Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım ya en iyisi almamak. Ben de eve gidince ne yapacağım bilmiyorum. Eşim coşacak çünkü
Geçmiş olsun canım. Benim de 16 17 yaşlarından beri menisküsüm var. Dar giymekle alakalı olduğunu hiç bilmiyordum
Gunaydin guzeller, sabah yine tartildim. Hala 73 gorunmedi ama cook yakin, belki yarindan da yakin
Çok güzel canım. Yarın güzel bir eksi görürsün inşallah
Geçmiş olsun kuzu ya. Tertemiz çıksın inşallah. Kuzucuğa geçmiş olsun dileklerimizi ilet
Çok güzel menüymüş canım. Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Bol eksiler inşallah
Canımcım çok sevindim senin adına. Arada motivasyon kaybı oluyor tabiiki. Ama tekrar o azmi yakalamak çok önemli. Bundan sonrası çok güzel gidecek eminim hele listeye girince daha da motive olursun

Listen çok güzel canım bende kafama göre böyle beslenmeye çalışıyorum ama oruçta kilo vermek zormuş onu gördüm diğer günlerden daha az yiyoruz gibi ama neden çok eksi olmuyor anlamadım gitti

Sagol canim. Insalkah hepimiz guzel eksiler gorelim yaz geliyoooor

çok beğendim benim kaç gündür uyguladığımın menülerimin bire bir aynısı olmuş bakalım sonucu hep beraber yarın görücez
Evet bende böyle yapmaya çalışıyorum ama bizden de az yiyenler var ben kendime az yiyorum diyorum ama fazla yiyormuşum gibi geliyor
Acıkmıyorm kuzm ya çok şükür, evimde olduğm zamn çok rahat geçiyor elhamdülillah
LOL sen oruç ayında güzel devam ediyorsun

Benim annem kardeşim küçükken bana hergün süt ısıttırırdı, artık okadar sıkılmıştım çocuk içmek istemiyor bende annemden gizli süt yerine ayran yapar verirdim annemde süt verdim sanırdı yıllar sonra açıkladık kardeşimle
Benim kızmda hergün içiyor süt şekersiz alıştırdım çok şükür
Annelerimiz bilmiyoms işte benim annemde çok yapardı öyle

vuhuuu o zaman 4 ay içinde gelecek olan six packlerin şerefine
bi de kişiye özel diyip yaptığı tek özel şey kiloya özel liste vermek
Misafirlikte anladilmasi zor canim. Ama sen onun evine gidince bakabilirsin hareketlerine.
Tabii en guzeli evlenmeden once bir sure beraber yasamak ama biliyorum her ailenin kabul edecegi durum degil.
anladım canım :)
Sahurda susatmaz mi canimben et tüketimde musluğa dayanasim geliyor
pastırma tuzlu kavurma filansa tabi yoksa tuzsuz olunca 1 bardak su yeter cnm suyun da az senin menülerinde
hadi haberdar et bizi de cnm
vericeksiiin biz niye varızzz dön bebeğimmm dön çaresiz başım ayrılık böyle uzuuun sürmeeez kiii

Canim kac gundur sutlac istiyor. Yapacagim birazdan, insallah yarinki eksiden sonra yiyecegim
ay ye artık valla ben de kurtulayım
Insallah ortim
Bakalim soya sutuyle pirinc sutunden yaptim ucune de seker terine 2 tatli oasigi bal koydum. Umarim lezzetli olur
Himm tabi yarinki eksiye bakayim ama bugunku gibi bile olsa guzel eksi gelecegim. Hedef60kgolmak haklisin canim iyiki dedin 10000 adim, cardio tarzi yap diye Boyle guzel veriyorum.
canım evet rica ederim ama yine soya pirinci dayamışsın basit şeker cnm bnm bi de şu parametreyi düzeltsen süper olacak süperr
En guzelini yapiyorsun tabi canim cok ufak gozukuyir ama gunluge vurdugunda gereksiz basit seker alimi.
kız sen mi söylüyosun

Tamam görmemişim özür dilerim

byzglm canım sende hiç yazmamışsın
Sonra mı başlayacaksın ?
canim merak etmişsin sagolasin giriyorum ama toparlayıp yazamıyorum oyle yorgun geçiyor ki oruç çok.dikkat ediyorim ama gece uykusuzluğu gündüz.erken.kalkip koşturmak unutkanlık yapti bende pes etmedim dikkat ediyorum ama spor kismi hergun olmuyor haftada 3 gün yapabileceğim birde spora başlamadan 83.5 ken simdi 1 kilo fazlası çıkıyor bu kadar yememeye ekmeği tamamen cikarmama rağmen coktan eksileri gormem gerekirdi biraz.modumu düşürüyor spora başladım başlayalı bacak kol kaslarım olustu iceldim de farki görülüyor ama tartida arti çıkıyor

O büyük zeytinlerde küçük zeytinlerin 30 katı kalori varmış çeyreğini ye bence
Kuzum köfteyi tartarken soğumuyor mu
Mezelerin yoğurdu light mıydı
Ama süper menü cnm

O büyük zeytinlerde küçük zeytinlerin 30 katı kalori varmış çeyreğini ye bence
Kuzum köfteyi tartarken soğumuyor mu
Mezelerin yoğurdu light mıydı
Ama süper menü cnm
Hahahahahahaha sofranın ortasında tartıyı getirip köfteleri ölçerken babam da benzer bir tepki verdi. Light yerine sağlıklı yağ almak da iyidir yahu.

Teşekkür ederim bebişş, senin de menün bir Karatay menüsüne göre harika!

Ay inanmıyorum gerçekten getirmiş deli kız
Yağsız yazmışsın ya ondan şaka yapıyorum ya
Sağol cnm

Evet bende böyle yapmaya çalışıyorum ama bizden de az yiyenler var ben kendime az yiyorum diyorum ama fazla yiyormuşum gibi geliyor

LOL sen oruç ayında güzel devam ediyorsun
Olması gereken bu canım daha azı da zararlı. Bak diyetisyenler de böyle veriyor zaten . Evet diğerleri daha az yiyor ama ben şahsen daha az yemeyi düşünmem çünki hem metobolizmayı yavaşlatacağı için uzun vadede bize zarar olarak dönecek. Hem de zaten şuan aldığım kalori yaptığım spora az bile ve bunun altı demek spor kondisyonumu da düşürmek demek olur oda sıkı ve fit olmayan bir vucut demek olur.
Sporsuz diyet+ Çok düşük kalori = kas erimesi
Kas erimesi = yumuşamış ve sarkmış bir deri ve indiği kiloya göre fazla daralıp incelmemiş , şekillenmemiş vücut demek .
Kaloriyi aşırı kısıp metobolizmayı bozmaya yada vucudu kıtlık moduna sokup bir kaç hafta sonra daha çok yemeğe saldırmasına sebep olacak riskli şeyler yapmaya gerek yok kuzum .
Makul şekilde ve istikrarlı ilerlemekte ve Yağ/kas oranına dikkat etmekte fayda var.

Ayy cidden tarttın mı bence onu tahmini falan gibi düşünmüştüm ama baya baya tartmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…