hosuna gidecek

Hehehe
Nasılsın bugün cnm?
İyiyiim kahvaltımı bitirdim biraz önce, yeşil çayımı içiyordum. Derse başlıycam birazdan da. Yarın hastaneye gidicem, biraz okumam lazım. Sen nasılsın zayıf tospik?
Masallah gecen sefer guzel vermissin. Uine verirsin canim insallah.
Guzeldir tabii kucuk gostermej hele 35-40 lara gel daha da cok hosuna gidecek
Duraksama olmadan hep birlikte veririz inşallah.
Hahahahahaha inşallah o zaman da küçük göstermeye devam ederim. Tam tersi olursa bir miktar kırıcı olur.

Günaydınnn canım

Şimdi tekrar baktım hata olmaması için sende bak lütfen

706.etap listeleri baz alınmış
715.etap listeleri baz alınmış
724.etap listeleri =>> 30 nisan haftasına denk geliyor

9' ar etap arayla..

Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi' Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi

Eline saglik canim ya cok sagol
Evet 30 nisana denk geliyor insallah ben 23 nisana girmis olacagim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…