Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yap kaptanım yap
Normalde iftara az kala yapmayı düşünüyordum ama o zaman enerji bitiyor hiçbir şey yapası gelmiyor insanın o yüzden bacak videosunu sakladım o zamana hoplamalı zıplamalı olmadığı için

Şimdi bu 2 mile sayılmaz mı daha eğlenceli ayrıca dışarıda çıkıcam ordaki yürüyüşü katmam

Kaptanım normalde 2 mile yaptığımızda kaç adım atıyoruz. Mesela ben bu videoda 3bine yakın atmışım sen de bunu yap bakalım kaç adım atacaksın ona göre hesaplaya da kaç km yol yaptığına bak bu video sonrasında

Ay bu video dediğim benim yaptığım 2 mile lesliede başka bi video yani

Uyuyorsan olmaz canım ben yedikten sonra uyumamayi çalışıyorum,kahve de biraz onun icin aslında
Bu olabilir işte, sporu bıraktıktan sonra oldu zaten demek ki vücut tolore ediyordu bir şekilde.hic ısınma yapmamıştım ben,niye aklıma gelmediyse

+400 düm ben de Bu hafta sürekli şişiyorum sanki tuhaf bi şekilde
Bu arada ben izne ayrılabiliyor muyum kaptanım bir süre. Yakında nikahtır ev yerleştirmesidir balayıdır o ara bir süre izinli olursam kafa olarak çok daha rahat olabilirim
Bu aralar moralim bozuk her şeyimiz iptal oldu gibi yine. Yiyip içmiyorum pek ama eski motivasyonum yok
En azından 1 ay izinli olursam çok iyi gelecek bana

Suyu içebildiğim kadar içtim en son midem yeter diyordu Sahur yapmıyorum 2 gündür. Hem vücudum ben beynim o kadar yorgun ki sızıp kalıyorum. Bir de bu ara normalde yesem kilo vereceğim menüler beni şişmanlatıyo sanki. Hala eksilere düşemedim bile. İlk kez regl geciktirici kullandım yakından uzaktan alakası var mı bilmiyorum onunla bilgim yok

Bide ben unutuyodum adım sayımı göndermeyi cumartesindeln bu yana adım sayım biraz hareketsiz kaldım ama telafi edcem

Ben de o kadının zumbalarını yapıyorum bi başlıyorum bütün videolarını yapıyorum
Yaa çok eğlenceli geliyor bana da
Kolla ilgili benimde bir şeyler yapmam lazım Yavaş yavaş arttıracağım sporu inşallah bu hafta başladım biraz hareketlenmeye bugün mutlaka yapalım ben büyük ihtimal Leslie yaparım en çok onu seviyorum
Leslie güzel ama o kadar da ter attırmıyordu bana ama yeni başladığımda bende hep leslie yapıyordum
Çoğu gitti azı kaldı kaptanım
Ümmühan kuzum hâlâ artıysak ve artıya rağmen bu menüler varsa küserim haberin olsun bizide kendini düşünmemezlik yapma lütfen canımcım
Kaptanım dün +1 dim bugün +400 var ki bu iftara yakın biraz daha düşer inşallah yarın eksiyi görürüm diye düşünüyorum.
Şu aralar hareketimde azaldı rahatsızlanıyorum hemen bu da moralman olarak düşürüyor beni

Hep aynı hikayeyi başa sarıyoruz canım. Ben de senin gibiyim. Koruma konusunda hiç iyi değilim. Kafayı değiştirmek gerekiyor ama ben onu da beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…