- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.781
Iyi akşamlar arkadaşlar
birazdan işten çıkıcam eve gidicem
yarın kuzenimin kınası var onun için hazırlık yapıcam biraz
bide biz bugün araba aldıkkkkkk
Onu almaya gidicez kocamla akşam
canımda acayip lahmacun istiyo belki arabanın şerefine yerim 1 tane ne dersiniz ?
Herkese iyi akşamlar görüşmek dileğiyle
ay kızlar dün başımıza gelen olayı anlatayım. allah tüm gençlere akıl fikir versin..
nişanlımın teyze kızı evden kaçmış. sabah ofise giderken kocaya kaçmış gibi anlattı nişanlım. öğleden sonra haber gelmiş. sabiha gökçene gelmiş uçakla. oraya git bak demişler. nişanlım da gelmiş de kimbilir nereye gitmiş ben nasıl bulayım demiş. akabinde anadolu yakasında bir çocuk büroya getirildiği haberi gelince, beni, kayınvalidemi aldı. birlikte gittik. ne olup bittiğini anlayabilmek için önce kayınvalidemi ve nişanlımı ayrı bir yerde tutarak ben görüştüm kızla. 18ini doldurmasına 1 ay var. kendi isteğiyle evden kaçmış. şiddet görüyormuş, eve dönmek istemiyormuş. savcı da yurda yerleştirilmesi talimatı vermiş. kız ısrarla ben sizinle gelmiycem, eve dönmiycem, yurda gidicem deyip durdu. polisler de bir an önce götürüp teslim etmeye meraklı. bir yandan ben bir yandan nişanlım tartışmaya başladık polislerle. düşünsenize sizin kızınız, yeğeniniz olsa ikna edip eve götürmeye çalışmaz mısınız? sonuçta yurtların ortamı belli. zor zahmet "1 ay sonra istediğin hayatı yaşarsın, istiyorsan istediğin yere gidersin, ama bu 1 ayı yurtta geçirmen seni şimdikinden beter duruma sokar" diyerek ikna ettim kızı. tekrar savcı arandı, ek ifadeler alındı falan derken aldık kızı geldik eve. dün geceyi face ten tanıştığı, yalnızca adını bildiği bir erkeğin evinde geçirmiş. ne yaşandı muamma. evinde kaldığı çocukla ilgili nerdeyse hiçbirşey bilmiyor, bildiklerinin de gerçek olup olmadığı tartışılır. kaynımla birlikte sohbet ortamında baya bir sorguya çektik çaktırmadan. çelişkiler var, ikna olmadık. kızın boynunda morluklar var. ama birşey yaşamadık diyor. önceki erkek arkadaşlarından tutun, pastanede el ele tutuşup, öpüştüklerine kadar döküldü kız sorguda. pastane ortamında daha ileri gidemediklerini söyledi 17 yaşında, doğduğu küçücük ilçeden hiç çıkmamış olan kız. sevgililer de faceten, yanlış telefon aramalarından vs vs. bulunmuş.şaştık kaldık, afalladık, ama işin içinden çıkamadık. ailesi de yolda şu anda, 1-2 saate kadar istanbulda olurlar. geldiklerinde kıyamet kopacak tabi.
benden 11 yaş küçük. onun yaşındaki halimi düşündüm. ben de bir ilçedeydim. deli çağımızdı. türlü delilikler yaptım. sevgililerim oldu. ama çok masumdu hepsi. üstelik benimde internetim vardı. mirc, isq ile chat yapardık o zamanlar. aradan geçen 11 yılda ne kadar çok şey değişmiş. gençler ne kadar yozlaşmış, asileşmiş, aileye karşı tahammülsüz olmuşlar. ailemde ne baskı vardı, ne şiddet. istediğim gibi sokağa çıkar, kafeye gider, eve geliş saatimi kendim belirlerdim ama beni ya da ailemi zora sokacak hiçbir yere gitmedim, okul ve dersane arkadaşlarım dışında, ipsiz sapsız kimseyle arkadaşlık etmedim. arada 11 yıl varken ben anlayamıyorsam bu durumu, 50 yaşın üstündeki anne babası nasıl anlayabilir. allahım ıslah etsin hepsini. rabbim kardeşlerimizi, evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın ve kötülerle karşılaştırmasın. başka da diyecek bir şey bulamıyorum..
ay kızlar dün başımıza gelen olayı anlatayım. allah tüm gençlere akıl fikir versin..
