Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dun telefon elimdeydi kaptancim. Sonra bebis uyandi emzirdim uyku bastirunca uyuyakalmisim. Bugun erkenden yazayim.

Iyi hissetmene cok sevindim canim. Ohh ne guzel uyumussunuz

Tabi sahuru kacirmak kotu olmustur. Ama uykunuzu almaniz iyi olmus. Son gunlerde pek uyku yuzu gormeyince uyudum yazana ohh diyorum , ne iyi yapmis. Ama tabi sahura kalkmayinca zorlamistor oruc bugun

Tabi sahuru kacirmak kotu olmustur. Ama uykunuzu almaniz iyi olmus. Son gunlerde pek uyku yuzu gormeyince uyudum yazana ohh diyorum , ne iyi yapmis. Ama tabi sahura kalkmayinca zorlamistor oruc bugun
Hem de nasıl deli gibi acıktım. Bugün spor yok inşallah yarına

Yaa kızlar benim aç kaldığımda midem çoook bulanıyor bugün diğer günlere göre daha fenayım heran oruç gidebilir
Baş ağrısı ile birlikte mide bulantısı bende de oluyor
Temiz hava iyi geliyor balkona cama çıksan bile fayda eder ben tüm günü balkonda geçiriyorm neredeyse :/

Merhabalar arkadaslar bugun bjraz ciktim market gezdim bi de evde olunca biraz da mutfakta oyalandim.fit tarifler yaptim iftara
Sizde ne var ne yok nasi gidiyo?
Kısıtlama günü market gezdim diyince Tempus aklıma geliyor eline yeşil soğan kıvırcıkta aldın mı

Ne güzel yapmışsın hafta sonlarını çalışırken pek severdim şimdi hiç anlamı yok günlerden ne onu bile bilmiyorum artık gezme tozmada yok hiç bir anlamı kalmadı benim için

Dun telefon elimdeydi kaptancim. Sonra bebis uyandi emzirdim uyku bastirunca uyuyakalmisim. Bugun erkenden yazayim.
Tahmin ettim canım hiç kolay değil
Geçen mehmet emreyle çektiğim bebeklik fotoğrafını gördüm sabaha karşı 4 de çekmişim bende gözler pert nasıl zayıf ve bembeyaz bir surat ama emrenin gözler fıldır fıldır yanaklar tostombalak emmiş bütün enerjimi keyif çatıyor resmen dedim Allah sanada güç kuvvet versin gececek elbet bu günlerde

Merhabalar arkadaslar bugun bjraz ciktim market gezdim bi de evde olunca biraz da mutfakta oyalandim.fit tarifler yaptim iftara
Sizde ne var ne yok nasi gidiyo?
Ben bugün ilk defa 10000 adımımı tamamladım bacaklarım ağrıyor biraz daha akşam Leslie yapacağım

Ben bugün ilk defa 10000 adımımı tamamladım bacaklarım ağrıyor biraz daha akşam Leslie yapacağım
Harikasınnnn Dışarıda mı tamamladın evde mi ? :)
Bugün bende baya uykusuzum ama iftar sonrası yorgunluk çökmezse 1000 zıplama veya bisiklete bineceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…