- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.781
Ne demek orticim asıl ben teşekkür ederim çok güzel bir sonuç aldık bu haftaEline sağlık canım
@olvidos S seyrulsefer tebrikler kızlar
hzlsel canım ortim çok teşekkür ederim yoldaşlığın için
Yazdık gittiAhahahaha
Günahı dukana yazılsın pliss
Bakalım gönlümün yeni sahibi kim olacaksenle tanışmak güzeldi ama buraya kadarmış
İnşallah hep birlikte canım bol eksili güzel bi hafta bizimle olsunSağol canım sende az olsa bile vermişsin inşallah önümüzdeki hafta daha güzel sonuçlar elde ederiz
İner iner canım daha kaç saat varMaşallah ne güzel 79 olmuşsun darısı 6lı kilolara
Tebrikler canım
pacman Teşekkürler canım inşallah bu hafta listeye girersin
Sağol canım spor da yapmam lazım keşke sadece boğazı tutmakla olsaydıMenün yine çok güzel canım
Sporda var ne güzel
E tabi yıldızlar da kayar durmaz yerindeYazdık gitti
Ooo yeni sahip aranır olmuş bakın heleNayır nolamaz size mutluluklar diliyorum
inşallah canım ekledim seni de 2 hafta moladan sonraİnşallah kuzum
Resmi hedefim 59.5. Ama ben 58 i görmek istiyorum inşallah
Ay bana da ordan bir orti lütfen
Ooooo
ORTAKLAR
(16-23 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Owceeqrtaklar tablosu haftalıktır.
Gayet guzel bir menu sporda harikaSabah
10.00
1 yumurta
1 parmak peynir
5 zeytin
3 badem
2 dilim tb ekmeği
Ara
Yarım elma
4 fındık
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 tavuklu kabak sandal
35 dk kardiyo 7000 adım
Cherry Mom @Mehfam
Ayy kuzu evet yaKendinin en iyi hali ol merhaba niki uzun ortim yanlis hatirlamiyorsam ufacik bir artiyla bitirdin haftayi. Bu haftayi beraber guzel eksilerle bitiririz insallah
Kıskandım şimdi
Evet canım ortim tşkler yoldaşlığın güzeldi
Eline sağlık canım
ORTAKLAR
(16-23 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?