- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.621
Aynen ya en önemlisi de notlarımı çıkarmam lazım cumartesi sınavlarım başlıyorAynı benYarın yine yasaklar gelebilir, gelmeden çoğu işi halletmem lazım
Yaptım ortim başlarda biraz zorlandım yandı bacaklar ama o duygu da güzeldi
Tmm cnm nasıl istersenYa kuzum her sabah tamam bugun basliyorum tek ogune sozuyle baslayip aksami neyse yarin baslarimla bitiriyorum kısır donguye girdim resmen. Iftarla oruc tutmayi deneyecegim son care
Cnm kaçamakta da yine ortiyiz hahahaPazar menüsü
Kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet, salata, ceviz
Ara Filitre kahve
14.30 irmik helvası 1 pirsiyon( komşuyu kiramadım,Apa yalan oldu)
Akşam
2 köz karnıyarık, 2 YK bulgur pilavı, salata, az cacık
1,5 lt su 9100 adımDeryaOnDiet tamamlayamadim
Hedef60kgolmak @Mehfam Cherry Mom
Güzel canım TebriklerCnm kaçamakta da yine ortiyiz hahaha
-100 gr ım kaptimCherry Mom 61.4 kg bu sabah
muhursuzpusula cnm seni de mi yazıoduk
GünaydınnnGünaydın herkese iki haftanın ardından öğrencilerime kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum erken kalkmayı unutmuşum
Canım foto çekmeme gerek yokYa yine ne çok şey kaçırdımyarın tartılıyor muyuz? Sabah olması şart mı öğleden sonra olsa olmaz mı benim evde tartım yok annemde tartılıyorum gittiğimde çeker atarım. bugün diyeti o kadar gevşettim ki yarın eksi değil artı çıkarım muhtemelen
Korkma canıımBen tartılacağım ama korkuyorum yaaaa
Sağol kaptimGüzel canım Tebrikler
Muhursuzü ekip maşallah hedef hariç her yere etiket yapıyor
Benden -200 74.2 olmusum .Günaydınnnnnnnn
Gelsinnn pazartesi EKSİLERİİİİİİİ
Herkese güzel haftalar kızlar
Benden -200 74.2 olmusum .DeryaOnDiet
Eline sağlık canım
Benden -200 74.2 olmusum .DeryaOnDiet
Eline sağlık canım
Kendinin en iyi hali ol neden niye nasıl doğum günü var diye 3 gün menü mü yazılmaz
Valla canım çok susadım o yüzden tartılayım korkunun ecele faydası yok sporumu falan yaptım bacak videosundan sonra 16dkda zumba patlattımKorkma canııme spor da yapıyosun geç tartılırsın
Ooo -200 de ordan gelir oohValla canım çok susadım o yüzden tartılayım korkunun ecele faydası yok sporumu falan yaptım bacak videosundan sonra 16dkda zumba patlattım
Aysunnnnnnnburdaaayııım beybisiii
yaaa o nasıl bi rakamm 79 lara mı indinn bacım bu harikaa maşaallah tebrik ederim
beni sorarsanız 69 cuk um hunharca yiyorum tahmin edersiniz kii
cok yakında burada olmayı planlıyorum çok özledim grup hala aynıı şu istikrardan azcuk bana da verin yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?