Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

acaba sıkı bir diyet mi yapıyordun eşin üzülüyor muydu canım, o yüzden mi ayrılmanı istedi?
Yok bir tanem ne üzülmesi kilon böyle çok güzel oldu daha zayıflama 55 olursan kötü olursun 58 sana çok yakıştı diyordu, eşim kiloyu hiç sevmez ve kilo vermemi isterdi bende sevmezdim 80 kilodan 58 kiloya çok güzel oldun dahada verme dediği için gruptan çıkmıştım Birtanem

Hoşgeldinizz aramıza
Zayıf istemiyormuş :) bazı beyler öyledir ya
58 kilonun bana çok yakıştığını daha zayıf olmamı istemiyordu kaptanım aynen öyle ama çok kiloyu da hiç sevmiyor

Hoşgeldiniz arkadaslar saglicakla ideal kilolarimiza ulasiriz insallah

Evet kuralları okudum kuzenimde anlattı inşallah diyelim zayıf 4 yaş annesi olduğum günleri görürüz inşallh hep birlikte

Menu ve su süper ortim az da olsa hareket olsa daha iyi olurdu bence bu arada tost sanırım tahıllı ekmekten diye düsünüyorum öyle ise güzel

Menu ve su süper ortim az da olsa hareket olsa daha iyi olurdu bence bu arada tost sanırım tahıllı ekmekten diye düsünüyorum öyle ise güzel
Canım maalesef beyaz ekmekti dayımlarda kalmıştım o akşam annemler hastanede diye sabah kalktığımda ben erken gidicem diye hazırlamıştı yok ben yiyemem beyaz ekmek bu da diyemedimama akşamkiler tb unundandı neyse yarar bilmiyorumişte saçma sapan beslendim normal düzenimden şaştım dedim ya bunlar hep ondan oldu evimden çıkmaktan yani

Cherry Mom kaptanim Allahin izni ile iki hafta sonraki cuma gunu 23 Nisan da mezuniyet kilomun altina inecegim gibi görünüyor diyetisyenin listesini kendime uyarladim bir de vücudu sasirtmak icin 16/8 sistemine basladim ikinci günüm
Bireysel listeyi kaçırmış olmuyorum di mi.. 67 kilo bekle geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…