Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahahaha
Günahı dukana yazılsın pliss
Bakalım gönlümün yeni sahibi kim olacak senle tanışmak güzeldi ama buraya kadarmış
Yazdık gitti
Ooo yeni sahip aranır olmuş bakın heleNayır nolamazsize mutluluklar diliyorum

İnşallah hep birlikte canım bol eksili güzel bi hafta bizimle olsun

Yazdık gitti
Ooo yeni sahip aranır olmuş bakın heleNayır nolamazsize mutluluklar diliyorum
E tabi yıldızlar da kayar durmaz yerinde (ne alakaysa şimdi)
Ooo donut varsa mutluluk yakııın
tutmayın beni sakııın
geliyoruum vakit yakııın
Yaşasın 5 . takım

ORTAKLAR
(16-23 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Ooooo DeryaOnDiet gözlerime inanmadım bı an

S seyrulsefer orticim merhaba sallıyor muyuz listeleri bu hafta
tanışalım gerçi tanışmıştık galiba Almıla ben 33 yaşındayım mimarım 2 ay önce 40 kilo vererek 2. mezuniyetimi aldım hedef 3. mezuniyet ortaklardan sorumlu kaptan yardımcısıyım listeye girme hedefim olunca kendimi de eşledim bu hafta canım

Kendinin en iyi hali ol merhaba niki uzun ortim yanlis hatirlamiyorsam ufacik bir artiyla bitirdin haftayi. Bu haftayi beraber guzel eksilerle bitiririz insallah
Ayy kuzu evet ya regl etkisiyle birde oruçta sporum çok aksadı off arada al eline sopayı kız bana yoksa kalcam bu 62 küsürlerde

Eline sağlık canım
Deniz ve Kum kuşum selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…