Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Orticim aslında kahvaltıdaki yarım pide dediğin yarım dilimse bence fena bir menü değil. Tabi puding tadımı kaç kaşıkta oldu o da önemli
Ortim çok güzel gitmişsin iftarda patlama olmuş. Bende bugün bir afalladım olsun nazar boncuğu olsun. Durmak yok yola devam..
Evet canım öyle oldu ama bu keyif öyle ya da böyle yapılacaktı o yüzden cumartesi olsun bari dedim. Telafi şansımız olsun. İnşallah ikimiz için de haftanın heri kalanı tertemiz geçer

Elinden geleni yaparsın canım hiç şüphem yok diyet uzun bir maraton elbet kendimizi arada dinleyeceğiz hep susturunca başka zorluklar oluyor bu seni götürür 1 2 hafta daha

Bugünü bol su protein tüket canım gider ödemler cumaya kadarda başka kaçak göçek yok

Gunaydin kaptancim. Biz ne yapalim bir iki ay haric genelde gunese gasretiz. Yine gunlerdir gunes yok
Ay fena bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama güneş çok enerji veriyor gibi o günlerde acayip temizlik yapıyorum yağmurlu havada tüm gün pijama mod

Ay fena bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama güneş çok enerji veriyor gibi o günlerde acayip temizlik yapıyorum yağmurlu havada tüm gün pijama mod
Ben de oyleyim o yuzden spor beni kendime getiriyir. Degilse heeep pijama modubdayim. Heke simdi evdeyim bir de, ise giderken giyin suslen hergun bir enerji geliyordu. Evdeyken spor yapmazsam cook enerjisuz oluyorum hava hep berbat su aralar

Evet, kötü mü olmuş?? Merak etme tam buğday hahahahahaah

Teşekkür ederim bebişş
Afiyet olsun kuru kuru yemeseydin bari biraz çaklıt sür
Hahah geri ver 50 Gr mi regl oldum zaten depresyondayım

Ortim süper menü süper spor

Yemek yerine tatlı yiyesim var düşün kabak tatlısı yapayım olmazsa diyorum hiç sevmem ama nefsimi körler en azından
Hemen verdim gitti
Benim neden ortim yok

Sen kendi kendine yetersin demek istemişlerdir
muhursuzpusula şaşırma komşuna gelir başına zaten depresyondayım
Ayyyyy deme deme Allah korusun benimde regl geliyo en hafif hangi tatlı ile atlatırım diye bakıyordum ki kendi kendime fındık ezmesi ürettim ama blender vefat etti

muhursuzpusula şaşırma komşuna gelir başına zaten depresyondayım
Bide şöyle düşün sen depresyondayken çok iyi veriyosun dedim dedim nazar değdi sen sirkeli suyu deniyo musun sabahları onu dene bence bu hafta bak bide ananas ye ben o ikiliye çok inanıyorum

Bide şöyle düşün sen depresyondayken çok iyi veriyosun dedim dedim nazar değdi sen sirkeli suyu deniyo musun sabahları onu dene bence bu hafta bak bide ananas ye ben o ikiliye çok inanıyorum
Hepsi nazar

Yok denemedim canım limonlu ılık su içiyorum bazen
Sirke ev Sirkem yok olurmu yinede?

Günaydınn kızlarrr Ankara'da hava pek kapalı ya ayılamadım resmen güneş olmayınca tüm gün enerjim düşüyor sizler nasılsınız
Burda da bir değişik canım . Aslında çok tatlı miss gibi bir hava var şuan izmir de. üstümde ip askılı filan var yani camlarda açık öyle sıcak ama aynı zaman da az önce hafif yağmur çiledi tam bir İzmir havası yani güven olmaz dediklerinden
Tüm dayakları sözleri hak ediyorum kaptanım utandım yazamadım
Toparlıcam inşaAllah bu günden itibaren yazıcam
Canım bende kaçamak yapmıştım ve bundan dolayı mecbur ödemliyiz ama şöyle yapıyoruz şimdi boll booolll su +spor yapıyoruz ve vucut çalışıp suyunda desteği ile tuttuğu ödemeleri geri atıyor Bir de sende de kayısılı form çay vardı diye hatırlıyorum canım biliyorsun ki oda çok güzel söktürüyor ondan 2fincan içince çok ciddi etki var 2fincan da ondan içiyoruz. Spor öncesi Türk kahvesi yapıp enerjiyi yükseltip yağyakımı sağlıyoruz ki ödem atma etkisi onda da var Bir de akşamı sadece protein+salata(az yada sıfır yağlı) olarak kapatırksak tamamdır bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…