Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahaha Cherry Mom kaptanım da pazarlamacı diyor bana
Tatlı isteğini geçiriyor cnm bi de yanında kahve içince

Şimdi 60 olsam yeter diyorum, hemde nasıl kaldı içimde

Afiyet olsun canım :) olur o kadarcık

oh ne güzel spor yapılıyor bi de ara verilmiş allah allah geliyorsun den de 5lere ha gayret ben de şu ödevimi bitireyim bir şeyler sıkıştırırım araya herhalde artık ne olursa hareket olsun da
Bayağı ara vererek yapıyorum böyle daha zevkli oluyo hahaha
Ay inşallah cnm az kaldı bu ayın sonunda görsem ooh
Tamam cnm senin de az kaldı valla

Çok sukur canim ben de iyiyim
Dönüş ne zaman insallah
Belli degil canim ya en gec ramazanin ortasi donerim sanirim. Esimin rapor uzadikca uzuyor. Direndim direndim bu ara diyet de bozuldu tartiya cikmaya korkuyorum

Bayağı ara vererek yapıyorum böyle daha zevkli oluyo hahaha
Ay inşallah cnm az kaldı bu ayın sonunda görsem ooh
Tamam cnm senin de az kaldı valla
görürsün herhalde ya 2.1 kgcuk kalmış 59.9a ay ben başladığım noktadayım belki daha da kötüsündeyarın tartılıp göreceğim işte ve karar verdim haftada 2 gün tartılacağım çünkü tartılıp ay cumaya kaç görürüm diye düşünüp duruyorum düşündüğümde olmuyor totem yapıcam artıkramazan da geliyor biraz ona güveniyorum

Belli degil canim ya en gec ramazanin ortasi donerim sanirim. Esimin rapor uzadikca uzuyor. Direndim direndim bu ara diyet de bozuldu tartiya cikmaya korkuyorum
ben de öyle oldum döndüm geri ama hala aynıyım bir şeyler oldu banahaydi sen de gel hep beraber alt listeden üst listeye geçelim yetti gari

Cnm 61.6 ydım hatta cuma
Daha kötü derken cnm? 58 miydin döndüğünde
Kız 50lerdesin en azından sevin
Aynan pazartesi ve cuma tartımız zaten

Cnm 61.6 ydım hatta cuma
Daha kötü derken cnm? 58 miydin döndüğünde
Kız 50lerdesin en azından sevin
Aynan pazartesi ve cuma tartımız zaten
ya canım geldiğimde 58.4le başladım bu cumaya 57nin altını görürüm dedim çünkü perşembe tam 57ydim ama cuma 58.9 çıktım ondan beridir de tartılmıyorum yarın tartılacağım işte korkuyorum ben artık 53 olmak istiyorum çünkü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…