- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.681
Canım ortim güzel menü olacakmış ki akşama doğru ödül vermişsin olsun önümüze bakalım afiyet olsun11.04.2021
1 bardak sirkeli limonlu su
Öğle 14:00
2 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık
Maydanoz,nane
Yarım avokado
Akşama doğruu cıss cooss boom
Kalori hesabı yaptım 1200le kaldım :))
1 bardak ıhlamur
1 sade türk kahvesi
Su
2 lt
Spor yok
Cherry Mom Mehfam M monarosaa
Yine ayni olacaz reyyanim gece gece ne kardiolar yapiyordukGeçen Ramazan sahura kadar ne sporlar yapardık hatırladın mı? Adım yarışlarında son saniyeyi bile değerlendirirdik
Salam bana denk geldi ilk gündenaç bitir paketleri var ya onlardan kullanıyorum hep, sağlıklı olan füme ama bazen sıkılıyorum haftada 2 salam 5 gün füme gibi yiyorum. Her gün omlet yemekten bıkarım yakındaEvet akşam yemeği kaçtı biraz, suyu da yazarım tabiiunutmusum
Kahvaltı (10.00): Yağsız tuzsuz salata üzerine 50 gr lor peyniri, 10 gr ceviz, 2 form erimek, yeşil çay
Öğle (12.45): 2 form erimek 60 gr civarı ızgara tavuk (az oldu biraz evet), 150 gr yoğurt
Su: 2600 ml civarı
Değerli üyelerimizi etiketliyorum.Cherry Mom Hedef60kgolmak @whitetea Mehfam
Cuma geç paylaşım yaparız canımevet canım ben de onu merak ediyorum ne zaman paylaşım yapıcaz ramazanda?Cherry Mom canım perşembe iftar önü mü cuma mı canım?
Bugün cıslarını yemişsin canım afiyet olsunödül diyelim buna hatta bence
Spor yok mu bu arada su vs çok güzel
Tşkler canım öyle diyelim yoksa kötü hissediyorum bozdum diyeti olan oldu diyip saldırasım geliyorrspor yok maalesef ama bugün olacak
OrtilerCanım ortim güzel menü olacakmış ki akşama doğru ödül vermişsin olsun önümüze bakalım
Hic sevmeyiz aslaKız o kadar ekmeği midonet falan yiyeydin bari o kaloriye
Boynunu büktü, arkandan ağlarım dedi yedim yoksa yieehh ben tatlı sevmem ki, hiiiccc tatlı sevilir mi(akşama iftara baklava mi alsam ki )
tamam canım iftar 19.20 ise 19.19 da tartılırımCuma geç paylaşım yaparız canım
Bende her patates yiyeceğimde seni hatırlıyor muzip muzip gülümsüyorum
Ahhahah korktum şuantamam canım iftar 19.20 ise 19.19 da tartılırım
Tmm canımCherry Mom bu gün gidip gitmemede kararsızdm ama gelen giden olur yardıma ihtiyaç olur diye gidelim dedik
Kahvaltı edip çıkacğz inşaAllah bu gün yine pek Uğrayamam kaptanım
canım iş yerinden eve zaten 6 da geliyorum ben :/ evde olanlar için uygun ama çalışanlara zor canımAhhahah korktum şuan
En geç 16.00 iyi midir
Güzel canımGünaydın kızlar hayırlı haftalar
Geçen cuma 88.7
Bugün de 88.7
Sabitim
Olur olur tabi onu düşünmedimcanım iş yerinden eve zaten 6 da geliyorum ben :/ evde olanlar için uygun ama çalışanlara zor canım
Cnm bişey diyim mi vejetaryen beslendiğim gün tatlı yiyince bişeycik olmuyor(çok az kıyma sadece)Kız o kadar ekmeği midonet falan yiyeydin bari o kaloriye
Boynunu büktü, arkandan ağlarım dedi yedim yoksa yieehh ben tatlı sevmem ki, hiiiccc tatlı sevilir mi(akşama iftara baklava mi alsam ki )
Olsun canım en azından bir şekilde telafi edilmiş işteTartıldım 58.1 çıktım cumadan -800 ama perşembeden +1 deliriciğimmm
sana zor olursa liste hazırlamak o saatten sonra perşembe iftar öncesi de olur canımOlur olur tabi onu düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?