- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.841
Senin menü zaten bomba spor ne öyle ve suMathildablue ay ortim menünü alıntılıyamamışım ama çok iyi maşallah ve azcuk birazcuk suyunu da arttırsan tadından yenmez
cnm ben yine ekmek yicem 1 dilim sahurdaAy ben de eski dizi güzel değildir falan dedim ama baya gidiyor ya çok güzel komik güldürüyor kafa dağıtıyor yani şimdi oturup izleyeceğim
küs müydüükKız chesskekim gördüm döncem döncem dedim unutmuşum diğer bildirimler geldikçebarıştık mi 100 li degiismli günler felan gene azim tavanda maşallah
Aa hadi hayırlı olsun memleketine yakınsın demi artıkmezuniyet mezuniyet üstüne. Muhtemelen bı daha gördüğümde aynı kilo oluruz almılaam herşey yolunda mı pek sayılmaz kızımın biyopsi durumu var bu hafta bı kaç gündür bu işlerle uğraşıyorum arada 3 hafta küçük tatlı hapçiklar kullandim onlar az sisirdi galiba beni daha düzlüğe çıktığımda burdayim
Esraaam kaptaniimmben sık olmasa da giriyorum birakirmiyim bazen okuyup kaçıyorum yazmaya yüzüm olmuyor 69. Cuklardayim belki 70 e de çikmisimdir bu smile kadar beni anlatan başka biisi yok sen iyi misin kaptanım grup aynı devam eklenenlerde hosgelmis maşallah kızlara
Ay ben de ekmek yerim galiba yok yemicem falan dedim de olmayacak gibi bakalımcnm ben yine ekmek yicem 1 dilim sahurdayumurta haşlıcam,biber ızgara tost makinesinde ve çiya puding düşündüm
küs müydüükhe valla gidiyoz gidiyozzz yaza az kaldıı yeğenimin doğumgününü baz almıştım cnm kendisinin haberi yok
69 muu o da ne kadan da minikk bir kilooo2 haftada inersin yine
Sağ ol ortim bomba gibi giditoruz inşallahSenin menü zaten bomba spor ne öyle ve suresmen kusursuz diyorum
hesaplamadan önce tatlı yi zihnin açılsınAyy bütün test için bekledim akşam 10da geldilerMecburen test çıkana dek izinliyim.
Bende kalori hesaplamaya karar verdimHedef60kgolmak 'ten kıskandım
Böyle bir hak varsa hemen kullanmak isterimhesaplamadan önce tatlı yi zihnin açılsın
Afiyet olsun ortim güzel menü olmuş12.04.2021 - 960 kalori
1 bardak sirkeli limonlu su
Sabah 11:00
1,5 sucuklu yumurta
1 kk peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Domates, salatalık
Maydanoz,nane
Ara
1 porsiyon ananas
Akşam 18:00
1 küçük porsiyon hamsi tava
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Su
2,1 lt su
Spor yok
Cherry Mom @Mehfam M monarosaa
Afiyet olsun ortim güzel menü olmuş
Seninde menün süper ortimSabah
4 çilek, 10 kuru üzüm, 1yk yulaf, 1 bardak süt, şekersiz çay
Akşam
1 kase sebze çorbası, 1 servis kaşığı fırın hindi, 3 Brüksel lahanası
2 litre su
Spor malesef yapamadım.. Temizliğe başladım kapı cam sidim perdeler vs iki odayı bitirdim..
Cherry Mom , muhursuzpusula ,
Akşam akşam su içmekten içim dışıma çıktı.Ohh afiyet olsun çok güzel menü adımların da çok iyisuyunu yatana kadar iç en ax 2.5lt ye tamamla bence
Soru sordurtmadı toplantısı var diye. Bi dahakine soracağım. Tabiii buluşuruz. ortaya söylediğimiz çiz keklerin fotoğrafını da buraya atarız hahahhahahahaTamamyakalamışken sorularını sorsaydın kuzum :)
Yakın tabiiipandemi bitsin görüşürüz bile
Oyyyy bebekim beniim2 saat bekledim ama 30 dkda bitti çok mutluyum artık kolay işler kaldı
Teşekkür ederiiim.Menune bayildim canim. Ne kadar duzenli ve orantili
Adimlarin da cok iyi ee daha ne olsun
Himm suyun az olmus ama.
