Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Değişik ama güzel menü olmuş kıızz
Kahvaltı
Muzlu yulaf lapası

Ara
1 avuç kuruyemiş

Akşam
Mercimek çorbası
Et yemeği
Yoğurt(2 yk)
Salata

2.5 LT su

2 mil Leslie

Cherry Mom @Mehfam @ummhnisa
Yulaf lapası sevengillerden afiyet olsum canım ben de çok severimmenü ve spor çok iyi aynen böyle devam
Gayet güzel bi menü olmuş canım adımların da çok güzel☺☺ben de bazen marketlerde satılan kapalı dönerlerden alıp yiyorum çok güzel oluyorlar ama tabi aslı gibi olmuyor
Ohh afiyet olsun şahane. Sporların hele göz yaşartıcı çok güzeller maşallah
Ohh afiyet olsun çok güzel menü adımların da çok iyisuyunu yatana kadar iç en ax 2.5lt ye tamamla bence

Yulafa bayılıyorum canım sabahları ders için erken kalktığımda çok kolaylık oluyor Sporumu yavaş yavaş arttıracağım inşallah sizleri gördükçe utanıyorum Sana da derslerinde kolaylıklar canım dizi demişsin ne izliyorsun dizi arayışındayım bu aralar yarimuhendis

Sen çalışmaya başlamışsın ben seni tıp 5 de sanmıştım, istediğin bölüm ney bende sorayım doktorlara en çok sorulan soru, adanaya yolun düşerse beklerim
bu yaz ya da sonbaharda inşallah cnm
Azıcık muayene anlattı o kadarcık... Yarın da gidicez bu sefer başka hoca olacak bakalım.

Evveeet yihuuu. Enerjilerimiz de yakın o yüzden.
Tamam yakalamışken sorularını sorsaydın kuzum :)
Yakın tabiii pandemi bitsin görüşürüz bile
Hedef60kgolmak Nasıl geçti randevun bebiş?
Oyyyy bebekim beniim 2 saat bekledim ama 30 dkda bitti çok mutluyum artık kolay işler kaldı
Cnm menü ve spor listeleri sayfamıza atıyoruz
Menun gayet guzel olmus canim, bol cesitli ama muhtemelen miktarlari baya azdir tabii 900 kalori olduguna gore iste biyle azar azar herseyden yemeyi ogrenmek lazim aslinda en iyisi.
Sporun da super olmus
Bugün vegan yaptım cnm sağol teşekkür ederim
Değişik ama güzel menü olmuş kıızz
vegan yaptım bugün cnm sağol

Aynen yulaf aşktır yafriends izliyorum canım netflixe gelmiş baya sezonu var ama bölümler 20dk

Hedef60kgolmak kız geçmiş olsun☺☺
Ay sana ne dicemablam trendyol indiriminden 3 kutu züber aldı karışık paketinden ama 6 kutu göndermişlerablam da aramıl müşteri temsilcisini demiş ki eğer indirimli fiyatından alabileceksem alırım ama şu anki fiyatı isterlerse geri yollarım fazlasını. Haber bekliyor satıcıdan bakalım ne diyecek. Ben de geçen kargo bedavaya gelsin diye 2 kutu fıstık ezmesi aldımdedim bana bir kutu züber yolla ben de sana fıstık ezmesi

Harika cnm 60lar geliyor

Züber mi görüyoruum şifa olsun kuzum
Yazmıorsun gruba çok bu aralar iyisin di miii
Misafirin gelmişti galiba
Evet canım cuma dan beri öyle idi ve bu akşam üstü gittiler kuzum ondan sonra da temizlik akşam yemeği filan derken ancak döndüm artık daha aktif olurum.
evet sberian wellness çok uygun fiyatı ve etkisiyle denemenizi tavsiye ederim
Canım gözle görülür bir etki yaptımı gerçekten ciltte filan ? Eczanede var mı ?
Daha sık gelsene
Yarından itibaren daha sık gelicem
Teşekkür ederim canım benim . Evet akşamları daha hafif tutunca kilolar daha kolay gidiyor

Sağol aşkım
Sukur canim ya ramazan önü üzülmüştüm cok sevindim
Oyy ince düşüncene kurban
Tamam canım

Insallah ramazanda da boyle devam ederiz gelsin 73 ler bu hafta

Merhabalar, ben İTÜ'de işletme mühendisliği öğrencisiyim ve dersimizde anne ve bebekleri için bir ürün geliştireceğiz. Linkteki yaklaşık 1 dakikanızı alacak anketimizi doldurursanız çok mutlu oluruz.

Menüyü buraya değilde başka bir sayfaya yazıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…