- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.221
Çok artıdayım ya ne bilim çok stres oldm inşaAllah inerCanım bence vucudunu kendi haline bırak zaten reglsin bırak bir kaç güne düzelir bugün hafif beslen karbonhidrat şeker falan tüketme sebze ve protein yemeye çalış stres yapma insanız bazen vücut kendini onarmalı
İyi günlerTesekur ederim iyi günler
Yok benim taze bittiYoksa sende mi kaptanım
Stres yapma canım regl haftası etkileniyoruz regl bitince fazla fazla verirsin zaten önümüzdeki günlerde sporunu yap yediklerine dikkat et Cuma’ya kadar düzenlersinÇok artıdayım ya ne bilim çok stres oldm inşaAllah iner
Öyle bi söyledin ki canım merak ettim artının durumunuÇok artıdayım ya ne bilim çok stres oldm inşaAllah iner
O zaman biraz şaşırt bence vücudunu hep aynı düzende devam ediyosanFitblonde totem yapıyormuş baktım çok iyi gidiyor bende yapayım dedimex ortim takıldım bu 62 -63 arasında bu hafta bunu halletmem lazım listemi açtım harfiyen uyucam bugünden itibaren doymadım vs yapmıcam
TabiiNeler yapıyor sunuz bilgi alabilir miyim nasıl takiplesiyorsunuz kilo kontrolü icin
Eline sağlık kuzum12 - 18 nisan tablo spor listesi :)
UYE 12 Nisan 14 Nisan 17 Nisan Sonuç @fitblonde 3+7 1+3+4+7 3+4+6 @belmayne 1 1 1 @balpamuk ----- ------ ----- @Suskunhanim 1 1 5 @DeryaOnDiet 1+5+6 1+5 1+5+6 @melita09 ----- ----- 1 1 yarimuhendis 1+4+7 2+4 2+4+5 Hedef60kgolmak 1+2 1+4+6 1+2 @Kendinin en iyi hali ol 1 ------- 1+6 2 Begonya2 ----- ------- ------ @olvidos ------ 1 1 2 @karabiber01 1 1 ------ 2 @monarosaa ------ ----- @Mathildablue 4 ------- 2 2 ummhnisa ------ 7 ------- 1 @Cagrihilal1 1+4+6 1 4+6 Cherry Mom ----- 1 ------- 1 hzlsel 2 ------- 1+2 2 @seyrulsefer ------ 1 ----- 1 @pacman 1 ------ ----- 1
3 gün de spor yapan @fitblonde @belmayne @Suskunhanim @DeryaOnDietyarimuhendis Hedef60kgolmak @Cagrihilal1 tebrik ediyoruz kızlarrr bu hafta çok aktifiz maşallah
Kilo verebiliyorum diyet yaptım mi amaTabii
Burası aslında kadınlar kulübü içerisinde bir zayıflama yarışması grubu :) ama tabi yarışma bahane kilo vermek amacıyla işin içine biraz mücadele katılıyor :) kulüp içinde şuan 6 aktif takım var burası 5.takım..
Her cuma kilo bildirimi yapılıyor takımlarda en çok kilo verme yüzdesini yakalayan ekip 1.oluyor..
Takımlar ise kendi içinde ayrı faaliyetler yapıyor
Bizde örneğin
Düzenli her gün üyelerimiz yediği içtiğini yazar
Sporunu yazar
Yazılan bu sporlardan puan alır bununda ayrı listesi ve takiibi yapılır
Menü yazıldı yazılmadı bununda takibi yapılır
Bunun dışında karşılıklı yarışlar motivasyon amaçlı yaptığımız şeyler oluyor ortaklık, haftalık kilo verme hedefi verme bunu yakalama giibi yine bunları da ayrı ayrı takip eden listesini yapan arkadaşlarımız var
Kısaca böyle :) vallahi anlatlamakla bitmezkısaca siz burada düzenli olacaksanız kilo verirsiniz ama haftada bir bakar çıkarım derseniz olmaz
Insalah bol eksileriniz olsun hepinizin uzun zamandır diyet yapıp pes ediyorum enson 3.700 kilo verdim diyeti bırakınca kilomu korudum vermek istiyorum kiloTabii
Burası aslında kadınlar kulübü içerisinde bir zayıflama yarışması grubu :) ama tabi yarışma bahane kilo vermek amacıyla işin içine biraz mücadele katılıyor :) kulüp içinde şuan 6 aktif takım var burası 5.takım..
Her cuma kilo bildirimi yapılıyor takımlarda en çok kilo verme yüzdesini yakalayan ekip 1.oluyor..
