Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahaha olur valla
Yumurtanın heyecanı baharatla aksiyon katabilirmişsin

Günaydın hzlsel ortim kusura bakma seni çok yalnız bıraktım nasılsın hemen geçmiş menülerine de bakıcam

11 Nisan
Kahvaltı
2 Haşlanmış Yumurta
Domates salatalık
Peynir
Yarım portakal

Ara
Armut

Akşam
Fırında balık
Salata

2.5 LT su

6 bin adım yürüyüş

Cherry Mom Mehfam ummhnisa

Kahvaltı
Muzlu yulaf lapası

Ara
1 avuç kuruyemiş

Akşam
Mercimek çorbası
Et yemeği
Yoğurt(2 yk)
Salata

2.5 LT su

2 mil Leslie

Cherry Mom Mehfam ummhnisa
Menülerin harika canım Sporun da iyi bu menülerle sen dün eksi gelmişsindir kesin

Bebek olmasına emzirmene rağmen çok güzel yapıyorsun canım bebek olmadan zor yapıyorum olsa hiç yapamazdım herhalde
Sagol canim. Emzirme hormonlarindan midur bilmem cok yavas gidiyor ama buna da sukur gitsin de kilolar azar azar da olsa iyidir. Sporsuz hiic gitmiyor bende

Su ve sporun benim hiç ulaşamayacağım seviyede çok iyi. Ama pilavlar bir gün içinde fazla mı olmuş ki? sigara böreğiyle de birleşince..... Özel bir diyet türü mü bilmiyorum ama sdsdadsassfsd
Canim aslinda diyetisyen bana 3 ana ogunde 2ser dilim ekmek veya o miktarda pilav yazdi. Ben herzaman yemiyorum o miktari da dun yedim galiba haklisin. Bugun azaltacagim ekmegi, sigara biregi de bitti

Haslayip salatasini da yapiyorum bazen ana bunu ben normal sebzeli mercimek corbasi gibi yaptim. Kuru sogani kavurdum, icine mercimek, sonra 2 havuc, biraz kereviz. Salca , baharat. Sonra su ekleyip pisirdim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…