- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.181
Sen küçükken kazana düşmüşdün obirix
gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Orticim aslında kahvaltıdaki yarım pide dediğin yarım dilimse17.04
Sabah
500 ml sirkeli su
Yarım pide
Tulum peynirli yumurta
Salatalık domates
Kızımdan kalab çeyrek çikolata
Çilek
Akşam 2kase bezelye
Bol salata
Puding tenceresinden tattım
Berbatım yani.
9750 adım
100 mekik
Cherry Mom @Mehfam belmayne @SanSebastianCheesecake
Evet canım öyle olduOrtim çok güzel gitmişsin iftarda patlama olmuş. Bende bugün bir afalladım olsun nazar boncuğu olsun. Durmak yok yola devam..
Aaa geçen hafta yoktu ya o yüzden yine öyle kaldı herhaldeBenim neden ortim yok
Elinden geleni yaparsın canım hiç şüphem yok diyet uzun bir maraton elbet kendimizi arada dinleyeceğiz hep susturunca başka zorluklar oluyor bu seni götürür 1 2 hafta dahaKızlar ben bu totemi çok yapiyorumtavsiye ederim ❤
Vanilya kakaolu olanını ben çok sevdim browni tadında idi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim kaptancım2.liği çok sevdim bırakmıyorum darısı 1.liğe
Teşekkür ederim kaptancım desteğin için iyi ki varsın tekrar 2gündür çok dikkat ediyorum. Sporu da boll tutuyorum inşlh yarına ödemler geri gider yarına sabit olursam Cumaya yine güzel bir eksi ile gelirim ❤ iyi ki varsınız.
Bugünü bol su protein tüket canım gider ödemler cumaya kadarda başka kaçak göçek yokGünaydın ortim yazmayacaktım ama o zamanda ne yediğim içtiğim belli olmuyor diye yazdımçok farkındayım kötü bir gündü bugünden itibaren fazladan hiç bir şey yemek yok nasıl şiş uyandım gözlerim bile şişmiş vucut alışık degil tabi böyle şeylere
Yahu kız 2 gündür siteden çıkmıyorsun ama menü yok16-23 Nisan Menü Paylaşım Listesi
belmayne
@balpamuk
@Suskunhanim
DeryaOnDiet
muhursuzpusula
@SanSebastianCheesecake
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
@yarimuhendis
blonde ambition
@melita09
@Cagrihilal1
@ummhnisa
@hzlsel
@seyrulsefer
@pacman
@Samara96
Namaria
Günaydın canım geçmiş olsun bebeğineGünaydın kaptanım dün çocuk rahatsizdi ağlayıp durdu unuttum menü paylasmini bu gün yapdimCherry Mom
Gunaydin kaptancim. Biz ne yapalim bir iki ay haric genelde gunese gasretiz. Yine gunlerdir gunes yokGünaydınn kızlarrr Ankara'da hava pek kapalı yaayılamadım resmen güneş olmayınca tüm gün enerjim düşüyor sizler nasılsınız
Ay fena bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama güneş çok enerji veriyor gibi o günlerde acayip temizlik yapıyorumGunaydin kaptancim. Biz ne yapalim bir iki ay haric genelde gunese gasretiz. Yine gunlerdir gunes yok
Öyle kaptanım cumaya degil bundan sonra liste dışı hiç bir şey yiyip içmiyorum net bu da bana ders olsunBugünü bol su protein tüket canım gider ödemler cumaya kadarda başka kaçak göçek yok
Tüm dayakları sözleri hak ediyorum kaptanım
Ben de oyleyim o yuzden spor beni kendime getiriyir. Degilse heeep pijama modubdayim. Heke simdi evdeyim bir de, ise giderken giyin suslen hergun bir enerji geliyordu. Evdeyken spor yapmazsam cook enerjisuz oluyorum hava hep berbat su aralarAy fena bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama güneş çok enerji veriyor gibi o günlerde acayip temizlik yapıyorumyağmurlu havada tüm gün pijama mod
Afiyet olsun kuru kuru yemeseydin bari biraz çaklıt sürEvet, kötü mü olmuş??Merak etme tam buğday hahahahahaah
Teşekkür ederim bebişş
Hemen verdim gittiHahah geri ver 50 Gr mi regl oldum zaten depresyondayım
Ortim süper menü süper spor
Yemek yerine tatlı yiyesim var düşünkabak tatlısı yapayım olmazsa diyorum hiç sevmem ama nefsimi körler en azından
Sen kendi kendine yetersin demek istemişlerdirBenim neden ortim yok
Ayyyyy deme deme Allah korusun
Bide şöyle düşün sen depresyondayken çok iyi veriyosun dedim dedim nazar değdi
Hepsi nazarBide şöyle düşün sen depresyondayken çok iyi veriyosun dedim dedim nazar değdisen sirkeli suyu deniyo musun sabahları onu dene bence bu hafta bak bide ananas ye ben o ikiliye çok inanıyorum
Burda da bir değişik canım . Aslında çok tatlı miss gibi bir hava var şuan izmir de. üstümde ip askılı filan var yani camlarda açık öyle sıcak ama aynı zaman da az önce hafif yağmur çilediGünaydınn kızlarrr Ankara'da hava pek kapalı yaayılamadım resmen güneş olmayınca tüm gün enerjim düşüyor sizler nasılsınız
Canım bende kaçamak yapmıştım ve bundan dolayı mecbur ödemliyiz ama şöyle yapıyoruz şimdi boll booolll su +spor yapıyoruz ve vucut çalışıp suyunda desteği ile tuttuğu ödemeleri geri atıyorTüm dayakları sözleri hak ediyorum kaptanımutandım yazamadım
Toparlıcam inşaAllahbu günden itibaren yazıcam
Ben normal marketten aldığımız elma sirkesini yapıyorum olur benceHepsi nazar
Yok denemedim canım limonlu ılık su içiyorum bazen
Sirke ev Sirkem yok olurmu yinede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?