- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.901
Canim sen hem gunduz calisiyorsun hem cocugunun dersi eminim vaktin kalmiyirdur anliyorum. Ama mesela bugun ders aralarinda kalk 100er zipla, gun icinde zipini bitir olmaz mi?Sevdiklerim ve çok sevdiklerim diye ayrılır benim deçok sevdiklerimin başında da tatlı gelir, hani öğün yerine tatlı ye kilo almazsın deseler hepsinden vazgeçer tatlıyla yaşamıma devam edebilirim o derece
AA bunu fark etmen ne kadar güzeloo yanında yatarken yerim ben de
Yine sınırda kaldım canım, dermanım kalsa evin içinde biraz turlardim ama kalmamıştızıp yarısından cekiliyorum ama hava iyi olursa yürüyüş yapayım cumaya kadar bari
Sagol canim, ceker tabi bizi fit yapacak herseeey ilgimizi ceker. Spor ve diyet benim hobimdir zaten yillardirDeryaOnDiet @fitblonde @Suskunhanim ve bütün hanımlar
Spor salonundaki hareketleri evde yapmacabelki ilginizi çeker
Eki Görüntüle 2824017
benim oğlumda 1. sınıf bu sene canlı dersten okuma yazma öğrenmesi zordu evet ama çocuklar okulun eğlenceli kısmını yaşayamadılar beraber oynayamadılar beden eğitimi dersi yapamadılar okuma bayramı bile olmadı bende üzülüyorum ama yapacak birşey yokKuzum kuzum çok özledik beee
Arada uğra lütfen ismini bile Şuralarda görmek huzur verir banaama bir yandan da anlıyorum eşime hep söylüyorum emre iyiki okula falan gitmiyor şu dönemde diye hele 1.sınıf tam üzüldüğüm yavrular oluyor ne 1.sınıf heyecanı yaşayabildi yavrular nede birşy anladılar kaynayan bir yıl.. sağlık olsun geçsin gitsinde...
Bende iyiyim emrede iyi çok şükür geçtiğimiz ay yine İstanbuldaydık gittik geldik :)
E sahur yaptın su içtinSahurdan sonra inanamadım bir artı gördümsahurdan önce eksideydim niye böyle oldu ki kızlar
E sahur yaptın su içtin
500 ml su içsen tartıda 300 400 gr artı çıkarıyor ama moralini bozma iftara doğru tartıl hepsi gitmiş olck
1 kiloya yakın ineceksin inşaAllah bak gör+1300 gr ne demek eksiyide hesaplarsak +1600
teşekkür ederim canım ..dikkat ederim...spora seni etiketlemem lazım değilmiCanım pazartesi çarşamba ve cumartesi aksan yeter :) ya da herhangi birinde çünkü tablo sporunu o günler kaydediyorum
evet sberian wellness çok uygun fiyatı ve etkisiyle denemenizi tavsiye ederim
Gunaydin. Allah kabul etsin canim.Günaydınlarrr herkese hayırlı ramazanlarsabah uyandım ve ağzım yapış yapış oruç tutacağımı anlıyor bünyem hemen hazırlamış kendisini normal zamanda asla böyle uyanmıyorum ya tuhaf
Cok haklisin canim. Bizim daha 3 senemiz var 1. Sinifa insallah o zamana biter diyorum. Cook haklisin okulun sosyalligini yasamadi cocuklar hicbenim oğlumda 1. sınıf bu sene canlı dersten okuma yazma öğrenmesi zordu evet ama çocuklar okulun eğlenceli kısmını yaşayamadılar beraber oynayamadılar beden eğitimi dersi yapamadılar okuma bayramı bile olmadı bende üzülüyorum ama yapacak birşey yok
Hayirli ramazanlarkızlar hayırlı ramazanlar. sağlıklı huzurlu mutlu güzel bir ramazan geçiririz inşallah...
Hayirli ramazanlar canim. Nasil oldu eltin?Günaydıııınn hayırlı Ramazanlar inşaAllah canlar
Allah gün geçtikçe acısını hafifletiyo inşaAllah daha iyi çok şükür, yinede aklına geldikçe içi yanıyor ama ilk günkü gibi değil elhamdülillahHayirli ramazanlar canim. Nasil oldu eltin?
Allah sabir versin canim.Allah gün geçtikçe acısını hafifletiyo inşaAllah daha iyi çok şükür, yinede aklına geldikçe içi yanıyor ama ilk günkü gibi değil elhamdülillah
Amin inşaAllah canm, aynen öyle hiç kolay değilAllah sabir versin canim.Kolay degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?