Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy iki türlü de severim hahahahah Ama böyle zencefil tarzı şeyler varsa onları sevmiyorum ben
o zaman canım meyvelilerden çilekli ve portakallıyı sevdim ben elmalı tarçınlı var o pek hoşuma gitmedi,fındık kakao ve fıstıklı olanı favorimdir karışık deneme paketi satılıyor indirimde 12lisi 43 liraydı trendyolda ama Hedef60kgolmak in yediği topçuklardan yemedim onlardan da o önersin

Belli degil canim ya en gec ramazanin ortasi donerim sanirim. Esimin rapor uzadikca uzuyor. Direndim direndim bu ara diyet de bozuldu tartiya cikmaya korkuyorum
Gecmis olsun canim esin rahatsiz mi?
Ay geldigi gibi gider kilolar bosver senin iradene dayanamazlar

Hoşgeldin canım
Selam orticim hb nasılsın umarım güzel bir hafta olurr
İyiyim canım sağol, sen nasılsın ? Ahh inşallaahh :) ben 2 haftadır sıfır sporla gidiyordum covidden dolayı ama yarın test olucam yeniden inşallah negatif çıkar salıdan itibaren işe gidebilicem iznim bitecek. Çok zorlamasamda en azından yürüyüş yapmış olucam az buçukta olsa :)

yarimuhendis canım başarılar diliyorum sana :) benimde 23 nisan haftasında başlıyor benimde vizeler Ve 23 nisana yetişmesi gereken ödevim var, oyy aklıma geldi yaa onuda bitirmem lazımmm, 5 dersim var bi tane ödevi bitirdim daha

Aynen kuzum ama haftada 2 gün eşlik edicem sana ekmeksiz şekersiz 30 grda tutmaya çalışıcam karbonhidratı
Destek olalım birbirimize
Aynen uzun süre kesmek yaramıor cnm asosyal olsak yaparız da

Ay ben de iftardan önce yürüyüş planlıyorum kızz çıkınca mesajlaşırız

pacman cim toplardan da favorim antep fıstıklı heheh

ayy ben öyle güzel saldım ki bu dönem son dönemim diye midir bilmem hiç adapte olamadım cumartesi başlıyor sınavlarım artık sahurlar olmasın bana
Aynen kuzum ama haftada 2 gün eşlik edicem sana ekmeksiz şekersiz 30 grda tutmaya çalışıcam karbonhidratı
Destek olalım birbirimize
Aynen uzun süre kesmek yaramıor cnm asosyal olsak yaparız da
aynen haftada birkaç gün yememek zaten şaşırtır bünyeyi. olalım kız niye varız burda dimi
Ay ben de iftardan önce yürüyüş planlıyorum kızz çıkınca mesajlaşırız
ben iftardan önce dediğim haftalık videoları yapmayı düşünüyorum çünkü baya susatır o muhtemelen ama yapmak istemediğim günlerde eşlik ederiz birbirimize tabi ki

Yaa nasıl da ayrıntılı yazmışsın. Bi bakayım trendyola o zaman
Benim favorim çilek-kakao ve antep fıstığı-kakao cnm
Yemediğim şeyi canım çekti resmen. Bunu bir öğün yerine mi yiyoruz?
pacman cim toplardan da favorim antep fıstıklı heheh
Ayy antep fıstığına ba-yı-lı-rım!

Sahurda çalışırsın sonra dinlenirsin aynen
Aynen kuzum
Tamam ben yazarım gruba belki çıkıp yürümek isteyen olur yoksa o son saat geçmiyor

Sahurda çalışırsın sonra dinlenirsin aynen
Aynen kuzum
Tamam ben yazarım gruba belki çıkıp yürümek isteyen olur yoksa o son saat geçmiyor
tamam canım zaten geldi çattı ramazan yarın ölçülerimi alıp haftalık değişimlerine bakacağım çünkü yapacağım bacak videosu baya etkili

Gecmis olsun canim esin rahatsiz mi?
Ay geldigi gibi gider kilolar bosver senin iradene dayanamazlar
Sagol canim kucuk bir operasyon gecirdi onemli bir sey degil ama iyilesme süreci düşündüğümüzden uzun olacak gibi.
Ya dayanamazda baslamak onemli iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…