Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dediklerini ben de uygulayayim canim. Ilginc bir sekilde sis uyandim. Gerci benimkinin en buyuk sebebi uykusuzluk ama ona care yok. Bebis bi alti aylik filan olsun ins daha iyi uyuyacak

Simdiii Kahveyle sporu ve form cayi/yesil cayi hep yapiyorum zaten onlar ok aksama proteinli salata tamamdir

Canım acaba regl önceside ödem olur mu? Benimde geliyor gelmekte olan

Kayısılı form çay sadece perşembe geceleri içiyodm cumaya güzel eksi görün diye ama beni kötü yapıyo ya bağırsaklarımı kötü etkiliyor,
Evet wc çıkarıyor ama rahatsızda ediyor şimdi ayrıntı vermek istemiyorm

Yeşil çayım var birazdan 1 bardak içicem bide akşam içerim, leslie de yapıcam inşaAllah,

Rahatsız ediyorsa yapma canım birde kayısılı form çay vs evet güzel tuvalete çıkarması ama bi zaman sonra (senin için demiyorum sen haftada 1 tane içiyomuşsun) bağırsak tembelliğide yapabilir bence

Züberi bir denemek istiyorum canım burada sizden çok duydum fıstıklısı dikkatimi çekti
Aynenn cnm fıstıklı favorim
Evet, kötü mü olmuş?? Merak etme tam buğday hahahahahaah

Teşekkür ederim bebişş
Tam buğdaysa yenir bütün tabii
Takıma katılamadan hamile olduğumu öğrendim :)
Oyyy canım benim yaa çok tebrik ederim Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım

kızlar ben trabzonda bir diyetisyen buldum ramazan ayı için online olarak 7 farklı liste veriyormuş fiyatı da çok pahalı değilmiş ve her hafta görüşüyormuş danışanlarıyla. trabzonda olduğu için yüz yüze gitmek istedim ama online paketi daha cazip geldiği için online gitmeyi düşünüyorum

Chia ve muz ve kajao varsa evde istersen chiali puding yap ortim madem kabak sevmiyirsun. Ya da %80 kakaolu bitter al. Veya sahlep de cok tatli hem de kalorisi sutsuz yapinca cok yuksek degil. Aklima bunlar geliyir.
Valla ortim 34 yıldır bu kabağın bu kadar lezzetli olduğunu atlamışım kiii en son unideyken bı akrabamda mecbur kalıp yemiş ve nerdeyse öğurmustüm sonrasında.Tatlisizlik neler yaptırıyorum insana bı kaç dilim yiyip komşulara paylaştırın gerisini ne olur ne olmaz diye
Şimdi de kahvemi içip merketler arası yürüyüşe cikacagim

Canım acaba regl önceside ödem olur mu? Benimde geliyor gelmekte olan
canım Lolun kaçamak +regl olmuş ama regl normal de vucudun en fazla kalori yaktığı haftadır ondan güzel spor ve diyet yapılir ise normalden daha fazla kilo verme şansı oluyor o hafta canım . Bende regl haftamda çok iyi vermiştim ondan.
Evet wc çıkarıyor ama rahatsızda ediyor şimdi ayrıntı vermek istemiyorm

Yeşil çayım var birazdan 1 bardak içicem bide akşam içerim, leslie de yapıcam inşaAllah,
Rahatsız ediyor biraz evet ama onun kadar iyi ödemi atan yok ondan ertesi gün psikolojik etkisi süper ondan sadece böyle ödem de kullanıyorum ben canım sen bilirsin sen perşembeleri de kullanıyorsan nasıl iyi hissedeceksen öyle yapabilirsin
Rahatsız ediyorsa yapma canım birde kayısılı form çay vs evet güzel tuvalete çıkarması ama bi zaman sonra (senin için demiyorum sen haftada 1 tane içiyomuşsun) bağırsak tembelliğide yapabilir bence
Canım o hergün ve günde iki fincan içenler var özellikle bazı diyetisyenler hızlı zayıflatp kendi reklamı için onu yaptıriyor vs. Ve evet o şekilde uzan vadede insana zarar haklısın. Ama boyle nadiren içince zararı değil yararı oluyor Ben şahsen hafta da bir de içmiyorum mesela ayda en fazla 2 belki 3 yani sadece böyle ödem yapıcı bir durum oldu ise onu atmak için ayda yılda bir içiyorum ve ondan bağırsaklar da zaten alışkın olmadığı için anında etki yapiyor. Bu şekil de kullanabilenler için çok güzel bir şey.

İyi düşünmüşsün canım online sistem pandemi döneminde daha mantıklı geliyor bana zaten hem fiyatı da daha uygun oluyor ama imkanın varsa önce bir kez yüz yüze görüş içine sinerse online paketle devam et

Canım bi ön görüşmeye git bi seni ölçsün tartsın sonra online devam et

Hepsi nazar

Yok denemedim canım limonlu ılık su içiyorum bazen
Sirke ev Sirkem yok olurmu yinede?
Canım bence vucudunu kendi haline bırak zaten reglsin bırak bir kaç güne düzelir bugün hafif beslen karbonhidrat şeker falan tüketme sebze ve protein yemeye çalış stres yapma insanız bazen vücut kendini onarmalı

Kız senin zaten diyetisyenin yok muydu noldu ona
Yok o regl konusunu kendim için demiştim olmak üzere olduğum bir dönem ya şuan oldum olucam dönemi

O kayısılı çayı ablamdan biliyorum aa tuvalete çıkamıyorum diyip onu içiyo, bakıyo ki çıkamadı hemen içiyo ama sayısı çok fazla değil elbette ama bağırsaklarını bi normal rutine girmesine izin vermedi o yüzden şuan baya sıkıntı yaşıyo bi ara onu içmeden tuvalete çıkamaz hale geldi nerdeyse, ben onda gördüğüm için herhalde biraz mesafeliyim o çaylara. Ama senin kullanımın çok azmış zaten

Ayy hepimiz nasıl aynı hafta regl olduk ya
Ex ortim profil fotonu çok beğendim yaaa hadi inşallaaaahhh

Fitblonde totem yapıyormuş baktım çok iyi gidiyor bende yapayım dedim ex ortim takıldım bu 62 -63 arasında bu hafta bunu halletmem lazım listemi açtım harfiyen uyucam bugünden itibaren doymadım vs yapmıcam

12 - 18 nisan tablo spor listesi :)
UYE12 Nisan14 Nisan17 NisanSonuç
blonde ambition 3+71+3+4+73+4+6
belmayne 111
balpamuk ----------------
S Suskunhanim 115
DeryaOnDiet 1+5+61+51+5+6
melita09 ----------11
yarimuhendis 1+4+72+42+4+5
Hedef60kgolmak 1+21+4+61+2
Kendinin en iyi hali ol 1-------1+62
Begonya2 ------------------
@olvidos------112
@karabiber0111------2
M monarosaa -----------
Mathildablue 4-------22
ummhnisa ------7-------1
C Cagrihilal1 1+4+614+6
Cherry Mom -----1-------1
hzlsel 2-------1+22
S seyrulsefer ------1-----1
pacman 1-----------1

3 gün de spor yapan blonde ambition belmayne S Suskunhanim DeryaOnDiet yarimuhendis Hedef60kgolmak C Cagrihilal1 tebrik ediyoruz kızlarrr bu hafta çok aktifiz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…