- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.461
HahahaBen hiç kestirmeden geçmedim, bilmiyorum da yerlerini.120... hmhmmhhmhm beni hayatta doyurmaz ama alayım evde bulunsun. Belki canım çok tatlımsı bi şey çekerse yerimm. (Takıma seyyar satıcılar girebiliyor mu??? )
Şimdi 60 olsam yeter diyorum, hemde nasıl kaldı içimdecanım beniim teşekkür ederim bu hafta 2 gün sıvı detoks ve 1 gün ketojenik yapmayı planladım
Afiyet olsun canımkısırı ekmek yerine mi yiyorsun
Cnm yükselenin de oğlak çifte gençlik güzellik
Tamam akşam daha ayrıntılı yazayım bildiğimce
Ay 58 miii3 kilo da içinde kaldı di mei tabi tüh bu sefer vereceğiz ama kurtuluşu yok kiloların
Mutlu pazarlar aşkom
Günaydın canım
Oo menün harika kuzumekmek de var süper afiyet olsun
Spor planı da yapılmıış
Gidermiyimmm hemenn bir yere daha burdayım bennAa tmmdedim mezun mu oldun hemen
Yok canim, bu hafta yeni ortim var. her hafta yeni sevgili gibi bu da iyiymis
Senindemi kaçamakBol kaçamaklı geçti ama şükür tartıda artı yok
Afiyet olsun canım :) olur o kadarcıkCanım maalesef beyaz ekmekti dayımlarda kalmıştım o akşam annemler hastanede diye sabah kalktığımda ben erken gidicem diye hazırlamıştı yok ben yiyemem beyaz ekmek bu da diyemedimama akşamkiler tb unundandı neyse yarar bilmiyorum işte saçma sapan beslendim normal düzenimden şaştım dedim ya bunlar hep ondan oldu evimden çıkmaktan yani
Çok sukur canim ben de iyiyimYaaaaben dr ozledimmmm hepinizi ayri ayri
Ben iyiyim cok şükür.siz nasilsiniz hersey yolundadir insallah grupcak
Evet canim hediyeydiOoo çiçek de çok güzel cnm gerçek mi
Afiyet olsun balım kahve mi içiysn
Maşallah cnmAy bugün maşaallah oturttum düzenimi ödev yapıyorum sınavlarım yaklaşıyor pek aktif olamadım sizler ne yapıyorsunuz bakalım☺☺
Ne güzel bir hediyeEvet canim hediyeydi
Su canim kahveyi sabah ictim
oh ne güzel spor yapılıyor bi de ara verilmiş allah allah geliyorsun den de 5lere ha gayretMaşallah cnm
Kolay gelsin ben de oturuyorum spora ara verdim
Bayağı ara vererek yapıyorumoh ne güzel spor yapılıyor bi de ara verilmiş allah allah geliyorsun den de 5lere ha gayretben de şu ödevimi bitireyim bir şeyler sıkıştırırım araya herhalde artık ne olursa hareket olsun da
Belli degil canim ya en gec ramazanin ortasi donerim sanirim. Esimin rapor uzadikca uzuyor. Direndim direndim bu ara diyet de bozuldu tartiya cikmaya korkuyorumÇok sukur canim ben de iyiyim
Dönüş ne zaman insallah
görürsün herhalde ya 2.1 kgcuk kalmış 59.9aBayağı ara vererek yapıyorumböyle daha zevkli oluyo hahaha
Ay inşallah cnm az kaldıbu ayın sonunda görsem ooh
Tamam cnmsenin de az kaldı valla
ben de öyle oldum döndüm geri ama hala aynıyım bir şeyler oldu banaBelli degil canim ya en gec ramazanin ortasi donerim sanirim. Esimin rapor uzadikca uzuyor. Direndim direndim bu ara diyet de bozuldu tartiya cikmaya korkuyorum
Cnm 61.6 ydım hatta cumagörürsün herhalde ya 2.1 kgcuk kalmış 59.9aay ben başladığım noktadayım belki daha da kötüsünde yarın tartılıp göreceğim işte ve karar verdim haftada 2 gün tartılacağım çünkü tartılıp ay cumaya kaç görürüm diye düşünüp duruyorum düşündüğümde olmuyor totem yapıcam artık ramazan da geliyor biraz ona güveniyorum
Yerim yaaben de öyle oldum döndüm geri ama hala aynıyım bir şeyler oldu banahaydi sen de gel hep beraber alt listeden üst listeye geçelim yetti gari
ya canım geldiğimde 58.4le başladım bu cumaya 57nin altını görürüm dedim çünkü perşembe tam 57ydim ama cuma 58.9 çıktımCnm 61.6 ydım hatta cuma
Daha kötü derken cnm? 58 miydin döndüğünde
Kız 50lerdesin en azından sevin
Aynan pazartesi ve cuma tartımız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?