Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dijital baskül almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var. Maşallah hepinizinki dijital bi benimki Nuh’u nebiden kalma
Aslında heemn hemen hepsi aynı işi görüyor ama fakir hercules benim cam olmasına rağmen bir kaç kere düşürdüm oğlum üstünde hep zıplayarak tartılır bize dayandığını göre sağlam tartıymış diyorum

ay kuzum ya Tempus bana kaçardı ben ona kaçardım yasaklarda
yaa normalde severim haftasonu ama oructa zormuş keşke ben de arada evde olmaktan günleri şaşırsam

Allah kolaylık versin canım evde Emreyle aktivite forever

Gecmis olsun canim dikkat et kendine az kaldi canim dayan dicem de istifra mi edicen çok üzüldüm

Baş ağrısı ile birlikte mide bulantısı bende de oluyor
Temiz hava iyi geliyor balkona cama çıksan bile fayda eder ben tüm günü balkonda geçiriyorm neredeyse :/

Unuturum diye ödüm koptu

Bende bu aralar midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum oruçluyken

Dayan canım ya az kaldı sahurda biraz daha doyurucu beslensen belki daha az etkiler
Sağolun kızlar
Yaa neden oluyor bilmiyorum ama istifra etmemek için zor tutuyorum kendimi.
Acaba değerlerim de oynama mı oldu ondan mı oluyor ki

Gördüm gördüm no.1 i tamamlamaya gayret ediyorum akşamda no:6 yapıcam inşallah

16 -22 NİSAN GENEL SPOR TABLOSU

Güncel sporlarımız

Herkes kendine + ortağınada baksın kızlar olur mu

CUMA CUMARTESİPAZARPAZARTESİSALI ÇARŞAMBAPERŞEMBE
60
600
@L O L
60
170
65
225
120
70
45
90
173
63
121

Sen deli misin hiç kaçırma
Eski tiplerden mi yeni mi acaba ? Manyetik olanlardansa çom rahat edersin canım TV karşısında film izlerken yüksek ses müzikle flaan su gibi olur inerrsin ve anlamazsın dakikalar nasıl geçti

A pilsiz güzelmiş
Pili azalmıştı tartımın biraz da kafayı yemişti sürekli farklı kilo çıkıyordum pille uğraşmayım diye bu modelden aldım güzel oluyor kinetik güçle çalışıyor düğmesine hızla basıyorsun bir dakikalığına açılıyor o da yetiyor zaten

Ben dün ilk kez çok kötü beslendim çok da pişman oldum 4haftadır hiç kaçamaksız beslenmiştim ama dün olan oldu ve onun için de utandım yazmadım kaptancım çok pişmanım ama telafisini yapıcam ☹
Muhteşem bir şey canım Emnis de yazmış zaten tv karşısın da fark etmeden baya bir yapmış oluyorsun ve alt karın gibi zor giden bir bölgeyi kondisyon bisikleti direk olarak çalıştırıyor canm çok güzel düm düz yapıyor karnını ve vucudun en büyük kas grubu olan bacak ,kalça,karın kaslarını çalştırdığı için yüksek kalori harcatır , yağ yakamı yapar canm . Zaten yağ yakan cardio eğzersizlerinin başların da bisiklet geliyor yani her açıdan bulunmaz nimet ve şuankinden iki hat hızlı incelip zayıflıycaksın başlayınca
Bugün :
90 dakika kondisyon bisikleti
20 dakika cardio
30 dk bölgesel (4kilo ile kol,göğüs,sırt,karın)

Ayy ben bi gidince bakayım en azından boş bir iş yaparken 15-20 dk binsem yeter günlük. Bende basen ve bacaklar çok problemli keza göbeğimde kalın baya

Çok teşekkür ederim canım cevabın için bi gidip bakıcam hafta içi begenirsem eve getirtirim begenmezsem eşim alalım dedi yenisini bi bakıcaz duruma göre

Ben bugün ilk defa 10000 adımımı tamamladım bacaklarım ağrıyor biraz daha akşam Leslie yapacağım
Harikasın ortim harika hadi bakalım geliyor güzel eksiler
Ayy ben bi gidince bakayım en azından boş bir iş yaparken 15-20 dk binsem yeter günlük. Bende basen ve bacaklar çok problemli keza göbeğimde kalın baya
Canım benim de kalça bacak sıkıntılı bölgem ama ben basenlerimin çoğunu ip atlayarak yok ettim tavsiyemdir arttıra arttıra atla derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…