- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.641
Kız moralin düzeldiyse dön diyete artıkÇok abartmadım ama biraz hastayım yazmayı unutmuşum dün al sopanı emnis popoma popoma vur
Hadi bakalım inşallahOoo -200 de ordan gelir ooh
Naptın yapabildik mi canim?ben dün 9000de kaldımTmmdir canim basladim bile. Dun adimlar ziplar ve 8dk tabata yapildidarisi bugunun basina diyelim. Sende durumlar nedir? Bugun bana misafir geliyor. Onlar gelmeden adim ve zipi bitirsem super olur ama emin degilim. Cunku yemek hazirlancak filan. ...
Afiyet olsun balım da niye o kadar ekmek yediğini neyle yediğini anlayamadımBugün menüm- 1500 kalori
sabah 1 paket züber lokma
öğlen 2 dilim beyaz,1 dilim kepekli,1 dilim uno çiyalı ekmek, kıymalı bezelye yemeği küçük kase, 200 gr light yoğurt,acı biber karabiber zerdeçal kimyon
ara 1 donut , dukan birası
akşam light sütlü çiya puding
2 lt su
10.000 adım , 40 dk pilates, 20 dk cardio
Cherry Mom @Mehfam S Suskunhanim @muhursuzpusula
Hahah sormaCnm kaçamakta da yine ortiyiz hahaha
-100 gr ım kaptimCherry Mom 61.4 kg bu sabah
@muhursuzpusula cnm seni de mi yazıoduk
Yaaa azıcık bana kızınKız moralin düzeldiyse dön diyete artık
Eline sağlık canım5 - 11 nisan tablo spor listesi :)
UYE 5 Nisan 7 Nisan 10 Nisan sonuç blonde ambition 3+4 1 3+4 @belmayne ------- 1 ------ 1 @balpamuk ------ ------- ------ S Suskunhanim 1 1 ------ 2 @DeryaOnDiet ------- 1+5 1+5 2 melita09 ------- ------ ------ yarimuhendis 6 1 ------ 2 Hedef60kgolmak 1+2 1 4+6 Kendinin en iyi hali ol 1 -------- ------- 1 Begonya2 5 2 ------ 2 @whitetea -------- 1 ----- 1 @olvidos ------- 1 ----- 1 @karabiber01 1 1 ------- 2 @monarosaa 2 ------- ------ 1 @Mathildablue 2+ 4 ------ 2 2 @ummhnisa 7 1+7 ------- 2 @Cagrihilal1 1+4+6 1+3+4 1+2+4 Cherry Mom ------- 5 ------- 1
3 gün de spor yapanblonde ambition Hedef60kgolmak @Cagrihilal1 i tebrik ediyoruuz
Teşekkürler kaptanımGünaydınnn
Kolay gelsin canım ne mutlu sana
5 - 11 nisan tablo spor listesi :)
UYE 5 Nisan 7 Nisan 10 Nisan sonuç blonde ambition 3+4 1 3+4 @belmayne ------- 1 ------ 1 @balpamuk ------ ------- ------ S Suskunhanim 1 1 ------ 2 @DeryaOnDiet ------- 1+5 1+5 2 melita09 ------- ------ ------ yarimuhendis 6 1 ------ 2 Hedef60kgolmak 1+2 1 4+6 Kendinin en iyi hali ol 1 -------- ------- 1 Begonya2 5 2 ------ 2 @whitetea -------- 1 ----- 1 @olvidos ------- 1 ----- 1 @karabiber01 1 1 ------- 2 @monarosaa 2 ------- ------ 1 @Mathildablue 2+ 4 ------ 2 2 @ummhnisa 7 1+7 ------- 2 @Cagrihilal1 1+4+6 1+3+4 1+2+4 Cherry Mom ------- 5 ------- 1
3 gün de spor yapanblonde ambition Hedef60kgolmak @Cagrihilal1 i tebrik ediyoruuz
Günaydınnnnnnnn
Gelsinnn pazartesi EKSİLERİİİİİİİ
Herkese güzel haftalar kızlar
Selam canımSelaaam canlar, bu gün eltim biraz daha iyiydi düne göre, Allah gün geçtikçe acısını hafifletir inşaAllah,
Ben çok ayakta durdum bu gün sürekli dolandım şiş hissediyorum
Bu gün sabah +300 grdm
Yarına daha fazla çıkacağım büyük ihtimalle ama müsaaden olursa bildirmek istemiyorm kaptanımCherry Mom
Yarın gitmeyiz büyük ihtimalle evde dikkat ederim inşaAllah zaten sonra ramazan geliyor daha dikkat ederim
Harikasın canım maşallahTeşekkür ederim ❤
sana da güzel haftalar kaptancım
Benden de -200grm
71.9
Amiinnn amiinn inşaAllah kaptanım çok zorSelam canım
Allah sabır versin günbegün hafifletin acısını allahtan sığınabileceği başka bir dalı varmış ona sevindim tüm acısını o çocukta bastıracak artık
+300 fena değil umarım üstüne gelmez bugünden sonra toparlarız inşallah canım
Geçmiş olsunÇok abartmadım ama biraz hastayım yazmayı unutmuşum dün al sopanı emnis popoma popoma vur
Nikiiii tartıda şok olmayı bekleme başlamak için kuzummmYa kuzum her sabah tamam bugun basliyorum tek ogune sozuyle baslayip aksami neyse yarin baslarimla bitiriyorum kısır donguye girdim resmen. Iftarla oruc tutmayi deneyecegim son care
Vayyy harikaaa tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?