- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.701
Günaydın canım. Helal olsun sana:d ben daha simdi yapcMYaptım ortim başlarda biraz zorlandım yandı bacaklar ama o duygu da güzeldi
Ben de 58 kilo cıktım +400 neden böyle oldukiTartıldım 58.1 çıktım cumadan -800 ama perşembeden +1 deliriciğimmm
Cidden ben kabak brokoli karnabahar patlıcan hiç sevmezdim bunları sevmem diyeyin iyi yanlarıHic sevmeyiz asladiyet yaparken sevmediklerimizi hep sever oluyoruz. Bazen diyorum insanin sevmedigi hic mi bisey olmaz onu pisirde ben sevmiyorum deyip yeme ama yok
Ah kilolarımız da eşitlenmiş ortim bir şeyler ödem yapmış olabilir bünyemiz bugünle aynı olmuyor. Ben de geçen perşembeden cumaya 1.9 artı çıktımGünaydın canım. Helal olsun sana:d ben daha simdi yapcM
Ben de 58 kilo cıktım +400 neden böyle oldukiramazana cok sıkı olmam lazım
Çok kişi o saate kalmazsa sıkıntı olmaz canım yada bir hafta deneriz 1 günde olsa eksin etkilenmesinsana zor olursa liste hazırlamak o saatten sonra perşembe iftar öncesi de olur canım
İki gün utandım yazamadım dünde unutmuşumGeçmiş olsun
3 gün mü unuttun
Neyse bundan sonra unutma tartıldın mı ona göre alayım sopamı beni yorma
Eline sağlık canım
Kendinin en iyi hali ol neden niye nasıl doğum günü var diye 3 gün menü mü yazılmaz
Demekki kutlama 3 gün sürüyoÇok abartmadım ama biraz hastayım yazmayı unutmuşum dün al sopanı emnis popoma popoma vur
Biraz daha zorlasan valla -200e kadar gidermişsin lol
Tühh neyse bu seferlik böyle kabul ederiz napalımGünaydıııınAncak şimdi yazabiliyorum dostlarııım. Dün 69.4 gelmiştim. Ama bugün 69.5 ile -100 bildiriyorum size.
muhursuzpusula sabah aceleyle Resmi gazeteyle çekim yapamadım. Bu sefer affedin.
Geçen hafta ödülsüz bırakmıştım kendimi 2 haftalık gibi bişey oldu :)))Canım ortim güzel menü olacakmış ki akşama doğru ödül vermişsin olsun önümüze bakalım
Süper ortim demekki bundan sonra eksiye çalışma olacakGünaydın kızlar hayırlı haftalar
Geçen cuma 88.7
Bugün de 88.7
Sabitim
Ama hafta sonu bi hakkımızı kullandık kaptanım yasa dışı birşey yokOrtiler
Cıslarda birbirinizi Cesaretlendirmeyinyokksa haftanın en iyi ortakları olma konusunda iddanız hiç mi yoookkk
kaptanım ben perşembe iftardan önce tartılıp foto çeksem çünkü cuma sabah erkenden çıkıyorum evden sahurda yapıyorum fazla çıkarımCuma geç paylaşım yaparız canım
İnşallah bende çok merak ediyorum ramazanda nasıl olacakKızlar ben bir hafta daha annemlerdeyim. Çalışmaya devam. Haftaya pazartesi döneceğim inşallah eve.
Bakalım ramazanda nasıl olacak diyet olayları. inşallah güzel bir düzen tutturabiliriz
şimdiden herkese hayırlı ramazanlar.
Cuma günü 6 gibi paylaşsan çok çıkar mısın canım yinedekaptanım ben perşembe iftardan önce tartılıp foto çeksem çünkü cuma sabah erkenden çıkıyorum evden sahurda yapıyorum fazla çıkarım
Hafta sonu biraz kaçamaklı mı oldu Edacım bakamadım menülere ama halledersin çok fazla bir artı değilBugün 70.5 geldim 400 gr fazlayım
Süper ozamn canımİki gün utandım yazamadım dünde unutmuşumşükür sabit geldim bugün yani sıkıntı yok
Sen nasıl oldun canım kovit sonrası iyi misinBugün bende +200 çıktım
Gitme tabi canim, ben zayiflayincaya kadar gitme (yani uzuuuunca bir sure)
Hangi şehirde okuyorsun canımSende kendimi görüyorum ben de hahahaha Gerçekte de buradaki gibiyim zaten. Yeni tanıştığımda bi dönümlük olur ama samimi olduklarımla hep hep şakalaşırım. Lütfen yap zaten. Gülmek de zayıflatıyormuşş.
Tıp okuyorum ben.Hedef60kgolmak ile meslektaş sayılırız. Benim yolum daha uzun ama, 4. sınıftayım şu an. Yarın da hastaneye gidicem 5.55’te kalkıcam. Help!!!Eki Görüntüle 2823064
Aynı üniversitedemisiniz canımmeslektaşız
erken yat!
Yok kuzum ben mezun oldum 2016 daAynı üniversitedemisiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?