Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol fistik. Insallah bu hafta sonubda goreyim biraz eksi

Aynen canım inşallah görebilirim Senin sporun şahane yalnız inşallah ilerleyen aylarda o kıvama gelebilirim
Gelirsin xanim. Masallah simdiden gayet iyusin. Bebis var bende yoksa hergun boyle yaparim da, bebis olunca zor oluyor. Bir de dis cikartacak cok agliyir su siralar.

Bende Yulafı sevmeye başladım sabah kahvaltısında bende yedim bugün, ben bu ara kırmızı oda izliyorum

Devam edecek misin birkac gun vegan? Yoksa sadece bugunluk mu? Benim burda komsu bir iki ay vegan beslendi daha iyi hussediyirum demisti.

Menune bayildim canim. Ne kadar duzenli ve orantili
Adimlarin da cok iyi ee daha ne olsun
Himm suyun az olmus ama.

Menun de sporun da harikaa olmus ortim 73 kesinlesti sanki sende

Heyy masallah sporlara bak, harikasin fistik
Cok da dikkatli yemissin, su da harika

Aynen yulaf aşktır yafriends izliyorum canım netflixe gelmiş baya sezonu var ama bölümler 20dk
Aa evet geçen görmüştüm netflixte acaba sarar mı diye şüphe ettim eski dizi diye ama bir şans verilebilir
Bende Yulafı sevmeye başladım sabah kahvaltısında bende yedim bugün, ben bu ara kırmızı oda izliyorum
Doyurucuda oluyor canım ben eskiden pişirmiyordum sadece süte yulaf koyarak yiyordum ama meyveyle pişirince çok daha güzel oluyormuş bir ara pudingliyi deneyeceğim

Ay ben de eski dizi güzel değildir falan dedim ama baya gidiyor ya çok güzel komik güldürüyor kafa dağıtıyor yani şimdi oturup izleyeceğim

Gelirsin xanim. Masallah simdiden gayet iyusin. Bebis var bende yoksa hergun boyle yaparim da, bebis olunca zor oluyor. Bir de dis cikartacak cok agliyir su siralar.
Bebek olmasına emzirmene rağmen çok güzel yapıyorsun canım bebek olmadan zor yapıyorum olsa hiç yapamazdım herhalde

Ay ben de eski dizi güzel değildir falan dedim ama baya gidiyor ya çok güzel komik güldürüyor kafa dağıtıyor yani şimdi oturup izleyeceğim
O zaman bir bakayım canım sıkıldıkça hımym eski bölümlerini izliyordum farklı bir şey izlemiş olurum Sana keyifli izlemeler canım

Ben de tee ne zmn etiketledim görmüysn
Kız chesskekim gördüm döncem döncem dedim unutmuşum diğer bildirimler geldikçe barıştık mi 100 li degiismli günler felan gene azim tavanda maşallah
Canimmm 79larda mezun oldum ama aldim ben de tayin surecinde biraz
İki haftaya tekrar listeye girip 3. mezuniyeti alcam insallah
Cok ozledim seni hersey yolunda mi? Beklioz en yakin zamanda
Aa hadi hayırlı olsun memleketine yakınsın demi artık mezuniyet mezuniyet üstüne. Muhtemelen bı daha gördüğümde aynı kilo oluruz almılaam herşey yolunda mı pek sayılmaz kızımın biyopsi durumu var bu hafta bı kaç gündür bu işlerle uğraşıyorum arada 3 hafta küçük tatlı hapçiklar kullandim onlar az sisirdi galiba beni daha düzlüğe çıktığımda burdayim
Aysunnnnnnn
Ay canım çok mutlu oldum yeniden gördüğüme nasılsın efkarlı sigaranı ve seni çok özledik
Esraaam kaptaniimm ben sık olmasa da giriyorum birakirmiyim bazen okuyup kaçıyorum yazmaya yüzüm olmuyor 69. Cuklardayim belki 70 e de çikmisimdir bu smile kadar beni anlatan başka biisi yok sen iyi misin kaptanım grup aynı devam eklenenlerde hosgelmis maşallah kızlara

Orticim menün çok güzel
Menülerinizi aşağıdaki linke yazıyoruz. Birinin menüsünü yorumlayacağımız zaman oradan alıntı yapıp buradan cevaplıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…