Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canim. Emzirme hormonlarindan midur bilmem cok yavas gidiyor ama buna da sukur gitsin de kilolar azar azar da olsa iyidir. Sporsuz hiic gitmiyor bende
Kilo vermesen bile şekilleniyorsun canım zaten çok aşırı kilonda yok inşallah bu azimle sen hepsinden kurtulacaksın Allah bana da bu azimden nasip etsin

Canım gözle görülür bir etki yaptımı gerçekten ciltte filan ? Eczanede var mı ?
ciltte 1 ay sonrası düzenli kullanım olursa etki başlıyor.. Anlaşmalı olduğu eczane olursa satıyordur tabi

Kızlaarrr cuma hedefim bu gün den tuttu heeyoooo cumadan bu güne -900grm bu cuma için gönlümden geçen hedefe de sadece 300grm kalmş daha 3gün var ve ozaman gelsin cumaya 70.9 yuppiiii
Vaoov canım şahanesin daha 3 gün var gönlündeki hedefi de geçersin

geçmiş olsun canım sanada hayırlı ramazanlar umarım çok zorlanmazsın bugün

:)
yaz canım yaz çoğumuz yaptık o hataları kiloları aldık aldık geri geldik önemli olan kiloyu kabullenmemek yeniden başlamak pes etmemek
ben iyiyim canım çok şükür aynen devam ediyoruz :) eskiler var dönüp dolaşıp gelenler var aramıza yeni katılan dostlar var :)

Kaptanım görmemişim 10000 adımı bugün atayım ozaman kaptanım

Canım pazartesi çarşamba ve cumartesi aksan yeter :) ya da herhangi birinde çünkü tablo sporunu o günler kaydediyorum
selam canım
tabi sen bugünde at ama :) spor günlerini hiç kaçırma :) özellikle pazartesi çarşamba cumartesi alışkanlık olur sanada disiplin getirir belki
hani bazen bizim keyfimize kalınca yapmıyoruz ya o yüzden böyle bir işe giriştik ödev gibi sporumuz olsun dedik. böylece hiç spor yapmayan arkadaşlarımız bile o günlerde en azından katılım sağlıyor

Eline sağlık canım

ay utandım kendimden dün aslında 10000 e doğru gidiyordum amaaa ramazan alışverişi yapalım dedi eşim market olunca doğru düzgün yürüyemedim yoksa evde hızlı hızlı yürüyordum :))) 7000 küsürde kaldım kısmet

M monarosaa @olvidos kızlar siz bana uymayın amaaa

çalıştı
peki kaptanım

Hoş geldin orticim Dün -500 geldim inşallah cuma gününe hedefimi tutturabilirim sen tartıldın mı var mı bir fark ummhnisa
Hoşbuldum ortiiim HARİKASIN yaaa - 500
Cumaya kadar daha da katlanacak
benim tartı işi kötüydü bugün tartıldım +1 kilo vardı. Gittiğimiz yerde hiç oturmadım ama pek dikkatte edemedim yediklerime. Keşke tartımı götürseydim ben hergün tartıldığım için kendimi frenleyebilirdim ama oldu artık şimdi bu artıyı yok edip eksiye geçmek için uğraşacağım
Kızlaarrr cuma hedefim bu gün den tuttu heeyoooo cumadan bu güne -900grm bu cuma için gönlümden geçen hedefe de sadece 300grm kalmş daha 3gün var ve ozaman gelsin cumaya 70.9 yuppiiii
Yaa süpersin harika gidiyorsun canım.
Haftaya 69u göreceksin ne güzel

Kilo vermesen bile şekilleniyorsun canım zaten çok aşırı kilonda yok inşallah bu azimle sen hepsinden kurtulacaksın Allah bana da bu azimden nasip etsin
Amin canim. Beraber kurtulalim su kilolardan. Hep soyle dusun yesen uzuleceksin, yemesen eksiyi gorunce mutlu olacaksin. Kiii yillarca yedik fazlasiyla zaten burdayiz. Hepsinjn tadini biliyoruz cok sevdigim bir siz ‘fit olmak i kadar kolay olsaydi herkes fit olurdu’

Sağol orticim 1 kilodan bir şey olmaz canım şimdi yediklerine dikkat edersin sporunu yaparsın toparlarsın hemen eksiye bile geçersin

Çok doğru canım tartıda eksiyi görmenin dar gelen kıyafetlere girebilmenin mutluluğu paha biçilemez

Normalde french pressle yapmak lazım ama bende direk bardağa koyup dibe çökmesini bekliyorum öyle içiyorum, doğal french press
Normalde bi tabak yiyolarsa ben onu yarıya düşürdüm yani ona da küçük porsiyon ismini koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…