- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.481
Çok sağol çok güzel anlatmışsınızOlması gereken bu canım daha azı da zararlı. Bak diyetisyenler de böyle veriyor zaten . Evet diğerleri daha az yiyor ama ben şahsen daha az yemeyi düşünmem çünki hem metobolizmayı yavaşlatacağı için uzun vadede bize zarar olarak dönecek. Hem de zaten şuan aldığım kalori yaptığım spora az bile ve bunun altı demek spor kondisyonumu da düşürmek demek olur oda sıkı ve fit olmayan bir vucut demek olur.
Sporsuz diyet+ Çok düşük kalori = kas erimesi
Kas erimesi = yumuşamış ve sarkmış bir deri ve indiği kiloya göre fazla daralıp incelmemiş , şekillenmemiş vücut demek .
Kaloriyi aşırı kısıp metobolizmayı bozmaya yada vucudu kıtlık moduna sokup bir kaç hafta sonra daha çok yemeğe saldırmasına sebep olacak riskli şeyler yapmaya gerek yok kuzum .
Makul şekilde ve istikrarlı ilerlemekte ve Yağ/kas oranına dikkat etmekte fayda var.
Eskiden çok ip atlardım yine ip atlamaya başlayacağım herhaldeAnladim canim. Aslinda yavas yavas eklesen alisir bacaklarin. Mesela kalk 25 kere zipla otur dinlen. Sonra yine 25,25 derken hir bakmissin birkac yuz ziplamis olursun. Ama tabi dizlerinde filan sorun yoksa. Yok sorun var dersen de yerde yatip bisiklet surer gibi bacak cevirebilirsin ya da baska yerde yapilan bacak hareketleri. Sadece nacizane onerim tabiki, herkesin ev hali yogunlugu farkli oluyor.
Canım menün gayet güzel. Ne güzel spor da var bugün bende çok niyetlendim spor için ama kalkamadım. Açlığa gelemiyorum hiç Bi saatten sonra hep midem bulanıyorKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
Çeyrek lavaş
Ara
Yarım avuç kuruyemiş
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
Fırında köfte(4 adet)
Salata
2 LT su (1 litre daha içerim)
15 dakika kol çalıştım
Cherry Mom Mehfam ummhnisa
Bugün spor yok annemin temizlik günüydü alışverişinide yapınca spora vakit kalmadı
Msj ı yanlış yere yazdım sanırım çok özürAllah kolaylık versin canım bende 16 aylık var bi tane çok yaramaz emiyo gece gündüzbende ondan sebep hep geç yazıyorum seninki kaç aylık?
Canim ben normal seker neredeyse hic tuketmiyorum.vuhuuuo zaman 4 ay içinde gelecek olan six packlerin şerefine
bi de kişiye özel diyip yaptığı tek özel şey kiloya özel liste vermek
anladım canım :)
pastırma tuzlu kavurma filansa tabiyoksa tuzsuz olunca 1 bardak su yeter cnm suyun da az senin menülerinde
hadi haberdar et bizi de cnm
vericeksiiin biz niye varızzzdön bebeğimmm dön çaresiz başım ayrılık böyle uzuuun sürmeeez kiii
ay ye artık valla ben de kurtulayım
canım evet rica ederimama yine soya pirinci dayamışsın basit şeker cnm bnm bi de şu parametreyi düzeltsen süper olacak süperr
kız sen mi söylüyosun
Ben cocukluk harici hic atlamadim. atlamaya burda basladim. Ama gercekten hem az zaman aliyor hem de bacaklarda kisa surede etkisini gordum.Eskiden çok ip atlardım yine ip atlamaya başlayacağım herhalde
Sağol canım haklısın ben oruç tutamıyorum o yüzden normal düzendeyim bu hafta daha güzel spor yaparımCanım menün gayet güzel. Ne güzel spor da var bugün bende çok niyetlendim spor için ama kalkamadım. Açlığa gelemiyorum hiç Bi saatten sonra hep midem bulanıyor
Senin menünde güzel canım suyunu biraz az içmişsin bugün onu arttırabilirsin iftarla sahur arası vakit az ama 2 LT içmeye çalış en azından belki Ramazan düzenine alışabilirsen sporunu arttırabilirsin bu hafta15 Nisan
Sahur
2dlm tereyağlı ekmek
1kk süzme peynir
İftar
Y. Kepçe çorba
5 6 yk ekmek kebabı
1dilim ramazan pidesi
Su:1lt
Cherry Mom hzlsel
Cnm tebriklerHerkese günaydın
Geçen hafta: 93,7
Güncel: 92,4
Fark: 1,3
Hedef: 91,3
Cherry Mom muhursuzpusula ummhnisa
Canım reçel de basit şeker meselaBugunku menum
09:00- 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1tk tereyagi, 1 yk recel.
