- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.481
ramazanda ketojenik beslenemem diyordum ama gayet beslenirim hatta beslenmeliyim bence çünkü evde babam da mecburi diyetteYerim yaageçin tabiki cnm bnm
Yeni diyet düzeni deniyorum yarından itibaren daha programlı gidicem iyi gelirse deneyin bence
Yahu mezun olmaya 2 kala noldu bizeben de öyle oldum döndüm geri ama hala aynıyım bir şeyler oldu banahaydi sen de gel hep beraber alt listeden üst listeye geçelim yetti gari
Cnm regl mi yaklaşmıştı , olur öyle arada yaya canım geldiğimde 58.4le başladım bu cumaya 57nin altını görürüm dedim çünkü perşembe tam 57ydim ama cuma 58.9 çıktımondan beridir de tartılmıyorum yarın tartılacağım işte korkuyorum ben artık 53 olmak istiyorum çünkü ya
Ben ekmekten vazgeçemem vallaramazanda ketojenik beslenemem diyordum ama gayet beslenirim hatta beslenmeliyim bence çünkü evde babam da mecburi diyetteannem de diyette ekmek ve meyvesiz de yaparım yemeklerde çok takılmam keto olmasına ama ekmekle elmayı çıkardım mı ramazanda pörfektoo
he valla ben depresyon atlattım sonra geri adapte olamadım aralara girdi bir şeyler kendimle cebelleştimYahu mezun olmaya 2 kala noldu bizebenim tartilma korkusuyla yuzlesmem lazim buraya donmek icin. Bi de bubara donersem cok istikrarlı olamayabilirim ya
Tayin işi oldu mu hayırsız insan bi etiketlerYahu mezun olmaya 2 kala noldu bizebenim tartilma korkusuyla yuzlesmem lazim buraya donmek icin. Bi de bubara donersem cok istikrarlı olamayabilirim ya
yok ya aslında yakın değil bi de ben ilaçla oluyordum regl şimdi ilacı da kullanmıyorum doktor kesti bakalım kendiliğinden olacak mı onu bekliyorumCnm regl mi yaklaşmıştı , olur öyle arada ya
ben de çok severim ekmeği hem de taze olanını ama ekmek ve meyve yemediğimde vücudum çok hafiflemiştiBen ekmekten vazgeçemem valla
Bi güven duygusu veriyo
Elma mı
İnşallah kuzum ya. Yarına artı görmesem çok güzel olacakToparlarsin canim sabah yenilen gun icinde zaten yakiliyo
Kolaylıkla atlatırsın inşallah canım.Cnm pazartesi tekrar soracağım dişçiye, çokk çok sağol ilgilendiğin için bebekim
Tek öğünle toparlarsın sen
Cnm kısa sürede verdiriyor uzun sürede aldırıyor bu diyet kendin de gördün aslındaben de çok severim ekmeği hem de taze olanını ama ekmek ve meyve yemediğimde vücudum çok hafiflemiştive evet meyve yazacaktım o ara aklıma elma geldi en sevdiğim meyvedir de kendisi onu yazıvermişim
İnşallah bebekimmmİnşallah kuzum ya. Yarına artı görmesem çok güzel olacak
Kolaylıkla atlatırsın inşallah canım.Ay Dişçi koltuğu kabusum ya
ya ben pandemiden önce hiç ekmek tüketmiyordum yurtta kaldığım için yemekhanede beyaz ekmek veriyorlardı yemiyordum odaya da almıyordum o yüzden alışkındım ekmek yememeye yine de zorlamam kendimi ekmek yemek için ara sıra yerim öyleyse hepten kesmekte iyi olmuyor yokluğa alıştırıyorsun bünyeyi o yüzden yediklerini tutuyor kilo veremiyorsun bu seferCnm kısa sürede verdiriyor uzun sürede aldırıyor bu diyet kendin de gördün aslındayine de sen bilirsin
Ya gecmis olsun canim sen en azindan baslamissin darisi bana insallah. Aynen kendime guvenip oyle gelmek istiyorum buraya dahe valla ben depresyon atlattım sonra geri adapte olamadım aralara girdi bir şeyler kendimle cebelleştim((( tartıyla yüzleş en azından nerede olduğunu gör ve ona göre hareket et bence ve buraya da ne zaman ben tamamım dersen o zaman gel canım
Yok ay belli olan bisi dahaTayin işi oldu mu hayırsız insan bi etiketler
Diyet zor cnm bi de taşıncaksan, elinde olmaz yani
HahahahahaHahahaCherry Mom kaptanım da pazarlamacı diyor bana
Tatlı isteğini geçiriyor cnm bi de yanında kahve içince
canım mesela meyveli mi seversin çikolatayı yoksa fındık fıstık falan mıHahahahahaCherry Mom kaptanım en doğrusunu bilir zaten. Tamam bi şans vericem kesinn. En güzeli hangisi peki peki? Farklı çeşitleri vardır herhalde.
Ayy iki türlü de severim hahahahah Ama böyle zencefil tarzı şeyler varsa onları sevmiyorum bencanım mesela meyveli mi seversin çikolatayı yoksa fındık fıstık falan mı
hosbuldum canımHoşgeldin
çok tsk ediyorum hosbuldum canim insallah hedefimize ulaşırız daha önce başardım yine başarabilirim insallah çok fazla aktif olamıyorum bazen ama mutlaka yazicam gün içinde yedigim ictigim herseyi insallahMerhaba hoşgeldinnn takımımızaHedef60kgolmak in yeni üye transferi teşekkürler burcum bende diyorum nerden geliyor yeni üyeler
Verilecek 13 kiloyu burada birlikte verip mezuniyete kadar ilerlerleyelim inşallahdüzenli şekilde sayfayı takip ederseniz kilo kaybı kaçınılmaz olur
Ben Esra bu aradatakım kaptanıyım burcu menü sayfamıznn linkini paylaşmış yarından itibaren menüleri bekleriz
Eşimle
hosbdum canim tsk ediyorum:)Hoş geldin canım
tskler canim hosbuldum:)
Hoşgeldinizz aramıza
58 kilonun bana çok yakıştığını daha zayıf olmamı istemiyordu kaptanım aynen öyle ama çok kiloyu da hiç sevmiyor
hosbuldim canim tsk ediyorim insallah ulaşırız emeklerimiz boşa gitmez:)Hoşgeldiniz arkadaslar saglicakla ideal kilolarimiza ulasiriz insallah
sagolasin canim sporumu da yaptım halim kalmadi:)canım beniim teşekkür ederim bu hafta 2 gün sıvı detoks ve 1 gün ketojenik yapmayı planladım
Afiyet olsun canımkısırı ekmek yerine mi yiyorsun
Cnm yükselenin de oğlak çifte gençlik güzellik
Tamam akşam daha ayrıntılı yazayım bildiğimce
Ay 58 miii3 kilo da içinde kaldı di mei tabi tüh bu sefer vereceğiz ama kurtuluşu yok kiloların
Mutlu pazarlar aşkom
Günaydın canım
Oo menün harika kuzumekmek de var süper afiyet olsun
Spor planı da yapılmıış
sagolasin canim sporumu yaptım yorgun yorgun bakayim dedim çok giremiyorum gün içindeGunaydin canim. Kahvalti plani da spor plani da super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?