Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben de eski dizi güzel değildir falan dedim ama baya gidiyor ya çok güzel komik güldürüyor kafa dağıtıyor yani şimdi oturup izleyeceğim
cnm ben yine ekmek yicem 1 dilim sahurda yumurta haşlıcam,biber ızgara tost makinesinde ve çiya puding düşündüm
küs müydüük he valla gidiyoz gidiyozzz yaza az kaldıı yeğenimin doğumgününü baz almıştım cnm kendisinin haberi yok
69 muu o da ne kadan da minikk bir kilooo 2 haftada inersin yine

Ay ben de ekmek yerim galiba yok yemicem falan dedim de olmayacak gibi bakalım

Afiyet olsun ortim güzel menü olmuş

Afiyet olsun ortim güzel menü olmuş
Seninde menün süper ortim süper hızlı bir giriş yaptık valla haftaya

Ohh afiyet olsun çok güzel menü adımların da çok iyisuyunu yatana kadar iç en ax 2.5lt ye tamamla bence
Akşam akşam su içmekten içim dışıma çıktı. Ancak 2 lt yapabildim ama bu da bi şeydir ❤
Tamam yakalamışken sorularını sorsaydın kuzum :)
Yakın tabiii pandemi bitsin görüşürüz bile

Oyyyy bebekim beniim 2 saat bekledim ama 30 dkda bitti çok mutluyum artık kolay işler kaldı
Soru sordurtmadı toplantısı var diye. Bi dahakine soracağım. Tabiii buluşuruz. ortaya söylediğimiz çiz keklerin fotoğrafını da buraya atarız hahahhahahaha

Ayy kolay geçmesine sevindim. Benim dişçide hiç çok ağrılı işim olmadı ama yine de korkarım birazcık.
Menune bayildim canim. Ne kadar duzenli ve orantili
Adimlarin da cok iyi ee daha ne olsun
Himm suyun az olmus ama.
Teşekkür ederiiim. Suyu 2 litreye tamamladım.
21.30da pilav ve lavaş yemeeeğ Beni ye onları yeme sdfadfadfawd Kalan her şeyin çok iyi

Su ve sporun benim hiç ulaşamayacağım seviyede çok iyi. Ama pilavlar bir gün içinde fazla mı olmuş ki? sigara böreğiyle de birleşince..... Özel bir diyet türü mü bilmiyorum ama sdsdadsassfsd

blonde ambition canım senin menünde ikidir dikkatimi çekiyo sorucam diyom diyom unutuyorum o içtiğin kahve nedir öyle çznblr gibi bişeydi
Evet canım yazarken kısa olsun diye çznblr filan gibi bişi yazıyorum.
Evet canım o çözünebilir kahve starbucks'ın kullanıyorum ve biraz süt de ilave ediyorum canım tadı latte gibi çok güzel oluyor . Tchibo'nun ki de güzel oluyor canım . Ben hep ikisinden birini kullanıyorum .
Kahve kolik olarak ek olarak hemen hemen hergün türk kahvesi de içiyorum ama içtiğim zaman listeme eklemiyorum onu çünkü onda süt ilavesi vs. Yok ondan sıfır kalori olduğu için onu zaten yazmama gerek kalmıyor.

Oh oh yarasındiyetisyenim de 2ltnin altına düşme demişti bana ben 3,3.5 lt içtiğimi söylemiştim 2ltnin altına düşme ne kadar içersen iç demişti

Ayy bende diyorum bu gizemli isimli kahvede nedir bende filtre kahve çektirmiştim sabahları içiyordum ama işyerinde kaldı

Ayy bende diyorum bu gizemli isimli kahvede nedir bende filtre kahve çektirmiştim sabahları içiyordum ama işyerinde kaldı
O daha sağlıklı ama onla uğraşmaya üşeniyorum
bu pratik oluyor ve spor öncesinde içmek lazım metobolizmayı ateşlediği için de hergün tam spora başlamadan önce hen hızlıca hazırlayp 1kupa içiyorum .
Hem tüm gün tok tutuyor , hem de doğal yağ yakıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…