- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.821
Evet edacım doğru hatırlıyorsun
İlk açtığımızda gerçekten karnımız doyuyor ama o göz doymaması, var yaaAslında bir corba bile hmeen tıkıyor insanı gözümüz çok aç oluyor porsiyonları dengelersek o kadar açlığın hatrına kilo almayız gibi geliyor
Eğer dayanabiliyorsan çok iyi benim komşuda sahursuz tutuyor zorlanmıyor odaGenelde sahursuz tutarım zaten ama diyette nasıl olur bilemiyorum canım. Bi deneyeceğim bakalım
Sagol fistik. Insallah bu hafta sonubda goreyim biraz eksiDeğişik ama güzel menü olmuş kıızz
Yulaf lapası sevengillerden afiyet olsum canım ben de çok severimmenü ve spor çok iyi aynen böyle devam
Gayet güzel bi menü olmuş canım adımların da çok güzel☺☺ben de bazen marketlerde satılan kapalı dönerlerden alıp yiyorum çok güzel oluyorlar ama tabi aslı gibi olmuyor
Ohh afiyet olsun şahane. Sporların hele göz yaşartıcı çok güzeller maşallah
Ohh afiyet olsun çok güzel menü adımların da çok iyisuyunu yatana kadar iç en ax 2.5lt ye tamamla bence
Gelirsin xanim. Masallah simdiden gayet iyusin. Bebis var bende yoksa hergun boyle yaparim da, bebis olunca zor oluyor. Bir de dis cikartacak cok agliyir su siralar.Aynen canım inşallah görebilirimSenin sporun şahane yalnız inşallah ilerleyen aylarda o kıvama gelebilirim
Bende Yulafı sevmeye başladım sabah kahvaltısında bende yedim bugün, ben bu ara kırmızı oda izliyorumYulafa bayılıyorum canım sabahları ders için erken kalktığımda çok kolaylık oluyorSporumu yavaş yavaş arttıracağım inşallah sizleri gördükçe utanıyorum Sana da derslerinde kolaylıklar canım dizi demişsin ne izliyorsun dizi arayışındayım bu aralar yarimuhendis
Devam edecek misin birkac gun vegan? Yoksa sadece bugunluk mu? Benim burda komsu bir iki ay vegan beslendi daha iyi hussediyirum demisti.bu yaz ya da sonbaharda inşallah cnm
Tamamyakalamışken sorularını sorsaydın kuzum :)
Yakın tabiiipandemi bitsin görüşürüz bile
Oyyyy bebekim beniim2 saat bekledim ama 30 dkda bitti çok mutluyum artık kolay işler kaldı
Cnm menü ve spor listeleri sayfamıza atıyoruz
Bugün vegan yaptım cnmsağol teşekkür ederim
vegan yaptım bugün cnm sağol
Gelsin yaaa artik gelsin su 73.Insallah ramazanda da boyle devam ederizgelsin 73 ler bu hafta
Menune bayildim canim. Ne kadar duzenli ve orantiliKahvaltı (6.45): 1 haşlanmış yumurta, 20 gr lor peynir, 5 zeytin, 2 form etimek, domates, yeşil biber
Öğle (13.00): 120 gr fırında tavuk göğsü, 2 dilim fırında patates (Dilim derken yuvarlak değil, ince elma dilim gibi), 150 gr yoğurt
Ara (16.00): 10 gr ceviz
Akşam (18.00): 2 kepçe mercimek çorbası, 4 yk taze fasulye, 150 gr yoğurt
Su: 1200 ml (Okulda olduğum için çok içemedim, şu an içmeye devam edicem)
Spor: 10000 adım (10000'i geçti ama 11000 olmadı, düzledim.)
