- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #406.921
Kilo vermesen bile şekilleniyorsun canım zaten çok aşırı kilonda yok inşallah bu azimle sen hepsinden kurtulacaksınSagol canim. Emzirme hormonlarindan midur bilmem cok yavas gidiyor ama buna da sukur gitsin de kilolar azar azar da olsa iyidir. Sporsuz hiic gitmiyor bende
Evet canım cuma dan beri öyle idi ve bu akşam üstü gittiler kuzum ondan sonra da temizlikakşam yemeği filan derken ancak döndüm artık daha aktif olurum.
Canım gözle görülür bir etki yaptımı gerçekten ciltte filan ? Eczanede var mı ?
Yarından itibaren daha sık gelicem
Teşekkür ederim canım benim . Evet akşamları daha hafif tutunca kilolar daha kolay gidiyor
ciltte 1 ay sonrası düzenli kullanım olursa etki başlıyor.. Anlaşmalı olduğu eczane olursa satıyordur tabiCanım gözle görülür bir etki yaptımı gerçekten ciltte filan ? Eczanede var mı ?
Vaoov canım şahanesinKızlaarrrcuma hedefim bu gün den tuttu heeyoooo cumadan bu güne -900grm bu cuma için gönlümden geçen hedefe de sadece 300grm kalmş daha 3gün var ve ozaman gelsin cumaya 70.9 yuppiiii
Etiket olmasa da hepsine bakıyorum cnmteşekkür ederim canım ..dikkat ederim...spora seni etiketlemem lazım değilmi
geçmiş olsun canım sanada hayırlı ramazanlar umarım çok zorlanmazsın bugünCherry Mom @Mehfam @olvidos
Annemin kontrolü vardı bugün koşuşturmayla geçti menüyü yazamıyorumama 10000 adım atıldı 2,5 tl su içildi. Kilomda herhangi bir değişiklik yok. Herkese hayırlı Ramazanlar. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bebiş sahurda uyandı bende geç kalkmıştım doğru düzgün su içemedim şimdiden yanıyorum susuzluktan Allah yardımcım olsun. Cümlemizin.
canım tebrik ederim emeklerinin karşılığını görmek ne güzelllll
:)Kız chesskekim gördüm döncem döncem dedim unutmuşum diğer bildirimler geldikçebarıştık mi 100 li degiismli günler felan gene azim tavanda maşallah
Aa hadi hayırlı olsun memleketine yakınsın demi artıkmezuniyet mezuniyet üstüne. Muhtemelen bı daha gördüğümde aynı kilo oluruz almılaam herşey yolunda mı pek sayılmaz kızımın biyopsi durumu var bu hafta bı kaç gündür bu işlerle uğraşıyorum arada 3 hafta küçük tatlı hapçiklar kullandim onlar az sisirdi galiba beni daha düzlüğe çıktığımda burdayim
Esraaam kaptaniimmben sık olmasa da giriyorum birakirmiyim bazen okuyup kaçıyorum yazmaya yüzüm olmuyor 69. Cuklardayim belki 70 e de çikmisimdir bu smile kadar beni anlatan başka biisi yok sen iyi misin kaptanım grup aynı devam eklenenlerde hosgelmis maşallah kızlara
Kaptanım görmemişim 10000 adımı bugün atayım ozaman kaptanım
selam canımCanım pazartesi çarşamba ve cumartesi aksan yeter :) ya da herhangi birinde çünkü tablo sporunu o günler kaydediyorum
12 - 18 nisan tablo spor listesi :)
UYE 12 Nisan blonde ambition 3+7 @belmayne 1 @balpamuk ----- @Suskunhanim 1 DeryaOnDiet 1+5+6 melita09 ----- @yarimuhendis 1+4+7 Hedef60kgolmak 1+2 @Kendinin en iyi hali ol 1 @L O L ----- @whitetea 1 @olvidos ------ @karabiber01 1 M monarosaa ------ @Mathildablue 4 ummhnisa ------ @Cagrihilal1 1+4+6 Cherry Mom ----- hzlsel 2 @seyrulsefer ------ @pacman 1 muhursuzpusula -----
bugün geç yazan bildiren olursa eklerim
