Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ortim güzel menü olacakmış ki akşama doğru ödül vermişsin olsun önümüze bakalım afiyet olsun

Salam bana denk geldi ilk günden

Bugün cıslarını yemişsin canım afiyet olsun ödül diyelim buna hatta bence

Spor yok mu bu arada su vs çok güzel

Tşkler canım öyle diyelim yoksa kötü hissediyorum bozdum diyeti olan oldu diyip saldırasım geliyorr spor yok maalesef ama bugün olacak

Canım ortim güzel menü olacakmış ki akşama doğru ödül vermişsin olsun önümüze bakalım
Ortiler

Cıslarda birbirinizi Cesaretlendirmeyin yokksa haftanın en iyi ortakları olma konusunda iddanız hiç mi yoookkk

Kız o kadar ekmeği mi donet falan yiyeydin bari o kaloriye

Boynunu büktü, arkandan ağlarım dedi yedim yoksa yieehh ben tatlı sevmem ki, hiiiccc tatlı sevilir mi(akşama iftara baklava mi alsam ki)
Hic sevmeyiz asla diyet yaparken sevmediklerimizi hep sever oluyoruz. Bazen diyorum insanin sevmedigi hic mi bisey olmaz onu pisirde ben sevmiyorum deyip yeme ama yok

Kız o kadar ekmeği mi donet falan yiyeydin bari o kaloriye

Boynunu büktü, arkandan ağlarım dedi yedim yoksa yieehh ben tatlı sevmem ki, hiiiccc tatlı sevilir mi(akşama iftara baklava mi alsam ki)
Cnm bişey diyim mi vejetaryen beslendiğim gün tatlı yiyince bişeycik olmuyor(çok az kıyma sadece)
Sporun da etkisi var yakmakta tabii
Bi de yağlı döner yesem artı gelirdim bence
Baklava yenir mi yaa yanında yatılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…