- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.721
doğru canım bi gün bi gündürÇok kişi o saate kalmazsa sıkıntı olmaz canım yada bir hafta deneriz 1 günde olsa eksin etkilenmesin
Senden başkada olur mu listedeki çalışan kızlar bir dönün bakalım :))
Doğru söylüyorsun kaptanım.. iddia koyalımOrtiler
Cıslarda birbirinizi Cesaretlendirmeyinyokksa haftanın en iyi ortakları olma konusunda iddanız hiç mi yoookkk
Tşkler kaptanım olcak olcak merak etmetin pzt sendromu atlatırsam herşey çok güzel olacakGüzel canım
Yeni haftaya iyi başlayalım bugün sporlarını beklriz en az 2 mil Leslie olaarrrr
inşallah canım sana da hayırlı ramazanlarKızlar ben bir hafta daha annemlerdeyim. Çalışmaya devam. Haftaya pazartesi döneceğim inşallah eve.
Bakalım ramazanda nasıl olacak diyet olayları. inşallah güzel bir düzen tutturabiliriz
şimdiden herkese hayırlı ramazanlar.
Utanma ortim gel sen yaz yada bugünden sonra başka yazmayaİki gün utandım yazamadım dünde unutmuşumşükür sabit geldim bugün yani sıkıntı yok
Yazıyorum orticiğim bugün inşAllah bütün bir pizza da yesem yazacağım yazmazsam kopuyorum diyet modundanUtanma ortim gel sen yaz yada bugünden sonra başka yazmaya
İyi diyelim iyi olsun senden naber
Evet canım kaçamağımı yazdım tavuk döner teyzeme gitmiştim akşama tavuk döner hazırlamış lavaş arasında yedim kendi evimde daha dikkat ediyorum ama cumaya kadar kalmaz kilomHafta sonu biraz kaçamaklı mı oldu Edacım bakamadım menülere ama halledersin çok fazla bir artı değil
Apa beni uzaya gönderecek
Yaz canım yaz bende hafta sonu teyzeme gittim orda tavuk döner sipariş ettiler yedim benimde kaçamağımı varYazıyorum orticiğim bugün inşAllah bütün bir pizza da yesem yazacağım yazmazsam kopuyorum diyet modundan
Aynen ben deinşallah canım sana da hayırlı ramazanlar
ben her sene kilo alırdım ramazanda bu sene bilinçli olacağım için vereceğim inşallah
İyi gidiyoor cnm bu hafta farklı bi düzen denicem bakalımİyi diyelim iyi olsun senden naber
Diyet falan uçtu gitti şiştim çok fena
Biraz daha zorlasan valla -200e kadar gidermişsin lol
Kuzum sen de benim aklımdasın, kalbimdesin. Hiç uğrayamadım yanınıza. Bütün vaktimi büyük kızım alıyor sağolsun. Biliyorsun ilkokula başlamıştı bu sene. Uzaktan eğitimde zaten hepimiz öğretmen olduk çıktık
Cuma geç saatte yazmıştı ama iftara kadar beklenirmi bilmiyormCherry Mom kaptancım oruçta tartıyı iftardan önce versek oluyor mu acaba
Ankaradayım ben.Hangi şehirde okuyorsun canım
Aaaaa aşk olsun ben de AnkaradayımmmYok kuzum ben mezun oldum 2016 da
O İstanbulda galiba ben Ankaradayım
Ama Adanaya da gelmiştim çok özledim
Sagol canımm o da yeterli olur heralde sabah tartılsak yüksek çıkarız sahurda yediklerimiz yüzündenCuma geç saatte yazmıştı ama iftara kadar beklenirmi bilmiyorm
Tahminimce akşam 17.00 18.00 gibi verilir
Aynen saat 17 18 iyi olurSagol canımm o da yeterli olur heralde sabah tartılsak yüksek çıkarız sahurda yediklerimiz yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?