- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.761
Sagolasin canim benim bu hafta yaklastim iyive 0.5 kg kaldi sen de harika gidiyorsun canim benim masallah istikrarina hayranimOhh maşallah kuzum. Bütün artılar gitmişefsane geri döndü
Ben mi yanlış yerdeyim diye bakanlar bendensinizSabah
10.00
1 yumurta
1 parmak peynir
5 zeytin
3 badem
2 dilim tb ekmeği
Ara
Yarım elma
4 fındık
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 tavuklu kabak sandal
35 dk kardiyo 7000 adım
Cherry Mom Mehfam
5. mi oldukSonuçlar çok yakın birbirine canım bakma 5.olduğumuza :) o yüzden çok dert değil güzel iş çıkardık bencehaftaya daha iyi olur inşallah
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Kesinlikle canım ben uzun zamandır hiç iradeli davranıp diyet yapmamıştım ama takım sayesinde 15 kilo geride kaldı iyi ki burdayımYihuuuuuTeşekkür ederiimm kaptancım.
Burası olmasa bırak -800’i kim bilir artı kaç oluruz.O yüzden gerçekten buna bile şükür.
Yaa ben de ilk 3 bekliyordum açıkcası ama sonuçlar yakınmış o yüzden haftaya inşallah derece yaparızBu hafta takımda ve bireyselde derecemiz yok maalesef kızlar 5.olduk
Bu hafta komando eğitimi var
Eve dönünce de böyle devam edebilirsin inşallah canım dönüş belli mi?Kızlar herkesi tebrik ederim. Bugün yoğundum biraz. Tam bakamadım. Temizlik yaptım, pazara gittim, iftara eşim geldi derken bir koşuşturmadır gitti. Pertim çıktı valla. Sırtımın ağrısından duramıyorum şu an
Teşekkür ederim kaptancığım.
Teşekkürler canım
Teşekkür edrim kuzu
Ohh maşallah kuzum. Bütün artılar gitmişefsane geri döndü
Maşallah canım süpersin
Canım burda ders çalışırken daha rahat oldu çok şükür.İnşallah dönünce de aynı düzenle devam edebilirim
Canım çok güzel. Maşallah
Ya çok şaşırdım. Sanki herkes çok güzel vermişti
Gecede 4-5 saat o da tabi aralikli uyuyunca bu gece kotu degildi diyorum artikGüzelce dinlen o zaman. Kilo vermenin diğer bir şartı da güzel bir uyku. İyi istirahatleer.
yeni ortakları hazırlıyorum arkadaşlar herkes ortisiyle vedalaşabilir
canım senin bu ortilerine bağlılığına hayranım ya herkes senin gibi olsa
Yaa beraber yürüdük bu yollarda kolay mıcanım senin bu ortilerine bağlılığına hayranım ya herkes senin gibi olsa
Eline sağlık canım
ORTAKLIK SONUÇLARI
(9-16 Nisan)
Eki Görüntüle 2827462
Veee bu haftanın en yüksek yüzde yapan ve +250 spor puanı kazanan ortakları 4,466 yüzde ile @olvidos ve S seyrulsefer oluyoooor. Tebrikler canlaaar
Menün yine çok güzel canımSabah
Muzlu yulaf lapası
Ara
1 avuç kuruyemiş
Akşam
Tavuk şiş
Yarım lavaş
Salata
2.5 LT su
2 mil Leslie - 3000 adım - 10 dakika kol çalışması
Cherry Mom Mehfam ummhnisa
Nerdee
Kilo azaldikca ve spora devam ettikce istedigin sonucu aliyorsun bu haftadan sonra bence yolun acildi haftaya daha iyi sonuclar gorursun insallah bayrama kadar 70 leri geride birakirizInsallah canim. Tatile gitmeden son 3 haftam. 1-2 kilo ne gitse kardir. Denemedim daha bikinileri ama spordan guzel topladi vucudum, seker zaten cok nadir yiyorum artik. esim de dedi selulit baya az kaldi sadece ic kisim bacakta. Zaten en zoru bacak ic kusmi ve karin alt kismi. Insallah onlar da bi gitse
AboooS Suskunhanim @whiteteamelita09 haydi kızlar geçmişi okumayın Samara96 tekrar tartılacak mısın canım
Bravo canım benim
Ramazanda bira haBugün menü
Kahvaltı mantarlı tereyağlı kaşarlı yumurta ,yeşillik söğüş 7 zeytin, 3 ceviz şekersiz çay
Ara dukan birası,sade türk kahvesi, 150 gr sütlaç -meyve ve ekmek yerine
Akşam light ton balıklı zeytinyağlı sirkeli salata
3 lt su
6000 adım
Cherry Mom Mehfam S Suskunhanim
Birazdan belli olacak kime gittiginNerdee
Ben de teşekkür ediyorum kuzum
İnşallah kuzumKesinlikle canım ben uzun zamandır hiç iradeli davranıp diyet yapmamıştım ama takım sayesinde 15 kilo geride kaldı iyi ki burdayım
Yaa ben de ilk 3 bekliyordum açıkcası ama sonuçlar yakınmış o yüzden haftaya inşallah derece yaparız
Eve dönünce de böyle devam edebilirsin inşallah canım dönüş belli mi?
Bi de senin hedef kaçtı
Ay bana da ordan bir orti lütfen
ORTAKLIK SONUÇLARI
(9-16 Nisan)
Eki Görüntüle 2827462
Veee bu haftanın en yüksek yüzde yapan ve +250 spor puanı kazanan ortakları 4,466 yüzde ile @olvidos ve S seyrulsefer oluyoooor. Tebrikler canlaaar
AhahahahaRamazanda bira hayine çok güzel bı menü
Birazdan belli olacak kime gittigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?