Hedef60kgolmak Cherry Mom @Mehfam @whitetea
Menun de sporun da harikaa olmus ortimKahvalti
1 dilim ekmek
Zeytin
salatalik
domates
2 ceviz
ogle
4 tane mezgit
Salata
2 dilim ekmek
2.5 lt su
Spor (1 ve 4 numara yapildi)
10 bin adim
20 dk kardio
40 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam DeryaOnDiet Hedef60kgolmak
Heyy masallah sporlara bak, harikasin fistik12 nisan
11.00
1 yumurtadan az yağlı peynirli omlet, salatalık, domates, 1 zeytin,çeyrek dilim ekmek
17.00
10tane fındık
18.15
5yk z.yağlı taze fasülye, 2 yk yoğurt, salata ve çeyrek dilim ekmek
Su : 3lt
Spor: 30dk pilates, 16dk zumba, 10bin adım(1 4 ve 7 nolu sporlar yapıldı)
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Mathildablue
Menüm çok güzel olmuş canım ben hafta sonu ekmeğede yok diyemedim
Sabah
Kahve öğle 12.30
1 yumurta
1 parmak peynir
5 zeytin
3-4 çilek
Ve salatalık
Ara
10-15 fındık badem
Akşam
Ayran yarım porsiyon döner (sadece döner)
3 -4 küp kesilmiş pide
Ayran
10.000 den fazla adım su bilinmiyor
Cherry Mom Deniz ve Kum @Mehfam
Sağ ol canımHeyy masallah sporlara bak, harikasin fistik
Cok da dikkatli yemissin, su da harika
Aa evet geçen görmüştüm netflixte acaba sarar mı diye şüphe ettim eski dizi diye ama bir şans verilebilirAynen yulaf aşktır yafriends izliyorum canım netflixe gelmiş baya sezonu var ama bölümler 20dk
Doyurucuda oluyor canım ben eskiden pişirmiyordum sadece süte yulaf koyarak yiyordum ama meyveyle pişirince çok daha güzel oluyormuş bir ara pudingliyi deneyeceğimBende Yulafı sevmeye başladım sabah kahvaltısında bende yedim bugün, ben bu ara kırmızı oda izliyorum
Ay ben de eski dizi güzel değildir falan dedim ama baya gidiyor ya çok güzel komik güldürüyor kafa dağıtıyor yani şimdi oturup izleyeceğimAa evet geçen görmüştüm netflixte acaba sarar mı diye şüphe ettim eski dizi diye ama bir şans verilebilir
Doyurucuda oluyor canım ben eskiden pişirmiyordum sadece süte yulaf koyarak yiyordum ama meyveyle pişirince çok daha güzel oluyormuş bir ara pudingliyi deneyeceğim
ben de bayağı hafif hissettim cnmDevam edecek misin birkac gun vegan? Yoksa sadece bugunluk mu? Benim burda komsu bir iki ay vegan beslendi daha iyi hussediyirum demisti.
Bebek olmasına emzirmene rağmen çok güzel yapıyorsun canım bebek olmadan zor yapıyorum olsa hiç yapamazdım herhaldeGelirsin xanim. Masallah simdiden gayet iyusin. Bebis var bende yoksa hergun boyle yaparim da, bebis olunca zor oluyor. Bir de dis cikartacak cok agliyir su siralar.
O zaman bir bakayım canım sıkıldıkça hımym eski bölümlerini izliyordum farklı bir şey izlemiş olurumAy ben de eski dizi güzel değildir falan dedim ama baya gidiyor ya çok güzel komik güldürüyor kafa dağıtıyor yani şimdi oturup izleyeceğim
Kız chesskekim gördüm döncem döncem dedim unutmuşum diğer bildirimler geldikçeBen de tee ne zmn etiketledim görmüysn
Aa hadi hayırlı olsun memleketine yakınsın demi artıkCanimmm 79larda mezun oldum ama aldim ben de tayin surecinde biraz
İki haftaya tekrar listeye girip 3. mezuniyeti alcam insallah
Cok ozledim seni hersey yolunda mi? Beklioz en yakin zamanda
Esraaam kaptaniimmAysunnnnnnn
Ay canım çok mutlu oldum yeniden gördüğüme nasılsın efkarlı sigaranı ve seni çok özledik
Orticim menün çok güzelKilo 81 bugün menü sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta domates salattalık 5 yeşil zeytin öğlen 150 grm et 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek karalahana salatası akşam. 4 köfte 1 kase yoğurt ara öğün : 2 kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?