Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Böyle bir hak varsa hemen kullanmak isterim
tabiii gülüm
vallaha mı ,tiki el işaretleri de yapıp dil çıkartır mıyıız tamam yakaladın mı sor peşinden koşsan da hocadan peşinden koşturtmayı çok sever
Ay sağol cnm bnm
oo su da süper
bana ne bana ne bana ne beni al beni al onu almaaağğğ
ayyyy starbukun da mı varrrr yoh artuukkk
Dostlarım ben yatıyorum artık. Çok geçe kaldım, gece de uyanacam iyice az uyumuş olucam. Helppp Hepinize iyi geceler, hayırlı ve az kalorili sahurlar diliyorum efenim.
sağol bebişim 500 kalori oldu, senin?
Sahur için bekliyorum uykum geldi
Herkese iyi sahurlar
Hello sahur people 2ye kadar uzandım Allah kabul etsin şimdiden

Cherry Mom Mehfam @olvidos
Annemin kontrolü vardı bugün koşuşturmayla geçti menüyü yazamıyorum ama 10000 adım atıldı 2,5 tl su içildi. Kilomda herhangi bir değişiklik yok. Herkese hayırlı Ramazanlar. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bebiş sahurda uyandı bende geç kalkmıştım doğru düzgün su içemedim şimdiden yanıyorum susuzluktan Allah yardımcım olsun. Cümlemizin.

Menülerden seçmelerr
*Sadece Döner* reklam filmi gibi olmuş afiyet olsun cnm ekmek açığını da pideyle kapatmışsın
cnm afiyet olsun siyah mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun?
aman büyük dilim patates olmasın kuzum kilo yapar afiyet olsun
küçük porsiyon yani ne kadar cnm hımm hımm? afiyet olsuun

cnım olsun çok geçmiş olsun kuzum iyi mi?
sporu suyu menü syfasına da yazarsan kuzum toplu yazıcam ordan

Ben dün bebek biraz huzursuzdu diye bişey yazamadım evet uyanınca bişey yiyemiyom sahurda canım cekmiyo gün boyu zorluk cekmiyorim acikmiyorum dünkü menim bulgur çorbası ve azcik sucuk yedim bu kadar

Hic sevmeyiz asla diyet yaparken sevmediklerimizi hep sever oluyoruz. Bazen diyorum insanin sevmedigi hic mi bisey olmaz onu pisirde ben sevmiyorum deyip yeme ama yok
Sevdiklerim ve çok sevdiklerim diye ayrılır benim de çok sevdiklerimin başında da tatlı gelir, hani öğün yerine tatlı ye kilo almazsın deseler hepsinden vazgeçer tatlıyla yaşamıma devam edebilirim o derece
AA bunu fark etmen ne kadar güzel oo yanında yatarken yerim ben de
Yine sınırda kaldım canım, dermanım kalsa evin içinde biraz turlardim ama kalmamıştızıp yarısından cekiliyorum ama hava iyi olursa yürüyüş yapayım cumaya kadar bari

Kaptanım görmemişim 10000 adımı bugün atayım ozaman kaptanım

Cnm iftar çok az olmuş umarım sahurda güçlü yedin
Salata ile doyudum zaten Rika basa toktum.iki saat sonra içmeye başlayınca büyük iki bardak su icebildim sadece,sonra uykusahurda da dünün aynısı nerdeyse
DeryaOnDiet blonde ambition S Suskunhanim ve bütün hanımlar
Spor salonundaki hareketleri evde yapmaca belki ilginizi çeker
Eki Görüntüle 2824017
Hemen baktım canım sayfaya bunu değil de aşağıdaki bı kaydettim ben de ,onu yapabilirim belki

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-13-08-02-46-775_com.instagram.android.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 22
Ayıp ettin ördek dudak yapıp bile poz verebiliriz.

Valla kaloriyi saymadım. Ama haşlanmış yumurta, 2 form etimek 2 parmak kadar süzme peynir, 3 tane büyük yeşil zeytin yedim. Her şeyi yazdım ya akşama menü listesinde heyecanı olmayacak.

Amin inşallah canın

Tatlıyı bende çok seviyorum şerbetli sütlü çikolatalı farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…