- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.461
Evet canım ya en iyisi almamak. Ben de eve gidince ne yapacağım bilmiyorum. Eşim coşacak çünküYalnız ne güzel herkesin sahur ve iftar menüleri harika. Çokta özendim. Ancak Ramazan’ın ilk günü regl olarak girdim ve 11 gün sürdüğünü düşünürsek Ramazan’ın yarısı yokum!Sonrasında zaten bu kafayla nasıl adapte olacağım bilmiyorum. Ne şans... Sahura kalkmayı özledim o havayı özledim valla. Bizim evde zaten tek oruç tutan normal şartlarda ben olduğum için ve şimdi ben de tutamadığım için Ramazan’a mı girdik hiçbir şey anlamadım henüz. Ne garip...
Neyse menüleriniz harika ama yaa. Ben okadar uzun süre açlıktan sonra mutlaka tatlı yiyorum ama Ramazan’da o düşen kan şekerimle tatlı varsa masada dayanmam çok zor... Ancak tatlı yapmamak, almamak lazım işte, masada olunca küçücük bile olsa mutlaka yeniyor.
Geçmiş olsun canım. Benim de 16 17 yaşlarından beri menisküsüm var. Dar giymekle alakalı olduğunu hiç bilmiyordumSende de mi menisküs varçok sinir bozucu bir şey ben merdiven çıkamıyordum, yarım kilo vermek bile o kadar rahatlattı ki. Daha çok verince inşallah daha iyi olacak. Dr bana fazla kilo aldığın ve dar giydiğin için dizlerin böyle oluyo demişti.
Çok güzel canım. Yarın güzel bir eksi görürsün inşallahGunaydin guzeller, sabah yine tartildim. Hala 73 gorunmedi ama cook yakin, belki yarindan da yakin
Geçmiş olsun kuzu ya. Tertemiz çıksın inşallah.Hadi gözün aydın almılaamkızımda büyüyen nodlardan biyopsi alacaklar hayırlı bı sonuç alırsak gelirim bende
Ah o abiye planları değil miinşallah vericem kuzu
Çok güzel hala uyum da devam ediyorizin de almamak gerçekten zor nasipse döneceğim Esra kaptanım
Çok güzel menüymüş canım. Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Bol eksiler inşallahŞimdi listemi elime aldım yazıyorum kızlar not alınsahur
2 parmak peynir
1 yumurta çeşidi size kalmış her şekilde olabilir azıcık yağda da pişirebilirsiniz
2 dilim ekmek ( beyaz ekmek olmayacak)
Domates salatalık yeşillik
1 meyve + kuruyemiş çok abartmadan
İftar
Çorba 1 kepçe
Sebze yemeği vs
Tavuk balık et yada bakliyat
Salata
İftardan 40-45 dk sonra meyve yada kuru isterseniz öğünlere süt ve yoğurt ekleyebilirsiniz .
meyve kapanışben biraz kendime göre yazdırdım kızlar meyve ve kuruyemiş delisi olduğum için umarım işinize yarar
Cherry Mom Deniz ve Kum Begonya2 muhursuzpusula Hedef60kgolmak DeryaOnDiet blonde ambition @yarimuhendis @ummhnisa pacman belmayne aklıma gelen herkesi etiketlemeye çalıştım aklıma gelmeyen varsa küsmeyin kızlar
Canımcım çok sevindim senin adına. Arada motivasyon kaybı oluyor tabiiki. Ama tekrar o azmi yakalamak çok önemli. Bundan sonrası çok güzel gidecek eminimCanim motivasyonum düşüktü bi faydasi olur dedim ama kendi kendime toparladim herseyi en azindan basarabildigimi gordum tek basima. katkisi olmamasi beni cesaretlendirdi
İftarimi actim herkes iyidir insallah gun icinde enerjim cok dusuk oluyor giremiyorum