- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.861
tabiii gülümBöyle bir hak varsa hemen kullanmak isterim
Akşam akşam su içmekten içim dışıma çıktı.Ancak 2 lt yapabildim ama bu da bi şeydir ❤
Soru sordurtmadı toplantısı var diye. Bi dahakine soracağım. Tabiii buluşuruz. ortaya söylediğimiz çiz keklerin fotoğrafını da buraya atarız hahahhahahaha
Ayy kolay geçmesine sevindim. Benim dişçide hiç çok ağrılı işim olmadı ama yine de korkarım birazcık.
Teşekkür ederiiim.Suyu 2 litreye tamamladım.
21.30da pilav ve lavaş yemeeeğBeni ye onları yeme sdfadfadfawd Kalan her şeyin çok iyi
ayyyy starbukun da mı varrrrEvet canım yazarken kısa olsun diye çznblr filan gibi bişi yazıyorum.
Evet canım o çözünebilir kahve starbucks'ın kullanıyorum ve biraz süt de ilave ediyorum canım tadı latte gibi çok güzel oluyor . Tchibo'nun ki de güzel oluyor canım . Ben hep ikisinden birini kullanıyorum .
Kahve kolik olarak ek olarak hemen hemen hergün türk kahvesi de içiyorum ama içtiğim zaman listeme eklemiyorum onu çünkü onda süt ilavesi vs. Yok ondan sıfır kalori olduğu için onu zaten yazmama gerek kalmıyor.
sağol bebişimDostlarım ben yatıyorum artık. Çok geçe kaldım, gece de uyanacam iyice az uyumuş olucam. HelpppHepinize iyi geceler, hayırlı ve az kalorili sahurlar diliyorum efenim.
Sahur için bekliyorum uykum geldi
Hello sahur peopleHerkese iyi sahurlar
*Sadece Döner* reklam filmi gibi olmuş
Sabah
Kahve öğle 12.30
1 yumurta
1 parmak peynir
5 zeytin
3-4 çilek
Ve salatalık
Ara
10-15 fındık badem
Akşam
Ayran yarım porsiyon döner (sadece döner)
3 -4 küp kesilmiş pide
Ayran
10.000 den fazla adım su bilinmiyor
Cherry Mom Deniz ve Kum Mehfam
cnm afiyet olsunBugunku menum
09:00- 1 kase ciger, 3 tane sugara boregi yagsiz firinda yapmistim dun. 1 dilim peynir. 1 fincan sutlu kahve.
13:00- 1 kase siyah mercimek corbasi. 3 yk pilav. 1 tabak sebze yemegi ustune yogurt.
17:00- 3yk pilav, 1 kase sebze yemegi. 1 kase cilek. 1 bardak anne sutu yapan icecek.
Su:4lt
Spor: S Suskunhanim
10000 adim
1000 zip
8dk tabata
30dk cardio
Cherry Mom Hedef60kgolmak @Cagrihilal1
aman büyük dilim patates olmasın kuzum kilo yaparKahvaltı (6.45): 1 haşlanmış yumurta, 20 gr lor peynir, 5 zeytin, 2 form etimek, domates, yeşil biber
Öğle (13.00): 120 gr fırında tavuk göğsü, 2 dilim fırında patates (Dilim derken yuvarlak değil, ince elma dilim gibi), 150 gr yoğurt
Ara (16.00): 10 gr ceviz
Akşam (18.00): 2 kepçe mercimek çorbası, 4 yk taze fasulye, 150 gr yoğurt
Su: 1200 ml (Okulda olduğum için çok içemedim, şu an içmeye devam edicem)
Spor: 10000 adım (10000'i geçti ama 11000 olmadı, düzledim.)
Hedef60kgolmak Cherry Mom Mehfam @whitetea
küçük porsiyon yani ne kadar cnm hımm hımm?12.04.2021 - 960 kalori
1 bardak sirkeli limonlu su
Sabah 11:00
1,5 sucuklu yumurta
1 kk peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Domates, salatalık
Maydanoz,nane
Ara
1 porsiyon ananas
Akşam 18:00
1 küçük porsiyon hamsi tava
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Su
2,1 lt su
Spor yok
Cherry Mom Mehfam @monarosaa
cnım olsunCherry Mom Mehfam @olvidos
Annemin kontrolü vardı bugün koşuşturmayla geçti menüyü yazamıyorumama 10000 adım atıldı 2,5 tl su içildi. Kilomda herhangi bir değişiklik yok. Herkese hayırlı Ramazanlar. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bebiş sahurda uyandı bende geç kalkmıştım doğru düzgün su içemedim şimdiden yanıyorum susuzluktan Allah yardımcım olsun. Cümlemizin.
