- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.121
Yap kaptanım yapHarikasın Zeynepcim
Bu saatlerde daha iyi oluyoruz aslında sporuda işleride geç saate bırakmamak lazım Leslie yi aradan çıkarmak çok iyi fikir
Bende yemeğimi yaptım ilerleyen saatler ne olur bilinmez
Şimdi seni kıskandım 2 mil yapayım yoksaHedef60kgolmak beni spor listesinden haklı olarak çıkaracak
Begonya2 sen ne zman geçicen Kv ye hadi sende yap aradan çıksın gece zor olur kaldı kalış olmasın
Aynen canım daha dikkat edeceğim inşallahSahurda yiyin canım sizi tok tutacak şeylerden elinizi çekmeyin
Benim bahsettiğim tatlılar hamurlar pide porsiyonları bunlara dikkat edelim
Kaptanım normalde 2 mile yaptığımızda kaç adım atıyoruz. Mesela ben bu videoda 3bine yakın atmışım sen de bunu yap bakalım kaç adım atacaksın ona göre hesaplaŞimdi bu 2 mile sayılmaz mıdaha eğlenceli ayrıca dışarıda çıkıcam ordaki yürüyüşü katmam
Ay bu video dediğim benim yaptığım 2 mile lesliede başka bi video yaniKaptanım normalde 2 mile yaptığımızda kaç adım atıyoruz. Mesela ben bu videoda 3bine yakın atmışım sen de bunu yap bakalım kaç adım atacaksın ona göre hesaplaya da kaç km yol yaptığına bak bu video sonrasında
Uyuyorsan olmaz canım ben yedikten sonra uyumamayi çalışıyorum,kahve de biraz onun icin aslındaGünaydın kızlar.
Evet canım aslında iyi fikir. Ama zaten 3 te yattım. Uykum kaçar falan diye çekiniyorum gece kahve içmeye.
Onun için Namazdan az önce kalkıp sadece su içiyorum. Belki eve dönünce bir şeyler eklerim sahura
Bu olabilir işte, sporu bıraktıktan sonra oldu zaten demek ki vücut tolore ediyordu bir şekilde.hic ısınma yapmamıştım ben,niye aklıma gelmediyseCanim acaba isinmayi atliyor musun spor yaparken. Her spordan once hele ki rabatalardan once kollarinj ellerini, bacaklarini isitmadan baslama . Aman kotu bir incinme olur sonra canim. Ben oncesinde en az 4-5 dakika isinma yapiyorum, sonrasinda da gevseme. Sen de dikkat et canim.
ay çok begendim akşam yapayım inşallah iftardan sonraŞimdi bu 2 mile sayılmaz mıdaha eğlenceli ayrıca dışarıda çıkıcam ordaki yürüyüşü katmam
EksideyimPazartesi günü artılarında son durum nasıl kızlarkimlerdiii
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
ummhnisa
Başka artımız var mıydı olmasınkontenjan doldu
@whitetea sen yazmış mıydın kilonu canım ?
Çok zevkli gerçekten canımay çok begendim akşam yapayım inşallah iftardan sonra
Zeynepcim veriler şöyle :))Kaptanım normalde 2 mile yaptığımızda kaç adım atıyoruz. Mesela ben bu videoda 3bine yakın atmışım sen de bunu yap bakalım kaç adım atacaksın ona göre hesaplaya da kaç km yol yaptığına bak bu video sonrasında
Ben de 2800 küsür adım atmışım kaptanım geçer bence 2 mile yerineZeynepcim veriler şöyle :))Eki Görüntüle 2825024
1.75 milBen de 2800 küsür adım atmışım kaptanım geçer bence 2 mile yerine
+400 düm ben dePazartesi günü artılarında son durum nasıl kızlarkimlerdiii
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
ummhnisa
Suyu içebildiğim kadar içtim en son midem yeter diyorduEski menülerine kıyasla süpper.Bir tek suyu azıcık daha artırmaya gayret edersen orucun da rahat geçer. Ama bi dk.... Sahur yapmadın mı? Zorlanmıyor musun bebiş?
Çook teşekkür ederim, utandım.
Hahahahahahaha o kaçıncı sınıf?
Yaa çok eğlenceli geliyor bana daBen de o kadının zumbalarını yapıyorum bi başlıyorum bütün videolarını yapıyorum
Leslie güzel ama o kadar da ter attırmıyordu bana ama yeni başladığımda bende hep leslie yapıyordumKolla ilgili benimde bir şeyler yapmam lazımYavaş yavaş arttıracağım sporu inşallah bu hafta başladım biraz hareketlenmeye bugün mutlaka yapalım ben büyük ihtimal Leslie yaparım en çok onu seviyorum
Çoğu gitti azı kaldı kaptanımPazartesi günü artılarında son durum nasıl kızlarkimlerdiii
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Deniz ve Kum
ummhnisa
Kaptanım dün +1 dim bugün +400 var ki bu iftara yakın biraz daha düşer inşallah yarın eksiyi görürüm diye düşünüyorum.Ümmühan kuzum hâlâ artıysak ve artıya rağmen bu menüler varsa küserim haberin olsun bizide kendini düşünmemezlik yapma lütfen canımcım
Hep aynı hikayeyi başa sarıyoruz canım. Ben de senin gibiyim. Koruma konusunda hiç iyi değilim. Kafayı değiştirmek gerekiyor ama ben onu da beceremiyorumevet ozamanlarda diyetisyene gidiyordum çok memnundum hatta 68 kiloyla izne ayrılmışım canım ve 80 lere kadar geri çıktım izinde kilo alıncada gruba gelemedim ,izne ayrıldığım kiloda olmam gerekiyor diye ,kendi kendime 77 inmişken san sebastian grubumuza gelmek istersen gel yazınca dedim bu sana bir şans geri geldim yine gidiyordum diyetisyene bu başka diyetisyen ramazanda ara verdim menüsüne uyamam diye şimdide 70 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?