- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.201
Dediklerini ben de uygulayayim canim. Ilginc bir sekilde sis uyandim. Gerci benimkinin en buyuk sebebi uykusuzluk ama ona care yok. Bebis bi alti aylik filan olsun ins daha iyi uyuyacakBurda da bir değişik canım . Aslında çok tatlı miss gibi bir hava var şuan izmir de. üstümde ip askılı filan var yani camlarda açık öyle sıcak ama aynı zaman da az önce hafif yağmur çileditam bir İzmir havası yani güven olmaz dediklerinden
Canım bende kaçamak yapmıştım ve bundan dolayı mecbur ödemliyiz ama şöyle yapıyoruz şimdi boll booolll su +spor yapıyoruz ve vucut çalışıp suyunda desteği ile tuttuğu ödemeleri geri atıyorBir de sende de kayısılı form çay vardı diye hatırlıyorum canım biliyorsun ki oda çok güzel söktürüyor ondan 2fincan içince çok ciddi etki var 2fincan da ondan içiyoruz. Spor öncesi Türk kahvesi yapıp enerjiyi yükseltip yağyakımı sağlıyoruz ki ödem atma etkisi onda da var Bir de akşamı sadece protein+salata(az yada sıfır yağlı) olarak kapatırksak tamamdır bu iş.
Canım acaba regl önceside ödem olur mu? Benimde geliyor gelmekte olanBurda da bir değişik canım . Aslında çok tatlı miss gibi bir hava var şuan izmir de. üstümde ip askılı filan var yani camlarda açık öyle sıcak ama aynı zaman da az önce hafif yağmur çileditam bir İzmir havası yani güven olmaz dediklerinden
Canım bende kaçamak yapmıştım ve bundan dolayı mecbur ödemliyiz ama şöyle yapıyoruz şimdi boll booolll su +spor yapıyoruz ve vucut çalışıp suyunda desteği ile tuttuğu ödemeleri geri atıyorBir de sende de kayısılı form çay vardı diye hatırlıyorum canım biliyorsun ki oda çok güzel söktürüyor ondan 2fincan içince çok ciddi etki var 2fincan da ondan içiyoruz. Spor öncesi Türk kahvesi yapıp enerjiyi yükseltip yağyakımı sağlıyoruz ki ödem atma etkisi onda da var Bir de akşamı sadece protein+salata(az yada sıfır yağlı) olarak kapatırksak tamamdır bu iş.
Kayısılı form çay sadece perşembe geceleri içiyodm cumaya güzel eksi görün diye ama beni kötü yapıyo yaCanım bende kaçamak yapmıştım ve bundan dolayı mecbur ödemliyiz ama şöyle yapıyoruz şimdi boll booolll su +spor yapıyoruz ve vucut çalışıp suyunda desteği ile tuttuğu ödemeleri geri atıyorBir de sende de kayısılı form çay vardı diye hatırlıyorum canım biliyorsun ki oda çok güzel söktürüyor ondan 2fincan içince çok ciddi etki var 2fincan da ondan içiyoruz. Spor öncesi Türk kahvesi yapıp enerjiyi yükseltip yağyakımı sağlıyoruz ki ödem atma etkisi onda da var Bir de akşamı sadece protein+salata(az yada sıfır yağlı) olarak kapatırksak tamamdır bu iş.
Rahatsız ediyorsa yapma canımKayısılı form çay sadece perşembe geceleri içiyodm cumaya güzel eksi görün diye ama beni kötü yapıyo yabağırsaklarımı kötü etkiliyor,
Evet wc çıkarıyor ama rahatsızda ediyor şimdi ayrıntı vermek istemiyorm
Yeşil çayım var birazdan 1 bardak içicem bide akşam içerim, leslie de yapıcam inşaAllah,
Aynenn cnm fıstıklı favorimZüberi bir denemek istiyorum canım burada sizden çok duydum fıstıklısı dikkatimi çekti
Tam buğdaysa yenir bütün tabiiEvet, kötü mü olmuş??Merak etme tam buğday hahahahahaah
Teşekkür ederim bebişş
Oyyy canım benim yaaTakıma katılamadan hamile olduğumu öğrendim :)
Valla ortim 34 yıldır bu kabağın bu kadar lezzetli olduğunu atlamışımChia ve muz ve kajao varsa evde istersen chiali puding yap ortim madem kabak sevmiyirsun. Ya da %80 kakaolu bitter al. Veya sahlep de cok tatli hem de kalorisi sutsuz yapinca cok yuksek degil. Aklima bunlar geliyir.