nişanlımın teyze kızı evden kaçmış. sabah ofise giderken kocaya kaçmış gibi anlattı nişanlım. öğleden sonra haber gelmiş. sabiha gökçene gelmiş uçakla. oraya git bak demişler. nişanlım da gelmiş de kimbilir nereye gitmiş ben nasıl bulayım demiş. akabinde anadolu yakasında bir çocuk büroya getirildiği haberi gelince, beni, kayınvalidemi aldı. birlikte gittik. ne olup bittiğini anlayabilmek için önce kayınvalidemi ve nişanlımı ayrı bir yerde tutarak ben görüştüm kızla. 18ini doldurmasına 1 ay var. kendi isteğiyle evden kaçmış. şiddet görüyormuş, eve dönmek istemiyormuş. savcı da yurda yerleştirilmesi talimatı vermiş. kız ısrarla ben sizinle gelmiycem, eve dönmiycem, yurda gidicem deyip durdu. polisler de bir an önce götürüp teslim etmeye meraklı. bir yandan ben bir yandan nişanlım tartışmaya başladık polislerle. düşünsenize sizin kızınız, yeğeniniz olsa ikna edip eve götürmeye çalışmaz mısınız? sonuçta yurtların ortamı belli. zor zahmet "1 ay sonra istediğin hayatı yaşarsın, istiyorsan istediğin yere gidersin, ama bu 1 ayı yurtta geçirmen seni şimdikinden beter duruma sokar" diyerek ikna ettim kızı. tekrar savcı arandı, ek ifadeler alındı falan derken aldık kızı geldik eve. dün geceyi face ten tanıştığı, yalnızca adını bildiği bir erkeğin evinde geçirmiş. ne yaşandı muamma. evinde kaldığı çocukla ilgili nerdeyse hiçbirşey bilmiyor, bildiklerinin de gerçek olup olmadığı tartışılır. kaynımla birlikte sohbet ortamında baya bir sorguya çektik çaktırmadan. çelişkiler var, ikna olmadık. kızın boynunda morluklar var. ama birşey yaşamadık diyor. önceki erkek arkadaşlarından tutun, pastanede el ele tutuşup, öpüştüklerine kadar döküldü kız sorguda. pastane ortamında daha ileri gidemediklerini söyledi 17 yaşında, doğduğu küçücük ilçeden hiç çıkmamış olan kız. sevgililer de faceten, yanlış telefon aramalarından vs vs. bulunmuş.şaştık kaldık, afalladık, ama işin içinden çıkamadık. ailesi de yolda şu anda, 1-2 saate kadar istanbulda olurlar. geldiklerinde kıyamet kopacak tabi.
benden 11 yaş küçük. onun yaşındaki halimi düşündüm. ben de bir ilçedeydim. deli çağımızdı. türlü delilikler yaptım. sevgililerim oldu. ama çok masumdu hepsi. üstelik benimde internetim vardı. mirc, isq ile chat yapardık o zamanlar. aradan geçen 11 yılda ne kadar çok şey değişmiş. gençler ne kadar yozlaşmış, asileşmiş, aileye karşı tahammülsüz olmuşlar. ailemde ne baskı vardı, ne şiddet. istediğim gibi sokağa çıkar, kafeye gider, eve geliş saatimi kendim belirlerdim ama beni ya da ailemi zora sokacak hiçbir yere gitmedim, okul ve dersane arkadaşlarım dışında, ipsiz sapsız kimseyle arkadaşlık etmedim. arada 11 yıl varken ben anlayamıyorsam bu durumu, 50 yaşın üstündeki anne babası nasıl anlayabilir. allahım ıslah etsin hepsini. rabbim kardeşlerimizi, evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın ve kötülerle karşılaştırmasın. başka da diyecek bir şey bulamıyorum..
Süper kuzu
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
büyük rahatlık allah isteyen herkese versin
e arabayı ıslatmadan lmaz tabi
yenir bi lahmacun
canım hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim.
ay kızlar dün başımıza gelen olayı anlatayım. Allah tüm gençlere akıl fikir versin..
