- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.001
Dun telefon elimdeydi kaptancim. Sonra bebis uyandi emzirdim uyku bastirunca uyuyakalmisim. Bugun erkenden yazayim.Dün ne kadar çok yazmayan olmuş niye acaba kızlar
DeryaOnDiet uyuya mı kaldın :)
@L O L cuma kaçamağı mı vardı
Deniz ve Kum sebep bulamadım
@fitblonde sanada sebep bulamadım
@melita09unuttun mu
S seyrulsefer sen rahatsızdın şimdi nasılsın canım ?
@Samara96 menü yazma işi takım için en önemli detaylardan sende bu düzeni oturttur inşallah canım günün menüsü aynı gün akşamında veya yetişmediyse ertesi sabah erken saatlerde yazabilirsin
Iyi hissetmene cok sevindim canim. Ohh ne guzel uyumussunuzSelam kızlar. Sağlığı veren Allah’a şükürler olsunumarım sizlerde iyisinizdir. Büyüğü anneme bıraktım bebişte tüm gece memede uyudu öyle bi uyumuşuz ki sahuru falan kaçırmışım dünkü menüyü de yazamadım
Tabi sahuru kacirmak kotu olmustur. Ama uykunuzu almaniz iyi olmus. Son gunlerde pek uyku yuzu gormeyince uyudum yazana ohh diyorum , ne iyi yapmis. Ama tabi sahura kalkmayinca zorlamistor oruc bugunSelam kızlar. Sağlığı veren Allah’a şükürler olsunumarım sizlerde iyisinizdir. Büyüğü anneme bıraktım bebişte tüm gece memede uyudu öyle bi uyumuşuz ki sahuru falan kaçırmışım dünkü menüyü de yazamadım
Hem de nasıl deli gibi acıktım. Bugün spor yok inşallah yarınaTabi sahuru kacirmak kotu olmustur. Ama uykunuzu almaniz iyi olmus. Son gunlerde pek uyku yuzu gormeyince uyudum yazana ohh diyorum , ne iyi yapmis. Ama tabi sahura kalkmayinca zorlamistor oruc bugun
Bazen meyve yiyorum yada kuruyemişOrtim menü de spor da cok iyisen iftar sahur arası arası hic bisi atıstırmıyosun sanırım ne güzel:)
Gecmis olsun canim dikkat et kendine az kaldi canim dayan dicem de istifra mi edicen çok üzüldümYaa kızlar benim aç kaldığımda midem çoook bulanıyor bugün diğer günlere göre daha fenayım heran oruç gidebilir
Baş ağrısı ile birlikte mide bulantısı bende de oluyorYaa kızlar benim aç kaldığımda midem çoook bulanıyor bugün diğer günlere göre daha fenayım heran oruç gidebilir
Unuturum diye ödüm koptuKeşke yürüyüş sonrası yapsaydın ya bildirim 100 200 gr daha gider
Bende bu aralar midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum oruçluykenYaa kızlar benim aç kaldığımda midem çoook bulanıyor bugün diğer günlere göre daha fenayım heran oruç gidebilir
Kısıtlama günü market gezdim diyinceMerhabalar arkadaslar bugun bjraz ciktim market gezdim bi de evde olunca biraz da mutfakta oyalandim.fit tarifler yaptim iftara
Sizde ne var ne yok nasi gidiyo?
Allah kolaylık versin canımHem de nasıl deli gibi acıktım. Bugün spor yok inşallah yarına
Tahmin ettim canım hiç kolay değilDun telefon elimdeydi kaptancim. Sonra bebis uyandi emzirdim uyku bastirunca uyuyakalmisim. Bugun erkenden yazayim.
Dayan canım ya az kaldı sahurda biraz daha doyurucu beslensen belki daha az etkilerYaa kızlar benim aç kaldığımda midem çoook bulanıyor bugün diğer günlere göre daha fenayım heran oruç gidebilir
Ben bugün ilk defa 10000 adımımı tamamladımMerhabalar arkadaslar bugun bjraz ciktim market gezdim bi de evde olunca biraz da mutfakta oyalandim.fit tarifler yaptim iftara
Sizde ne var ne yok nasi gidiyo?
HarikasınnnnBen bugün ilk defa 10000 adımımı tamamladımbacaklarım ağrıyor biraz daha akşam Leslie yapacağım
Amin kaptanım Allah razı olsunAllah kolaylık versin canım
Dinlenmene çok sevindim annen yakınsa arada nimetlerinden faydalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?