Dediklerini ben de uygulayayim canim. Ilginc bir sekilde sis uyandim. Gerci benimkinin en buyuk sebebi uykusuzluk ama ona care yok. Bebis bi alti aylik filan olsun ins daha iyi uyuyacak
Simdiii Kahveyle sporu ve form cayi/yesil cayi hep yapiyorum zaten onlar okaksama proteinli salata tamamdir
Canım acaba regl önceside ödem olur mu? Benimde geliyor gelmekte olan
Rahatsız ediyor biraz evet ama onun kadar iyi ödemi atan yok ondan ertesi gün psikolojik etkisi süper ondan sadece böyle ödem de kullanıyorum ben canım sen bilirsin sen perşembeleri de kullanıyorsan nasıl iyi hissedeceksen öyle yapabilirsinEvet wc çıkarıyor ama rahatsızda ediyor şimdi ayrıntı vermek istemiyorm
Yeşil çayım var birazdan 1 bardak içicem bide akşam içerim, leslie de yapıcam inşaAllah,
Canım o hergün ve günde iki fincan içenler var özellikle bazı diyetisyenler hızlı zayıflatp kendi reklamı için onu yaptıriyor vs. Ve evet o şekilde uzan vadede insana zarar haklısın. Ama boyle nadiren içince zararı değil yararı oluyorRahatsız ediyorsa yapma canımbirde kayısılı form çay vs evet güzel tuvalete çıkarması ama bi zaman sonra (senin için demiyorum sen haftada 1 tane içiyomuşsun) bağırsak tembelliğide yapabilir bence
İyi düşünmüşsün canım online sistem pandemi döneminde daha mantıklı geliyor bana zaten hem fiyatı da daha uygun oluyor ama imkanın varsa önce bir kez yüz yüze görüş içine sinerse online paketle devam etkızlar ben trabzonda bir diyetisyen buldum ramazan ayı için online olarak 7 farklı liste veriyormuş fiyatı da çok pahalı değilmiş ve her hafta görüşüyormuş danışanlarıyla. trabzonda olduğu için yüz yüze gitmek istedim ama online paketi daha cazip geldiği için online gitmeyi düşünüyorum
Canım bi ön görüşmeye git bi seni ölçsün tartsın sonra online devam etkızlar ben trabzonda bir diyetisyen buldum ramazan ayı için online olarak 7 farklı liste veriyormuş fiyatı da çok pahalı değilmiş ve her hafta görüşüyormuş danışanlarıyla. trabzonda olduğu için yüz yüze gitmek istedim ama online paketi daha cazip geldiği için online gitmeyi düşünüyorum
Canım bence vucudunu kendi haline bırak zaten reglsin bırak bir kaç güne düzelir bugün hafif beslen karbonhidrat şeker falan tüketme sebze ve protein yemeye çalış stres yapma insanız bazen vücut kendini onarmalıHepsi nazar
Yok denemedim canım limonlu ılık su içiyorum bazen
Sirke ev Sirkem yok olurmu yinede?
