- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.781
Insallah ortimUcu falan yok ortim en az ortasina inelim
Aa izinli gittin sandim canim seni. Insallah olursun tabiiCanim izin almadim ben mezun oldum 2 kez. 3. yu de olcam insallah
Züber mi görüyoruum şifa olsun kuzumKahvaltı : 2dilim tambuğday ile yapılmış kaşarlı tost , 5zeytin , 1haşlnmş yumurta
Ara: 1kupa sütlü çznblr kahve, 1 züber
Öğlen : kıymalı yumurta
Akşam : tavuklu salata
Sporlar:
90 dakika kondisyon bisikleti
15 dakika bölgesel (4kilo il göğüs, kol,sırt,bel)
20 dakika dance Workout
Hedef60kgolmak Cherry Mom @Mehfam
evet sberian wellness çok uygun fiyatı ve etkisiyle denemenizi tavsiye ederimKızlar kolajen kullanıyor musunuzbu aralar çok araştıruyorum kemiklerim için fln bildiğiniz bimarka var mı?
Genciz bebegim her şeyi atlatırızBence gencim hala32 yaşındayım, evet birazcık daha belirtiler kalacak mecburen buna da şükür, en azından ateş öksürük tat koku kaybı vs hiç yaşamadım
Sen çalışmaya başlamışsın ben seni tıp 5 de sanmıştım, istediğin bölüm ney bende sorayım doktorlara en çok sorulan soru, adanaya yolun düşerse beklerimYok kuzum ben mezun oldum 2016 da
O İstanbulda galiba ben Ankaradayım
Ama Adanaya da gelmiştim çok özledim
Bende oruç ayında bu sefer bilinçli olmak istiyoruminşallah canım sana da hayırlı ramazanlar
ben her sene kilo alırdım ramazanda bu sene bilinçli olacağım için vereceğim inşallah
Kardelen senin adın bana tanıdık geldi morördek kaptanken beraber aynı gruptaydım seninle sanki öyle geldiKuzum sen de benim aklımdasın, kalbimdesin. Hiç uğrayamadım yanınıza. Bütün vaktimi büyük kızım alıyor sağolsun. Biliyorsun ilkokula başlamıştı bu sene. Uzaktan eğitimde zaten hepimiz öğretmen olduk çıktık. Gerçekten çok zorladı bu dönem bizi...
Çook özledim herkesi. Sen nasılsın. Yakışıklı ne yapıyo.
❤❤❤❤
Ankaradayım ben.
Aaaaa aşk olsun ben de Ankaradayımmm
Sahursuz nasıl dayanacaksın yada akşam daha çok saldırmazmısın yemeklereAmin kuzum
Ben de hayatımda ilk defa geçen ramazan kilo almadım
Bu ramazan vermek de nasip olur inşallah.
İnşallah güzel olur canım. Bakalım ben sahursuz başlayacağım. Duruma göre de düzenlemeler yaparız artık. Eskiden gittiğim diyetisyen ramazan menüsü vermişti. Eve dönünce paylaşırım. Fikir olur bize de
Daha sık gelseneAa canım yaşlarımız nerde ise aynı imiş ne güzelben de 33 yaşındayım. Daha genciz tabi
Azıcık muayene anlattı o kadarcık... Yarın da gidicez bu sefer başka hoca olacak bakalım.Yaaa biraz anlatsaymış keşkedaha iyi çalışırsın bi dahakine
Vaka ödevi verdi mi :) vermediyse her gittiğinde çalış kuzum
Evveeet yihuuu. Enerjilerimiz de yakın o yüzden.ikinizde aynı yerdesiniz
Evet edacım doğru hatırlıyorsunKardelen senin adın bana tanıdık geldi morördek kaptanken beraber aynı gruptaydım seninle sanki öyle geldi
Aslında bir corba bile hmeen tıkıyor insanı gözümüz çok aç oluyor porsiyonları dengelersek o kadar açlığın hatrına kilo almayız gibi geliyorBende oruç ayında bu sefer bilinçli olmak istiyorum
Genelde sahursuz tutarım zaten ama diyette nasıl olur bilemiyorum canım. Bi deneyeceğim bakalımSahursuz nasıl dayanacaksın yada akşam daha çok saldırmazmısın yemeklere
Kilo 81 bugün menü sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta domates salattalık 5 yeşil zeytin öğlen 150 grm et 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek karalahana salatası akşam. 4 köfte 1 kase yoğurt ara öğün : 2 kayısıCnm doğru sayfatartı resmi gerekmiyor mesaj olarak atsan yeter
Menun de sporun da harikaaaKahvaltı : 2dilim tambuğday ile yapılmış kaşarlı tost , 5zeytin , 1haşlnmş yumurta
Ara: 1kupa sütlü çznblr kahve, 1 züber
Öğlen : kıymalı yumurta
Akşam : tavuklu salata
Sporlar:
90 dakika kondisyon bisikleti
15 dakika bölgesel (4kilo il göğüs, kol,sırt,bel)
20 dakika dance Workout
Hedef60kgolmak Cherry Mom @Mehfam
Menun gayet guzel olmus canim, bol cesitli ama muhtemelen miktarlari baya azdir tabii 900 kalori olduguna goreVeee menüm geliyorr-900 kalori
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 2 dilim çiyalı ekmek,tahin,fıstık ezmesi,muz,çilek ,1 parça bitter çoklıt, tarçın,sade kahve
Öğlen 1 koca tabak beyaz makarna(4 dilim ekmek kadar) ,az zeytinyağında kabak sote, acı biber,karabiber, kimyon,zerdeçal
Ara dukan birası
Akşam hindistancevizi sütü,çiya,bezelye proteini bızzt
2 lt su
10.000 adım, 4 mil leslie(2 milinde ellerimde 500 ml su şişeleriyle)
Cherry Mom @Mehfam @Suskunhanim
Menun de sporun da cok guzel olmusKahvaltı
Muzlu yulaf lapası
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
Mercimek çorbası
Et yemeği
Yoğurt(2 yk)
Salata
2.5 LT su
2 mil Leslie
Cherry Mom @Mehfam @ummhnisa
disarda yemege ragmen gunu guzel kapatmissin canim. Bir de baya hareketlu gecmis gunun adimlardan anlasildigi kadariyla
Sabah
Kahve öğle 12.30
1 yumurta
1 parmak peynir
5 zeytin
3-4 çilek
Ve salatalık
Ara
10-15 fındık badem
Akşam
Ayran yarım porsiyon döner (sadece döner)
3 -4 küp kesilmiş pide
Ayran
10.000 den fazla adım su bilinmiyor
Cherry Mom Deniz ve Kum @Mehfam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?