Sevdiklerim ve çok sevdiklerim diye ayrılır benim deHic sevmeyiz asladiyet yaparken sevmediklerimizi hep sever oluyoruz. Bazen diyorum insanin sevmedigi hic mi bisey olmaz onu pisirde ben sevmiyorum deyip yeme ama yok
AA bunu fark etmen ne kadar güzelCnm bişey diyim mi vejetaryen beslendiğim gün tatlı yiyince bişeycik olmuyor(çok az kıyma sadece)
Sporun da etkisi var yakmakta tabii
Bi de yağlı döner yesem artı gelirdim bence
Baklava yenir mi yaa yanında yatılır
Yine sınırda kaldım canım, dermanım kalsa evin içinde biraz turlardim ama kalmamıştıDun sadece ziplari bitirebildim canim. Ama bugun adimlar ve ziplar bitti. Biraz dinlenip tabata yapacagim.
Dun misafirlerim vardi, bebis gormeye geldiler. Gece gec gittiler. O yuzden adimlarimi bitiremedimSen de tam sinirda kalmissjn canim. Bugun hadi hem adim hem zip hem tabata yapalim, dunun yerine de hareket lazim
Kaptanım görmemişim 10000 adımı bugün atayım ozaman kaptanımmelita09 bugün 10.000 adım bekliyorm senden canım listeye gireceksek sporları biraz arttırman lazım
Eskiden sen güzel adım yapıyordun zıplıyordunda değil mi ? Sadece menüleri kısmakla kasları eritiyoruz sonrasında da diyet bitince hızla geri geliyor kilolar bunu en iyi sen biliyorsun.. ama biz ne kadar yağ dokusu yerine kas yaparsak geri kilo alımı o kadar zorlaşacak onlar bizi ileride koruyacak
Canım pazartesi çarşamba ve cumartesi aksan yeter :) ya da herhangi birinde çünkü tablo sporunu o günler kaydediyorumKaptanım görmemişim 10000 adımı bugün atayım ozaman kaptanım
Cnm iftar çok az olmuş umarım sahurda güçlü yedinPazartesi menüsü
Sahur
2 h yumurta,zeytin,ceviz, ev yapımı kahvaltılık sos 2 tk.
İftar
2 YK bulgur pilavı, 4 köfte soğan biber(fırında), bı tabak salata
1 lt su, 9300 adım
Hedef60kgolmak Cherry Mom Mehfam
Günaydın aşkommmGunaydin arkadaşlar huzurlu mutlu günlerRamazan hayirlar bereketler getirsin insallah. Bugun 6 da diyetisyen randevum var bi ramazan menusu alayim bugun reglin son günü bakalim kendi tartimda eksi var
Salata ile doyudum zatenCnm iftar çok az olmuş umarım sahurda güçlü yedin
Hemen baktım canım sayfaya bunu değil de aşağıdaki bı kaydettim ben de ,onu yapabilirim belkiDeryaOnDiet blonde ambition S Suskunhanim ve bütün hanımlar
Spor salonundaki hareketleri evde yapmacabelki ilginizi çeker
Eki Görüntüle 2824017
Ayıp ettin ördek dudak yapıp bile poz verebiliriz.vallaha mı ,tiki el işaretleri de yapıp dil çıkartır mıyıız tamam yakaladın mı sor peşinden koşsan da hocadan peşinden koşturtmayı çok sever
Ay sağol cnm bnm
oo su da süper
bana ne bana ne bana ne beni al beni al onu almaaağğğ
sağol bebişim500 kalori oldu, senin?
Amin inşallah canıntabiii gülüm
vallaha mı ,tiki el işaretleri de yapıp dil çıkartır mıyıız tamam yakaladın mı sor peşinden koşsan da hocadan peşinden koşturtmayı çok sever
Ay sağol cnm bnm
oo su da süper
bana ne bana ne bana ne beni al beni al onu almaaağğğ
ayyyy starbukun da mı varrrryoh artuukkk
sağol bebişim500 kalori oldu, senin?
Hello sahur people2ye kadar uzandım Allah kabul etsin şimdiden
Tatlıyı bende çok seviyorum şerbetli sütlü çikolatalı farketmezSevdiklerim ve çok sevdiklerim diye ayrılır benim deçok sevdiklerimin başında da tatlı gelir, hani öğün yerine tatlı ye kilo almazsın deseler hepsinden vazgeçer tatlıyla yaşamıma devam edebilirim o derece
AA bunu fark etmen ne kadar güzeloo yanında yatarken yerim ben de
Yine sınırda kaldım canım, dermanım kalsa evin içinde biraz turlardim ama kalmamıştızıp yarısından cekiliyorum ama hava iyi olursa yürüyüş yapayım cumaya kadar bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?