Kız senin zaten diyetisyenin yok muydu noldu onakızlar ben trabzonda bir diyetisyen buldum ramazan ayı için online olarak 7 farklı liste veriyormuş fiyatı da çok pahalı değilmiş ve her hafta görüşüyormuş danışanlarıyla. trabzonda olduğu için yüz yüze gitmek istedim ama online paketi daha cazip geldiği için online gitmeyi düşünüyorum
Yok o regl konusunu kendim için demiştim olmak üzere olduğum bir dönem ya şuan oldum olucam dönemi
canım Lolun kaçamak +regl olmuş ama regl normal de vucudun en fazla kalori yaktığı haftadır ondan güzel spor ve diyet yapılir ise normalden daha fazla kilo verme şansı oluyor o hafta canım . Bende regl haftamda çok iyi vermiştim ondan.
Rahatsız ediyor biraz evet ama onun kadar iyi ödemi atan yok ondan ertesi gün psikolojik etkisi süper ondan sadece böyle ödem de kullanıyorum ben canım sen bilirsin sen perşembeleri de kullanıyorsan nasıl iyi hissedeceksen öyle yapabilirsin
Canım o hergün ve günde iki fincan içenler var özellikle bazı diyetisyenler hızlı zayıflatp kendi reklamı için onu yaptıriyor vs. Ve evet o şekilde uzan vadede insana zarar haklısın. Ama boyle nadiren içince zararı değil yararı oluyorBen şahsen hafta da bir de içmiyorum mesela ayda en fazla 2 belki 3 yani sadece böyle ödem yapıcı bir durum oldu ise onu atmak için ayda yılda bir içiyorum ve ondan bağırsaklar da zaten alışkın olmadığı için anında etki yapiyor. Bu şekil de kullanabilenler için çok güzel bir şey.
Ex ortim profil fotonu çok beğendim yaaa hadi inşallaaaahhhAyy hepimiz nasıl aynı hafta regl olduk ya
Tesekur ederim iyi günler@Chernoglazyy hoşgeldiniz
Fitblonde totem yapıyormuş baktım çok iyi gidiyor bende yapayım dedimKız senin zaten diyetisyenin yok muydu noldu ona
Yok o regl konusunu kendim için demiştim olmak üzere olduğum bir dönem ya şuan oldum olucam dönemi
O kayısılı çayı ablamdan biliyorum aa tuvalete çıkamıyorum diyip onu içiyo, bakıyo ki çıkamadı hemen içiyo ama sayısı çok fazla değil elbette ama bağırsaklarını bi normal rutine girmesine izin vermedi o yüzden şuan baya sıkıntı yaşıyo bi ara onu içmeden tuvalete çıkamaz hale geldi nerdeyse, ben onda gördüğüm için herhalde biraz mesafeliyim o çaylara. Ama senin kullanımın çok azmış zaten
Ex ortim profil fotonu çok beğendim yaaa hadi inşallaaaahhh
Yoksa sende mi kaptanım
Neler yapıyor sunuz bilgi alabilir miyim nasıl takiplesiyorsunuz kilo kontrolü icin@Che5rnoglazyy hoşgeldiniz
UYE | 12 Nisan | 14 Nisan | 17 Nisan | Sonuç |
| 3+7 | 1+3+4+7 | 3+4+6 | |
| 1 | 1 | 1 | |
| ----- | ------ | ----- | |
S Suskunhanim | 1 | 1 | 5 | |
| 1+5+6 | 1+5 | 1+5+6 | |
| ----- | ----- | 1 | 1 |
| 1+4+7 | 2+4 | 2+4+5 | |
| 1+2 | 1+4+6 | 1+2 | |
| 1 | ------- | 1+6 | 2 |
| ----- | ------- | ------ | |
@olvidos | ------ | 1 | 1 | 2 |
@karabiber01 | 1 | 1 | ------ | 2 |
M monarosaa | ------ | ----- | ||
| 4 | ------- | 2 | 2 |
| ------ | 7 | ------- | 1 |
C Cagrihilal1 | 1+4+6 | 1 | 4+6 | |
| ----- | 1 | ------- | 1 |
| 2 | ------- | 1+2 | 2 |
S seyrulsefer | ------ | 1 | ----- | 1 |
| 1 | ------ | ----- | 1 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?