- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.421
Birebir uymuyorum diyetisyenin yazdigi listeye ama elimden geldigince. Insallah ortimSeninde gunun cok iyi gecmis canim sporlarda super diyetisyen listesine gore besleniyorsun degil mi. Pazartesine eksiyle baslayip cumaya 73 leri olabildiğince asagi cekelim ortim
Olur hem de çok güzel olurbugünden başlayalım mı?
Hiç şüphem yok canım sen cok güzel dengeliyorsun
Bak dengelemissin ne güzel, sporda gözüm kaldı
Biliyorum da açım deyince dayanamadım pamuğum
Afiyet olsun canımCumartesi menüsü
Filitre kahve
Kahvaltı
3 h yumurta(oğlum kendi payını yemedi), salata,zeytin,biber kavurması
Ara Türk kahvesi
Akşam
Salata,cacık, 3 YK kısır, 3 YK tavuk sote
Bitki çayı, 2 lt su, 7300 adım1 de sadec soda
@MehfamCherry Mom Hedef60kgolmak
Cnm yükselenin de oğlak çifte gençlik güzellikBen hepsine okeyimBalıkla alakalı bildiğim tek sözcük de duygusal olması. Eğer ilgiliyseniz bana da öğretin bunları.
Burada hali hazırda fit olabilen dostlarımız var neyse ki de feyz alıyoruz.Biraz önce geçen yılki tartıldığık kilolara baktım haftalık şekilde. Ay birleştirebilsem de atsam. Mayısta gelmiştim buraya 71den itinayla 62’yi görmüşüm. Aaah ah. Hem de ağustosa kadar vermişim....
Benim yüzüm hep minik gösteriyor.Geçen sene kardeşimi okula yazdırmaya gitmiştik, 11. Sınıf için. Oturduk odaya, maskeleri de o an çıkardık. Adam dedi ki kızımızı mı yazdırıyoruz. Kaçıncı sınıfsın? Yaş 23... Eskiden kafaya takardım neden böyle diye. Şimdi biraz hoşuma gidiyor.
Hahahahahaha bana şimdilik “görüştüğün birisi var mı” tadında sorularla geliyorlar. Okulum bitmediği için yaşı küçük imajı veriyorum.Ama o soru bile beni deli ediyor. Yok kardeşim yok. Olsa atarız instaya merak etme diyesim geliyor.
İyiki geldim ve sizinleyim canım
Ay 58 miiiYok bir tanem ne üzülmesi kilon böyle çok güzel oldu daha zayıflama 55 olursan kötü olursun 58 sana çok yakıştı diyordu, eşim kiloyu hiç sevmez ve kilo vermemi isterdi bende sevmezdim 80 kilodan 58 kiloya çok güzel oldun dahada verme dediği için gruptan çıkmıştım Birtanem
Mutlu pazarlar aşkomGunaydin mutlu pazarlar
Günaydın canımgunaydin herkesebende biraz once bir bardak ceviz koymuştum akşamdan suya onu ictim birazdan kahvaltı yapicam 2 yumurta bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynirle sonrasında 1 saat spor yapicam insallah
Gunaydin canim. Kahvalti plani da spor plani da supergunaydin herkesebende biraz once bir bardak ceviz koymuştum akşamdan suya onu ictim birazdan kahvaltı yapicam 2 yumurta bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynirle sonrasında 1 saat spor yapicam insallah
Cnm iyi olmuş uyarladığınCherry Mom kaptanim Allahin izni ile iki hafta sonraki cuma gunu 23 Nisan da mezuniyet kilomun altina inecegim gibi görünüyor diyetisyenin listesini kendime uyarladim bir de vücudu sasirtmak icin 16/8 sistemine basladim ikinci günüm
Bireysel listeyi kaçırmış olmuyorum di mi.. 67 kilo bekle geliyorum
Aa tmmCanım, hayırr o yazılar 2008 yılında yazdığım mezuniyet yazım onları buldum ben onları paylaşmıştım
Yok canim, bu hafta yeni ortim var. her hafta yeni sevgili gibi bu da iyiymisArtık ortim değilmisin ortimm
Tmmdir canim basladim bile. Dun adimlar ziplar ve 8dk tabata yapildiOlur hem de çok güzel olurbugünden başlayalım mı?