21.30da pilav ve lavaş yemeeeğ12 Nisan 2021
12.15
2 kepçe çorba
17.45
5 çubuk kraker
21.30
2 kaşık pilav
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
3 çatal kızarmış kabak
2 parmak kadar lavaş
2 kaşık domates sosu
21.45
Sütlü türk kahvesi
14.000 adım
1 litre su
1 fincan yeşil çay
Cherry Mom @Mehfam pacman
Su ve sporun benim hiç ulaşamayacağım seviyede çok iyi.Bugunku menum
09:00- 1 kase ciger, 3 tane sugara boregi yagsiz firinda yapmistim dun. 1 dilim peynir. 1 fincan sutlu kahve.
13:00- 1 kase siyah mercimek corbasi. 3 yk pilav. 1 tabak sebze yemegi ustune yogurt.
17:00- 3yk pilav, 1 kase sebze yemegi. 1 kase cilek. 1 bardak anne sutu yapan icecek.
Su:4lt
Spor: @Suskunhanim
10000 adim
1000 zip
8dk tabata
30dk cardio
Cherry Mom Hedef60kgolmak @Cagrihilal1
Evet canım yazarken kısa olsun diye çznblr filan gibi bişi yazıyorum.blonde ambition canım senin menünde ikidir dikkatimi çekiyo sorucam diyom diyom unutuyorum o içtiğin kahve nedir öyle çznblr gibi bişeydi
Çözünülebilir kahve galibablonde ambition canım senin menünde ikidir dikkatimi çekiyo sorucam diyom diyom unutuyorum o içtiğin kahve nedir öyle çznblr gibi bişeydi
Oh oh yarasınAkşam akşam su içmekten içim dışıma çıktı.Ancak 2 lt yapabildim ama bu da bi şeydir ❤
Soru sordurtmadı toplantısı var diye. Bi dahakine soracağım. Tabiii buluşuruz. ortaya söylediğimiz çiz keklerin fotoğrafını da buraya atarız hahahhahahaha
Ayy kolay geçmesine sevindim. Benim dişçide hiç çok ağrılı işim olmadı ama yine de korkarım birazcık.
Teşekkür ederiiim.Suyu 2 litreye tamamladım.
21.30da pilav ve lavaş yemeeeğBeni ye onları yeme sdfadfadfawd Kalan her şeyin çok iyi
Ayy bende diyorum bu gizemli isimli kahvede nedirEvet canım yazarken kısa olsun diye çznblr filan gibi bişi yazıyorum.
Evet canım o çözünebilir kahve starbucks'ın kullanıyorum ve biraz süt de ilave ediyorum canım tadı latte gibi çok güzel oluyor . Tchibo'nun ki de güzel oluyor canım . Ben hep ikisinden birini kullanıyorum .
Kahve kolik olarak ek olarak hemen hemen hergün türk kahvesi de içiyorum ama içtiğim zaman listeme eklemiyorum onu çünkü onda süt ilavesi vs. Yok ondan sıfır kalori olduğu için onu zaten yazmama gerek kalmıyor.
Ben ilk anlamadım diyorum ne değişik ismi var nedir acabaÇözünülebilir kahve galibaşu nescafenin falan kavanozda kırıntı gibi kahveleri var ya onlardandır herhalde
O daha sağlıklı ama onla uğraşmaya üşeniyorumAyy bende diyorum bu gizemli isimli kahvede nedirbende filtre kahve çektirmiştim sabahları içiyordum ama işyerinde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?