12:00- 1 kase nohut, 2 yk karabugday, 1 yt salata, 1 dilim ananas.
15:00- 1 avuc fistik, 1 avuc cekirdek, 1 bardak sut, 1 kase cilek.
18:00- 1 haslama tavuk butu, 1 tabak salata.
Su:3,5lt
Spor: 10 000 adim
1000 zip
Toplam:400p
Cherry Mom C Cagrihilal1 Mehfam
Canım afiyet olsunPerşembe menüsü
Kahvaltı
1 h yumurta, 8 zeytin, 2 tk lor, 1 YK , Filitre kahve
İftar
1 kepçe mercimek çorbası, 4yk kıymalı ıspanak, 2 YK yoğurt, 1 tabak salata, 1 lt su( erken yatıyorum su içmeye vakit kalmiyo)
12000 adım(1 saat yürüyüş yaptım)
Cherry Mom Hedef60kgolmak Mehfam
Ben:"canım evet rica ederimCanim ben normal seker neredeyse hic tuketmiyorum.
Dun her ogunde yedigim 2-3 yk karabugday bu bazen de pirinc oluyir ama esmer pirinc. Benim evde beyaz pirinc, seker, biskuvi bu tur seyler bulamazsin bile.
Yani basit sekeri yine dayamissin dedin ama ben cocuk emziriyorum gunde 2 porsiyon meyve yemem lazim ki diyetisyen 3-4 porsiyon yazmisti.
Uzuldum simdi. Ben cok dikkat ediyorum inan. Benim menumun neresi hep basit seker olmus canimBen mi goremedim acaba, biryer de yanlis yapiyirsam, aciklayatak yazarsan sevinirim.
Ekmegim undan degil yulaftan, bir de dun kara budgay vardi. Sut badem sutu icerigine bakip da aldim hicbir ek gida yok.
Cilek tam bir porsiyondu ve bir de bir dilim ananas, iki porsion meyve. Dusunuyorum komple basit seker menumde ne var diye..
Aferin aferin spora da devamGecen haftaki kilom: 75,75
Bugun:74,15
Fark: 600gr
Yuzde: 0,80
Haftaya hedefim: 73,40
Cherry Mom C Cagrihilal1 muhursuzpusula
Sağol canım yavaş yavaş aşağılara ineceğim inşallahCnm tebrikler
Tebrikler canım çok güzel vermişsinGecen haftaki kilom: 75,75
Günaydın ortim bugün inşallah güzel şeyler görürüz tartıda.Sağol canım haklısın ben oruç tutamıyorum o yüzden normal düzendeyim bu hafta daha güzel spor yaparım
Senin menünde güzel canım suyunu biraz az içmişsin bugün onu arttırabilirsin iftarla sahur arası vakit az ama 2 LT içmeye çalış en azından belki Ramazan düzenine alışabilirsen sporunu arttırabilirsin bu hafta
Ortim harikasın yaaa tebrik ederim. Ben artık son saniyeye kadar bekliycem.Herkese günaydın
Geçen hafta: 93,7
Güncel: 92,4
Fark: 1,3
Hedef: 91,3
Cherry Mom muhursuzpusula ummhnisa
Canım tebrik ederim şeytanın bacağını kırdınGecen haftaki kilom: 75,75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?