Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Naptın yapabildik mi canim?ben dün 9000de kaldım
Afiyet olsun balım da niye o kadar ekmek yediğini neyle yediğini anlayamadımekmek arası ekmek mı yedin kizzzz
Cnm kaçamakta da yine ortiyiz hahaha

-100 gr ım kaptim Cherry Mom 61.4 kg bu sabah
@muhursuzpusula cnm seni de mi yazıoduk
Hahah sormabugün çok yorucu bı gun olacak önce canlı ders sonra kurs,sonra çocuklarımı bakicidan alıp ödev ve iftar hazırlığı ve iftara yakın da annemleri almaya gideceğim, cumadan vazgeçip bugün gelmeye karar verdilergelsin yürüyüşler yürüyüşler bundan sonra
Yalnız sahurda tahin pekmez kasıkladım bugün, enerji lazım diye Apa nin gözü yaşlı Anka

Cherry Mom kaptanım nem ısrar öncesi tartilmaya fırsat bulursam atarım inşallah e mi bir de ramazanda persembe iftar öncesi bildirim yapıyorduk daha önce bu yıl da öyle mi olacak?

Eline sağlık canım
Bu hafta bir tek ben tembellik yaptım sanıyordum
Ekip ekippppp

Bugün Pazartrsi eksiksiz katılım bekliyorum
ÖZELİKLE ÜST LİSTE KAÇIŞ YOK
ÜST LİSTEYE ADAY KIZLAR SİZEEEDE KAÇIŞ YOK

tablodan en az 1 spor seçip menümüzü yazarken Hedef60kgolmak i etiket yapıyoruz arkadaşlar

Teşekkür ederim ❤
Günaydınnnnnnnn

Gelsinnn pazartesi EKSİLERİİİİİİİ

Herkese güzel haftalar kızlar
sana da güzel haftalar kaptancım
Benden de -200grm
71.9

Selam canım
Allah sabır versin günbegün hafifletin acısını allahtan sığınabileceği başka bir dalı varmış ona sevindim tüm acısını o çocukta bastıracak artık

+300 fena değil umarım üstüne gelmez bugünden sonra toparlarız inşallah canım

Amiinnn amiinn inşaAllah kaptanım çok zor

+500 çıktım ama sıkıntı yok gidecek inşaAllah bu günden sonra geçen hafta ettiğim gibi dikkat edecğm

melita09 bugün 10.000 adım bekliyorm senden canım listeye gireceksek sporları biraz arttırman lazım
Eskiden sen güzel adım yapıyordun zıplıyordunda değil mi ? Sadece menüleri kısmakla kasları eritiyoruz sonrasında da diyet bitince hızla geri geliyor kilolar bunu en iyi sen biliyorsun.. ama biz ne kadar yağ dokusu yerine kas yaparsak geri kilo alımı o kadar zorlaşacak onlar bizi ileride koruyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…