Takımlar ise kendi içinde ayrı faaliyetler yapıyor
Bizde örneğin
Düzenli her gün üyelerimiz yediği içtiğini yazar
Sporunu yazar
Yazılan bu sporlardan puan alır bununda ayrı listesi ve takiibi yapılır
Menü yazıldı yazılmadı bununda takibi yapılır
Bunun dışında karşılıklı yarışlar motivasyon amaçlı yaptığımız şeyler oluyor ortaklık, haftalık kilo verme hedefi verme bunu yakalama giibi yine bunları da ayrı ayrı takip eden listesini yapan arkadaşlarımız var
Kısaca böyle :) vallahi anlatlamakla bitmezkısaca siz burada düzenli olacaksanız kilo verirsiniz ama haftada bir bakar çıkarım derseniz olmaz
İnşallahKilo verebiliyorum diyet yaptım mi ama
Insalah bol eksileriniz olsun hepinizin uzun zamandır diyet yapıp pes ediyorum enson 3.700 kilo verdim diyeti bırakınca kilomu korudum vermek istiyorum kilo
Ortim menün şahane valla ben dün iyi değildim o yüzden menü yazmayı da unutmuşum17.04.2021
Sabah
2 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
Yeşillik, domates, salatalık
Ara
Türk kahvesi
2 kuru kayısı
Akşam
Balık
Salata
Su
2 lt
Spor yok bugün
Cherry Mom @Mehfam ummhnisa
ya ölçerse eğer yarın ödeme yapmaya gideceğim yüz yüze kan tahlillerimi falan da gösteririm o zaman ölçer online devam ederim. çünkü 7 farklı liste diyor sıkılmazsın da o yüzden iyi geldi bana ve her hafta görüşüyorsun telefonla kontrol ediyor seni çok iyi. yüz yüze gitsem 2 haftada bir görüşeceğiz.İyi düşünmüşsün canım online sistem pandemi döneminde daha mantıklı geliyor bana zaten hem fiyatı da daha uygun oluyor ama imkanın varsa önce bir kez yüz yüze görüş içine sinerse online paketle devam et
öyle yapacağım yarın bakalım nasıl bir listeler verecek bana. ben bi de ilaçsız regl olamıyorum onun için de bi listelre bir şeyler yaparherhalde.Canım bi ön görüşmeye git bi seni ölçsün tartsın sonra online devam et
ya ben devlette gidiyordum ya. en son gittiğimde hoppala hadi bakalım yaptı bana sen zaten biliyorsun ne yapman gerektiğini dedi yolladı anneme de klasik liste verdi kan sonuçlarına bakmadan bi soğuttu kendinden. ben çabuk ısınıp çabuk soğuyorum ya.Kız senin zaten diyetisyenin yok muydu noldu ona
Şimdi nasıl oldun peki ?Ortim menün şahane valla ben dün iyi değildim o yüzden menü yazmayı da unutmuşum
Ayy bende öyle yaptıklarında sinir oluyorum valla gidesim gelmiyo haklısınya ben devlette gidiyordum ya. en son gittiğimde hoppala hadi bakalım yaptı bana sen zaten biliyorsun ne yapman gerektiğini dedi yolladı anneme de klasik liste verdi kan sonuçlarına bakmadan bi soğuttu kendinden. ben çabuk ısınıp çabuk soğuyorum ya.bu dediğim yeni diyetisyen de bizim liseden mezun 3 dönem üstüm bi gideyim ona da eksik kalmasın dedim
Dene bakalım canım inşallah iyi gelir sana daya ölçerse eğer yarın ödeme yapmaya gideceğim yüz yüze kan tahlillerimi falan da gösteririm o zaman ölçer online devam ederim. çünkü 7 farklı liste diyor sıkılmazsın da o yüzden iyi geldi bana ve her hafta görüşüyorsun telefonla kontrol ediyor seni çok iyi. yüz yüze gitsem 2 haftada bir görüşeceğiz.
öyle yapacağım yarın bakalım nasıl bir listeler verecek bana. ben bi de ilaçsız regl olamıyorum onun için de bi listelre bir şeyler yaparherhalde.
ya ben devlette gidiyordum ya. en son gittiğimde hoppala hadi bakalım yaptı bana sen zaten biliyorsun ne yapman gerektiğini dedi yolladı anneme de klasik liste verdi kan sonuçlarına bakmadan bi soğuttu kendinden. ben çabuk ısınıp çabuk soğuyorum ya.bu dediğim yeni diyetisyen de bizim liseden mezun 3 dönem üstüm bi gideyim ona da eksik kalmasın dedim
Çok şükür canım daha iyiyimŞimdi nasıl oldun peki ?
Göğsümde hala bi yumruk var sanki gitmiyo gibi hatta annemde babamda falanda aynı bi türlü ondan kurtulamadık, bu da normal artık galiba bi doktora gidip bakıcaz ne olmuş ne bitmiş diye. Sağolsunlar karantina bittiği an bıraktılar hemenDene bakalım canım inşallah iyi gelir sana da
Çok şükür canım daha iyiyim
Sen nasıl oldun düzene girdimi nefesin falan
Ölçer büyük ihtimalle canım ölçmezse sen sor bir dene bakalım devlet diyetisyenlerinden daha ilgili olacaktır kesinlikle ben de kilo vermem durana kadar kendim devam edip ondan sonra bir diyetisyenle görüşmeye gitmek istiyorumya ölçerse eğer yarın ödeme yapmaya gideceğim yüz yüze kan tahlillerimi falan da gösteririm o zaman ölçer online devam ederim. çünkü 7 farklı liste diyor sıkılmazsın da o yüzden iyi geldi bana ve her hafta görüşüyorsun telefonla kontrol ediyor seni çok iyi. yüz yüze gitsem 2 haftada bir görüşeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?