Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olsun canım menülere bakarken gördüm seni zatemnormalde iftardan sonra birkaç tane fındık ceviz atıştırırdım ama bugün çok kahve içesim geldi o yüzden iftarda tam doyurmadım kendimi
İyi yapmışsın canım benim hiç içeceklerle aram olmadığı için canım çekmiyor içersem çok şekerli içiyorum o yüzden ağzıma sürmüyorum
Ben de yarın biraz daha relax moda geçeceğim pilates yapacağımama sana tavsiyem muhakkak günde yarım saat ya da daha fazla leslie yap☺☺
Evet ben de öyle düşünüyorum Leslie 2 mil yaparım vücudum alışana kadar sonra 3 e geçerim sen de dinlen bu hafta biraz bu hafta çok güzel verdin zaten

Eline sağlık canım

Çok cici ortaklar olmuş

Ay ben kahveyi arada bir arıyorumama asitli şeyleri falan içmem aramam da
Aynen canım bu hafta en az 4 gün leslie yapsan farkı görürsün kesinlikle☺☺

İnşallah kuzum
Resmi hedefim 59.5. Ama ben 58 i görmek istiyorum inşallah

Ay bana da ordan bir orti lütfen
Az kalmış canım hedefe bende görebilir miyim acaba 5leri ucundan
@monarosaa ortimm harika bir hafta geçirdik yine de takipteyim seni

ummhnisa hoşgeldiin yeni ortim
Selam canım inşallah bu hafta bol bol eksiler görürüz
ummhnisa canım dönüş tarihini sormuştun unutmuşum. Pazartesi dönüyoruz inşallah kuzum
Kazasız dönün evinize canım. Ne güzel oldu senin için hem annenleri gördün hem de işlerini hallettin

Sagolasin canim benim bu hafta yaklastim iyive 0.5 kg kaldi sen de harika gidiyorsun canim benim masallah istikrarina hayranim
Teşekkür edrim kuzummmm
Burası gerçekten motive edici bir yer. 7 Ay oldu sanırım başlayalı. Kendi başıma bu kadar devam edemezdim diye düşünüyorum.
Hatta Annemle babamı da gaza getirdim. Cuma günleri hep birlikte tartılıyoruz

Ay kuzum sen benden hızlı ulaşacaksın hedefine. Çok istikrarlısın maşallah. Yaza fitofit olacağız Hep birlikte

Amin kuzum. Gerçekten çok iyi geldi. Hasret giderdik. Ev bahçeli. Amcalarım halalarım da hep yan yana bahçelerde. Oğluma o kadar iyi geldi ki anlatamam. İstanbulda resmen esir hayatı yaşıyoruz Ramazandan sonra yine geleceğim inşallah

Ayy kuzu evet ya regl etkisiyle birde oruçta sporum çok aksadı off arada al eline sopayı kız bana yoksa kalcam bu 62 küsürlerde
Bugun ku sporun gayet iyiydi. Regl siskinligi icin odem aticilardan ic pazartesiye kadar artiyi atip sonra da eksilere bakariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…