Hiç şüphem yok canım sen cok güzel dengeliyorsun
Bak dengelemissin ne güzel, sporda gözüm kaldı
Biliyorum da açım deyince dayanamadım pamuğum
OlleeyyCnm yükselenin de oğlak çifte gençlik güzellik
Tamam akşam daha ayrıntılı yazayım bildiğimce
Sorun sende değil, bende.Yok canim, bu hafta yeni ortim var. her hafta yeni sevgili gibi bu da iyiymis
Su 7 lerden kurtulalim artik ya ilk hedefimiz 73 ileri marsBirebir uymuyorum diyetisyenin yazdigi listeye ama elimden geldigince. Insallah ortim
Masallah gecen sefer guzel vermissin. Uine verirsin canim insallah.Ben hepsine okeyimBalıkla alakalı bildiğim tek sözcük de duygusal olması. Eğer ilgiliyseniz bana da öğretin bunları.
Burada hali hazırda fit olabilen dostlarımız var neyse ki de feyz alıyoruz.Biraz önce geçen yılki tartıldığık kilolara baktım haftalık şekilde. Ay birleştirebilsem de atsam. Mayısta gelmiştim buraya 71den itinayla 62’yi görmüşüm. Aaah ah. Hem de ağustosa kadar vermişim....
Benim yüzüm hep minik gösteriyor.Geçen sene kardeşimi okula yazdırmaya gitmiştik, 11. Sınıf için. Oturduk odaya, maskeleri de o an çıkardık. Adam dedi ki kızımızı mı yazdırıyoruz. Kaçıncı sınıfsın? Yaş 23... Eskiden kafaya takardım neden böyle diye. Şimdi biraz hoşuma gidiyor.
Hahahahahaha bana şimdilik “görüştüğün birisi var mı” tadında sorularla geliyorlar. Okulum bitmediği için yaşı küçük imajı veriyorum.Ama o soru bile beni deli ediyor. Yok kardeşim yok. Olsa atarız instaya merak etme diyesim geliyor.
Benim de ayni ortim ilk hedef 73Su 7 lerden kurtulalim artik ya ilk hedefimiz 73 ileri mars
Sorun sende değil, bende.
Sagol canim benimCnm iyi olmuş uyarladığın
Oo planın da süper valla :);
İyiyiim kahvaltımı bitirdim biraz önce, yeşil çayımı içiyordum.Hehehe
Nasılsın bugün cnm?
Duraksama olmadan hep birlikte veririz inşallah.Masallah gecen sefer guzel vermissin. Uine verirsin canim insallah.
Guzeldir tabii kucuk gostermej hele 35-40 lara gel daha da cok hosuna gidecek
Günaydınnn canımCherry Mom kaptanim Allahin izni ile iki hafta sonraki cuma gunu 23 Nisan da mezuniyet kilomun altina inecegim gibi görünüyor diyetisyenin listesini kendime uyarladim bir de vücudu sasirtmak icin 16/8 sistemine basladim ikinci günüm
Bireysel listeyi kaçırmış olmuyorum di mi.. 67 kilo bekle geliyorum
Kıskanç bu eşler ahh ahhh ödleri kopuyor ya çok güzel olur onları beğenmezsekBenim eşim aynen öyle kaptanım bana 80 olsan yeter sakın daha zayıf olma deyip duruyor
Eline saglik canim ya cok sagolGünaydınnn canım
Şimdi tekrar baktım hata olmaması için sende bak lütfen
706.etap listeleri baz alınmış
715.etap listeleri baz alınmış
724.etap listeleri =>> 30 nisan haftasına denk geliyor
9' ar etap arayla..
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi' Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
Bol kaçamaklı geçti ama şükür tartıda artı yokGünaydınlar canlar dün ilk kaçamağımı yaptım inşallah başka olmayacak
Kendinin en iyi hali ol orticimm nasılsın canım hafta sonun nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?