Nişanlımın teyze kızı evden kaçmış. Sabah ofise giderken kocaya kaçmış gibi anlattı nişanlım. öğleden sonra haber gelmiş. Sabiha gökçene gelmiş uçakla. Oraya git bak demişler. Nişanlım da gelmiş de kimbilir nereye gitmiş ben nasıl bulayım demiş. Akabinde anadolu yakasında bir çocuk büroya getirildiği haberi gelince, beni, kayınvalidemi aldı. Birlikte gittik. Ne olup bittiğini anlayabilmek için önce kayınvalidemi ve nişanlımı ayrı bir yerde tutarak ben görüştüm kızla. 18ini doldurmasına 1 ay var. Kendi isteğiyle evden kaçmış. şiddet görüyormuş, eve dönmek istemiyormuş. Savcı da yurda yerleştirilmesi talimatı vermiş. Kız ısrarla ben sizinle gelmiycem, eve dönmiycem, yurda gidicem deyip durdu. Polisler de bir an önce götürüp teslim etmeye meraklı. Bir yandan ben bir yandan nişanlım tartışmaya başladık polislerle. Düşünsenize sizin kızınız, yeğeniniz olsa ikna edip eve götürmeye çalışmaz mısınız? Sonuçta yurtların ortamı belli. Zor zahmet "1 ay sonra istediğin hayatı yaşarsın, istiyorsan istediğin yere gidersin, ama bu 1 ayı yurtta geçirmen seni şimdikinden beter duruma sokar" diyerek ikna ettim kızı. Tekrar savcı arandı, ek ifadeler alındı falan derken aldık kızı geldik eve. Dün geceyi face ten tanıştığı, yalnızca adını bildiği bir erkeğin evinde geçirmiş. Ne yaşandı muamma. Evinde kaldığı çocukla ilgili nerdeyse hiçbirşey bilmiyor, bildiklerinin de gerçek olup olmadığı tartışılır. Kaynımla birlikte sohbet ortamında baya bir sorguya çektik çaktırmadan. çelişkiler var, ikna olmadık. Kızın boynunda morluklar var. Ama birşey yaşamadık diyor. önceki erkek arkadaşlarından tutun, pastanede el ele tutuşup, öpüştüklerine kadar döküldü kız sorguda. Pastane ortamında daha ileri gidemediklerini söyledi 17 yaşında, doğduğu küçücük ilçeden hiç çıkmamış olan kız. Sevgililer de faceten, yanlış telefon aramalarından vs vs. Bulunmuş.şaştık kaldık, afalladık, ama işin içinden çıkamadık. Ailesi de yolda şu anda, 1-2 saate kadar istanbulda olurlar. Geldiklerinde kıyamet kopacak tabi.
Benden 11 yaş küçük. Onun yaşındaki halimi düşündüm. Ben de bir ilçedeydim. Deli çağımızdı. Türlü delilikler yaptım. Sevgililerim oldu. Ama çok masumdu hepsi. üstelik benimde internetim vardı. Mirc, isq ile chat yapardık o zamanlar. Aradan geçen 11 yılda ne kadar çok şey değişmiş. Gençler ne kadar yozlaşmış, asileşmiş, aileye karşı tahammülsüz olmuşlar. Ailemde ne baskı vardı, ne şiddet. Istediğim gibi sokağa çıkar, kafeye gider, eve geliş saatimi kendim belirlerdim ama beni ya da ailemi zora sokacak hiçbir yere gitmedim, okul ve dersane arkadaşlarım dışında, ipsiz sapsız kimseyle arkadaşlık etmedim. Arada 11 yıl varken ben anlayamıyorsam bu durumu, 50 yaşın üstündeki anne babası nasıl anlayabilir. Allahım ıslah etsin hepsini. Rabbim kardeşlerimizi, evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın ve kötülerle karşılaştırmasın. Başka da diyecek bir şey bulamıyorum..
hayırlı uğurlu olsun canım iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah kutlamak lazım tabi arabayı lahmacun iyidir bu kutlama için öpüyorum canım ...
kızlar günaydın geçmişe bakıp gelicem
bi de begün bu cuma listasini öğrenelim bugün
yarın sıra bizde
sabah kahvaltımı yazmayı unutmuşum
1 yumurta ve 2 domatesle menemen 3 zeytin
ve 2 dilim kepek ekmeği
2 gündür akşam yemeği yemiyorum
dün akşam 3 şeftali yedim ufaklarından
en sevdiğim meyve
yazın gelmesini şeftali yüzünden seviyorum
başlangıç : 75kg
geçen hafta : 65,3 kg
bu hafta : 63,3 kg :82:
giden : 2000 gr
toplamda giden : 11700 gr
hedef : 58 kg
YAVRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçtin beni yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ceren hemen çizelgeni değiştir unutma
kız ben de bugün başlıyorum kalori hesabına bıktım karbondan
hepiniz uyuyorsunuz di mi.. iyi uykular hepinize. ben yeni geldim.
bugün öğleden sonra kapalıçarşı, mahmutpaşa civarlarındaydım.
Eki Görüntüle 211670
bu hasır takımı aldım. küpeleri de var ama foto bulamadım şimdi. bir tane klasik alyans aldım. (alyansa da doymadım ha. )
gelinlik kumaş ve dantellerine baktım. hatta beğendim ama terziyi ve nişanlımı da yanıma alıp modele göre kesin kararı vermeye gidicem daha sonra.
bir bornoz takımı aldım.. kısaca baya bi dolandım. iyi de oldu. teker teker eksikleri tamamlamaya çalışıyorum..
sabah nesfit yiyip çıkmıştım evden. akşamüstü alışveriş sonrası bir porsiyon tavuk şiş yedim. bütün gün yediğim bundan ibaret. bakalım sabah ne dicek sevgili tartım.
başlangıç : 75kg
geçen hafta : 65,3 kg
bu hafta : 63,3 kg :82:
giden : 2000 gr
toplamda giden : 11700 gr
hedef : 58 kg
lequim : 65,3 / 63,3 / 2,0 / %3.06 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?