Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyy canim ya nasil dayandin sagurauz. Allah kabul etsin. Yarinki eksiyi kesinlikle fazlasiyla hakettin. Masallah sana
Sağol canım normalde de sahursuz tutuyorum ama yarından sonra sahurlu tutacağm inşaAllah, ara ara hep tutuyodm ama kısa oluyordu bu oruç uzun full sahursuz olmaz emziriyorum

Sagol canim, artik ziplara da iyice alistim. Kalkio jakkip zipliyorum
Oh oh miss
Masallah canim ne guzel dikkat etmissin. Tam kilo vermelik menu olmus. Sporun da cok guzel
Allah kabul etsin
Sağ ol canım benimay ama iftarda 2 çatal şekersiz fıstık ezmesi yemiştim eklemeyi unutmuşum küçük şeyler olunca gözden kaçıyor aklıma gelmiyor
Acıkmıyorm kuzm ya çok şükür, evimde olduğm zamn çok rahat geçiyor elhamdülillah
İnsanın evi gibisi yok ben bi ablama gittim de oranın düzenine ayak uydurayım diye sapıttım

Sağol canım normalde de sahursuz tutuyorum ama yarından sonra sahurlu tutacağm inşaAllah, ara ara hep tutuyodm ama kısa oluyordu bu oruç uzun full sahursuz olmaz emziriyorum
Ben oruc tuttugunu gorunce artik enzirmeyi biraktin sandim canim. Ee nasil peki senin bebis kac aylik? Ek gidaya gecti anladigim kadariyla. Gunde kac kere iciyor. Oructa susuz sutun de az olur.

Oluyor oyle ufak tefek unutulan gidalar

Cok acikirsin kalk yerinde zipla biraz bende istah kapatiyor hareket etmek.
Canım hem çalışıyorum öğlen 2 gibi eve geliyorum çocuklarla ilgilen evi toparla hiç dinlenmeden 5te yürüyüşe çıkıyorum gelince de sofra kur yemek hazırlığı iftardan sonra anca mutfak toparlıyorum çok istedim spor yapıyım akşamları diye ama bacaklarım sızlıyor

Ben oruc tuttugunu gorunce artik enzirmeyi biraktin sandim canim. Ee nasil peki senin bebis kac aylik? Ek gidaya gecti anladigim kadariyla. Gunde kac kere iciyor. Oructa susuz sutun de az olur.
1 yaşına girdi bu ay
Şimdilik bi azalma yok çok şükür
Gün içinde 4 defa falan emiyor akşam gece hariç

Anladim canim. Aslinda yavas yavas eklesen alisir bacaklarin. Mesela kalk 25 kere zipla otur dinlen. Sonra yine 25,25 derken hir bakmissin birkac yuz ziplamis olursun. Ama tabi dizlerinde filan sorun yoksa. Yok sorun var dersen de yerde yatip bisiklet surer gibi bacak cevirebilirsin ya da baska yerde yapilan bacak hareketleri. Sadece nacizane onerim tabiki, herkesin ev hali yogunlugu farkli oluyor.

1 yaşına girdi bu ay
Şimdilik bi azalma yok çok şükür
Gün içinde 4 defa falan emiyor akşam gece hariç
Buyumus tabi artik genel gidayi ek gidadan aliyordur. Canim ben ilk kizima hamileyken cok okurdum bebek kitaplari. Eger yapabilirsen 2 yasina kadar cocuguna hic seker verme. Sifir seker ve sifir paket gida. O zaman cocugunun ilerki yaslarda kilolu olma olasiligu cook dusuk oluyir. Zaten 2 yasina kadar surekli meyve sebze et yiyen cocuk alisiyor da herseyi yemeye. Ben kizima oyle yaptim, gercekten cok guzel yiyor herseyi. Tatliya gelince ucundan alir birakir. Insallah boyle devam eder. Bebekler ve cocuklar sagliksiz paket urunlerden veya sekerli gidalardan cok yeyince yag hycre sayilari artiyir. Bu da demek oluyor ki ilerde kilo sorununu kesinlikle yasiyorlar.
Mesela yetiskinler kilo alinca var olan yag hucreleri buyuyor ama kucuklikte bu olunca yag hycre sayisi artiyir , cok fena birsey. Okuyunca cok sasirmistim. Cocukken kotu beslenmek aninda kilo aldirmasa bile gelecek aldiriyor.

Küçük kızm çok nadir yemiştir
Büyük kızımda 4 yaşına girecek onada elimden geldiğince az vermeye çalışıyorum canm zaten çok yemiyor şükür, ara atıştırmalğmz salatalık havuç çok seviyor
Keşke hiç vermesem daha iyi olacak ama işte

Arada oluyir canim ne yazik ki. Aman dikkat edelim de onlar da bizim gibi buyuyunce kilo sIkIntisi cekmesin.
Mesela ben cocukken hatirkarim annem sutumuze bal veya seker koyardi. Ne kadar gereksiz. Sut zaten cok tatli. Veya kakaolu sute seker kiyardi be gerek var. iyle oyle artti muhtemeken bizim yag hucre sayimuz

Benim kızmda hergün içiyor süt şekersiz alıştırdım çok şükür
Annelerimiz bilmiyoms işte benim annemde çok yapardı öyle

Ayy bacım özlemişim diyetisyenimi çok tatlı bir bayan ama yeri geldiğinde biraz sert. Çok uzun zamandır gitmiyordum görünce biraz kızdı ama kilo verdiğimi görünce kızmaktan vazgeçti
Biii
i
Ayy bacım özlemişim diyetisyenimi çok tatlı bir bayan ama yeri geldiğinde biraz sert. Çok uzun zamandır gitmiyordum görünce biraz kızdı ama kilo verdiğimi görünce kızmaktan vazgeçti
Bende ramazandan sonra tekrar başlayacağım inşallah benimkide sevinir, şimdi herşey daha düzene girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…