- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #407.821
Bu şey mi dostumAteşli hatunlar
Eline sağlık canım
İyi yapmışsın canım benim hiç içeceklerle aram olmadığı için canım çekmiyor içersem çok şekerli içiyorum o yüzden ağzıma sürmüyorumOlsun canım menülere bakarken gördüm seni zatemnormalde iftardan sonra birkaç tane fındık ceviz atıştırırdım ama bugün çok kahve içesim geldi o yüzden iftarda tam doyurmadım kendimi
Evet ben de öyle düşünüyorum Leslie 2 mil yaparım vücudum alışana kadar sonra 3 e geçerim sen de dinlen bu hafta biraz bu hafta çok güzel verdin zatenBen de yarın biraz daha relax moda geçeceğim pilates yapacağımama sana tavsiyem muhakkak günde yarım saat ya da daha fazla leslie yap ☺☺
Eline sağlık canım
ORTAKLAR
(16-23 Nisan)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Hemde 2 yangınBu şey mi dostum
- yine yangınlar yine beenn.
Ay resmennBilmem soguksun bana karşı ( regl tribi atıyor olabilirim çok aldırma)
Ay ben kahveyi arada bir arıyorumİyi yapmışsın canım benim hiç içeceklerle aram olmadığı için canım çekmiyor içersem çok şekerli içiyorum o yüzden ağzıma sürmüyorum
Evet ben de öyle düşünüyorum Leslie 2 mil yaparım vücudum alışana kadar sonra 3 e geçerim sen de dinlen bu hafta biraz bu hafta çok güzel verdin zaten
Bu şey mi dostum
- yine yangınlar yine beenn.
Hemde 2 yangıngeçen hafta 100 gramla kıyak geçtiği için bu hafta acısını çıkardı
Az kalmış canım hedefe bende görebilir miyim acaba 5leri ucundanİnşallah kuzum
Resmi hedefim 59.5. Ama ben 58 i görmek istiyorum inşallah
Ay bana da ordan bir orti lütfen
Selam canım inşallah bu hafta bol bol eksiler görürüz
Kazasız dönün evinize canım. Ne güzel oldu senin için hem annenleri gördün hem de işlerini hallettin
Teşekkür edrim kuzummmmSagolasin canim benim bu hafta yaklastim iyive 0.5 kg kaldi sen de harika gidiyorsun canim benim masallah istikrarina hayranim
Belmayne kuzum melitaya spor yaptır kurbaneyyyy kurbaneyymelita09 selam ortim
Ben 3 haftadır annemdeyim. Pek aktif olamadım burada. Mesajları da tam okuyamadım. Sanırım eski üyelerdensin. Birlikte güzel bir hafta geçirelim inşallah
Ay çok 150
Ay kuzum sen benden hızlı ulaşacaksın hedefine. Çok istikrarlısın maşallah. Yaza fitofit olacağız Hep birlikteAz kalmış canım hedefe bende görebilir miyim acaba 5leri ucundan
Selam canım inşallah bu hafta bol bol eksiler görürüz
Kazasız dönün evinize canım. Ne güzel oldu senin için hem annenleri gördün hem de işlerini hallettin
Bi alev hedefini tutturamadığı için diğer alevde artı geldiği içindi, birleşince yangın çıktı
Bugun ku sporun gayet iyiydi. Regl siskinligi icin odem aticilardan ic pazartesiye kadar artiyi atip sonra da eksilere bakariz.Ayy kuzu evet yaregl etkisiyle birde oruçta sporum çok aksadı off arada al eline sopayı kız bana yoksa kalcam bu 62 küsürlerde
Ay inşallah canım. Birbirimizi gaza getiririz.Belmayne kuzum melitaya spor yaptır kurbaneyyyy kurbaneyy
Hiç kaçmıyo gözünden kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?