- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.761
Aynen dediğin gibi canım. Okuldan bişey anlamadılar çocuklar bu sene de. Önümüzdeki sene nasıl olur bilmiyorum hiç. Allah yardımcımız olsun.Kuzum kuzum çok özledik beee
Arada uğra lütfen ismini bile Şuralarda görmek huzur verir banaama bir yandan da anlıyorum eşime hep söylüyorum emre iyiki okula falan gitmiyor şu dönemde diye hele 1.sınıf tam üzüldüğüm yavrular oluyor ne 1.sınıf heyecanı yaşayabildi yavrular nede birşy anladılar kaynayan bir yıl.. sağlık olsun geçsin gitsinde...
Bende iyiyim emrede iyi çok şükür geçtiğimiz ay yine İstanbuldaydık gittik geldik :)
Harikasin ortim. Sabah konsoloslukta isim vardi. Ancak girebildim. Ben de -200 gr imBenden -200 74.2 olmusum .DeryaOnDiet
Dun sadece ziplari bitirebildim canim. Ama bugun adimlar ve ziplar bitti. Biraz dinlenip tabata yapacagim.Naptın yapabildik mi canim?ben dün 9000de kaldım
Afiyet olsun balım da niye o kadar ekmek yediğini neyle yediğini anlayamadımekmek arası ekmek mı yedin kizzzz
Hahah sormabugün çok yorucu bı gun olacak önce canlı ders sonra kurs,sonra çocuklarımı bakicidan alıp ödev ve iftar hazırlığı ve iftara yakın da annemleri almaya gideceğim, cumadan vazgeçip bugün gelmeye karar verdiler gelsin yürüyüşler yürüyüşler bundan sonra
Yalnız sahurda tahin pekmez kasıkladım bugün, enerji lazım diyeApa nin gözü yaşlı @Anka
Ortim dun misafirlerim vardi cok gec gittiler. O yuzden pek giremedim. Ama ciss filan yok. Bol bol salata cesidi yapmistim tam 5 cesit yedim durdumDeryaOnDiet ortim merhaba dun menu paylasmamissin ben -200 um 73 ler olabildigince asagi cekelim. Sporlara da devam edelim. Ramazan geldigi icin if saatlerini takip etmeyecegim zaten if gibj olacak. Ramazandan sonra ife baslarim tekrar. Ben gecen yil ramazanda iyi kilo vermistim menuleri olabildigince hafif tutalim. Ramazandan yuzumuz gulerek cikalim.
Haftasonu menun boyleysr se. artik cozmussun saglikli yemegi canim, harikasin ne diyeyimPazar menüsü
Kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet, salata, ceviz
Ara Filitre kahve
14.30 irmik helvası 1 pirsiyon( komşuyu kiramadım,Apa yalan oldu)
Akşam
2 köz karnıyarık, 2 YK bulgur pilavı, salata, az cacık
1,5 lt su 9100 adımDeryaOnDiet tamamlayamadim
Hedef60kgolmak @Mehfam Cherry Mom
Insallah canimayy gireceğim hafta inşallah kızlar yüksek yüzde yaparlar araya kaynarım :/
Tamamdir kaptancimKızlar benim cuma günü listeleri en en geç 20.00 de paylaşmış olmam lazım
Hesaplama kontrol vs için tabi son dakikaya bırakmayız orada sayfayı düzenlemek bile belli bir zaman alıyor saat 20.01 de listeyi girmiş olsam tüm takım bildirimsiz sayılıyor..
Evde olanlar çalışmayanlar saat en geç 16.00 gibi paylaşır sahur şişkinliği kalmayacaktır
Çalışanlar 18.00 gibi paylaşabilir
Bitti bitti geldim eve.aşk olsun aşkuuum
Bitti mi vizitler :) nasıl geçti kuşum
Canım kaç yaşındaydın hatırlamıyorum ama gençlerde bir müddet zor geçiyor belirtiler. Kardeşimde çok zor iyileştiBirazcık daha iyiyim, ufak tefek belirtileri hala duruyo bugün test olucam eve çağırdım dışarı çıkmamak için ama hala gelmediler :/
Bence gencim halaCanım kaç yaşındaydın hatırlamıyorum ama gençlerde bir müddet zor geçiyor belirtiler. Kardeşimde çok zor iyileştiinşAllah vücudunda bir hasar bırakmadan terk eder seni hastalık
Aa canım yaşlarımız nerde ise aynı imiş ne güzelBence gencim hala32 yaşındayım, evet birazcık daha belirtiler kalacak mecburen buna da şükür, en azından ateş öksürük tat koku kaybı vs hiç yaşamadım
Ucu falan yok ortim en az ortasina inelimOrtim dun misafirlerim vardi cok gec gittiler. O yuzden pek giremedim. Ama ciss filan yok. Bol bol salata cesidi yapmistim tam 5 cesit yedim durdumkh olarak bir pilav vardi. Kiymali sebze yemegi filan yaptim. Tatli olarak da sekersiz bal kabagi firinda ben de yedim misafirlerle
Insallah ramazan sonuna 70i geride birakirsin ortim. Ben de bugune eksiyle basladim bakalim insallah su cuma 73u ucundan gorsem ikimiz de suoer olur
Yaaa biraz anlatsaymış keşkeBitti bitti geldim eve.Pek bi şey yapamadık ya hocanın biz gittikten bir saat sonrasında toplantısı varmış skfkkddoso bizi sepetledi
Canim izin almadim ben mezun oldum 2 kez. 3. yu de olcam insallahInsallah canimelimden geleni yapip bwn de bur eksi goreyim artik tatile gitmeden.
Nasil canim? Donuyor musun izin onceki kilona?
Nasi gecti canim ciktin miDişçideyim yine
Kuzum bekliyorum yaNasi gecti canim ciktin mi
Hadi bakalım canim iyi gecer insallahKuzum bekliyorum ya
İnşallah cnmHadi bakalım canim iyi gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?