peki kaptanımselam canım
tabi sen bugünde at ama :) spor günlerini hiç kaçırma :) özellikle pazartesi çarşamba cumartesi alışkanlık olur sanada disiplin getirir belki
hani bazen bizim keyfimize kalınca yapmıyoruz ya o yüzden böyle bir işe giriştik ödev gibi sporumuz olsun dedik. böylece hiç spor yapmayan arkadaşlarımız bile o günlerde en azından katılım sağlıyor
Hoşbuldum ortiiim HARİKASIN yaaa - 500Hoş geldin orticimDün -500 geldim inşallah cuma gününe hedefimi tutturabilirim sen tartıldın mı var mı bir fark ummhnisa
Yaa süpersin harika gidiyorsun canım.Kızlaarrrcuma hedefim bu gün den tuttu heeyoooo cumadan bu güne -900grm bu cuma için gönlümden geçen hedefe de sadece 300grm kalmş daha 3gün var ve ozaman gelsin cumaya 70.9 yuppiiii
Amin canim. Beraber kurtulalim su kilolardan. Hep soyle dusun yesen uzuleceksin, yemesen eksiyi gorunce mutlu olacaksin. Kiii yillarca yedik fazlasiyla zaten burdayiz. Hepsinjn tadini biliyoruzKilo vermesen bile şekilleniyorsun canım zaten çok aşırı kilonda yok inşallah bu azimle sen hepsinden kurtulacaksınAllah bana da bu azimden nasip etsin
Tşkler orticimSeninde menün süper ortimsüper hızlı bir giriş yaptık valla haftaya
Sağol orticimHoşbuldum ortiiim HARİKASIN yaaa - 500
Cumaya kadar daha da katlanacak
benim tartı işi kötüydü bugün tartıldım +1 kilo vardı. Gittiğimiz yerde hiç oturmadım ama pek dikkatte edemedim yediklerime. Keşke tartımı götürseydim ben hergün tartıldığım için kendimi frenleyebilirdim ama oldu artık şimdi bu artıyı yok edip eksiye geçmek için uğraşacağım
Yaa süpersin harika gidiyorsun canım.
Haftaya 69u göreceksin ne güzel
Çok doğru canım tartıda eksiyi görmenin dar gelen kıyafetlere girebilmenin mutluluğu paha biçilemezAmin canim. Beraber kurtulalim su kilolardan. Hep soyle dusun yesen uzuleceksin, yemesen eksiyi gorunce mutlu olacaksin. Kiii yillarca yedik fazlasiyla zaten burdayiz. Hepsinjn tadini biliyoruzcok sevdigim bir siz ‘fit olmak i kadar kolay olsaydi herkes fit olurdu’
Normalde french pressle yapmak lazım ama bende direk bardağa koyup dibe çökmesini bekliyorum öyle içiyorum, doğal french pressO daha sağlıklı ama onla uğraşmaya üşeniyorum
bu pratik oluyor ve spor öncesinde içmek lazım metobolizmayı ateşlediği için de hergün tam spora başlamadan önce hen hızlıca hazırlayp 1kupa içiyorum .
Hem tüm gün tok tutuyor , hem de doğal yağ yakıcı
Normalde bi tabak yiyolarsa ben onu yarıya düşürdüm yani ona da küçük porsiyon ismini koydumMenülerden seçmelerr
*Sadece Döner* reklam filmi gibi olmuşafiyet olsun cnm ekmek açığını da pideyle kapatmışsın
cnm afiyet olsunsiyah mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun?
aman büyük dilim patates olmasın kuzum kilo yaparafiyet olsun
küçük porsiyon yani ne kadar cnm hımm hımm?afiyet olsuun
AynenÇok doğru canım tartıda eksiyi görmenin dar gelen kıyafetlere girebilmenin mutluluğu paha biçilemez
İnşallah canım çarşamba ya kadar halletmem lazım ki kalan 2 gündede eksi ye geçebikeyimSağol orticim1 kilodan bir şey olmaz canım şimdi yediklerine dikkat edersin sporunu yaparsın toparlarsın hemen eksiye bile geçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?