Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok artıdayım ya ne bilim çok stres oldm inşaAllah iner

Tesekur ederim iyi günler
İyi günler

1.sayfamızda katılım formumuz var ve birde kurallarımız onu doldurup kurallarıda okursanız sayfamız hakkında genel bir fikriniz olur :) detayları ayrıca anlatırım :)

Oradaki formu kopyalayıp buraya yapıştırarak doldurabilirsiniz

Fitblonde totem yapıyormuş baktım çok iyi gidiyor bende yapayım dedim ex ortim takıldım bu 62 -63 arasında bu hafta bunu halletmem lazım listemi açtım harfiyen uyucam bugünden itibaren doymadım vs yapmıcam
O zaman biraz şaşırt bence vücudunu hep aynı düzende devam ediyosan Kilonunda inadı kırılır gider ondan sonra

Neler yapıyor sunuz bilgi alabilir miyim nasıl takiplesiyorsunuz kilo kontrolü icin
Tabii
Burası aslında kadınlar kulübü içerisinde bir zayıflama yarışması grubu :) ama tabi yarışma bahane kilo vermek amacıyla işin içine biraz mücadele katılıyor :) kulüp içinde şuan 6 aktif takım var burası 5.takım..
Her cuma kilo bildirimi yapılıyor takımlarda en çok kilo verme yüzdesini yakalayan ekip 1.oluyor..
Takımlar ise kendi içinde ayrı faaliyetler yapıyor
Bizde örneğin
Düzenli her gün üyelerimiz yediği içtiğini yazar
Sporunu yazar
Yazılan bu sporlardan puan alır bununda ayrı listesi ve takiibi yapılır
Menü yazıldı yazılmadı bununda takibi yapılır
Bunun dışında karşılıklı yarışlar motivasyon amaçlı yaptığımız şeyler oluyor ortaklık, haftalık kilo verme hedefi verme bunu yakalama giibi yine bunları da ayrı ayrı takip eden listesini yapan arkadaşlarımız var

Kısaca böyle :) vallahi anlatlamakla bitmez kısaca siz burada düzenli olacaksanız kilo verirsiniz ama haftada bir bakar çıkarım derseniz olmaz

Eline sağlık kuzum
Begonya2 akşama brokoli varmış

Kilo verebiliyorum diyet yaptım mi ama
Insalah bol eksileriniz olsun hepinizin uzun zamandır diyet yapıp pes ediyorum enson 3.700 kilo verdim diyeti bırakınca kilomu korudum vermek istiyorum kilo

Kilo verebiliyorum diyet yaptım mi ama

Insalah bol eksileriniz olsun hepinizin uzun zamandır diyet yapıp pes ediyorum enson 3.700 kilo verdim diyeti bırakınca kilomu korudum vermek istiyorum kilo
İnşallah
Aşağıdaki formu doldurabilir misiniz

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

ya ölçerse eğer yarın ödeme yapmaya gideceğim yüz yüze kan tahlillerimi falan da gösteririm o zaman ölçer online devam ederim. çünkü 7 farklı liste diyor sıkılmazsın da o yüzden iyi geldi bana ve her hafta görüşüyorsun telefonla kontrol ediyor seni çok iyi. yüz yüze gitsem 2 haftada bir görüşeceğiz.
Canım bi ön görüşmeye git bi seni ölçsün tartsın sonra online devam et
öyle yapacağım yarın bakalım nasıl bir listeler verecek bana. ben bi de ilaçsız regl olamıyorum onun için de bi listelre bir şeyler yaparherhalde.
Kız senin zaten diyetisyenin yok muydu noldu ona
ya ben devlette gidiyordum ya. en son gittiğimde hoppala hadi bakalım yaptı bana sen zaten biliyorsun ne yapman gerektiğini dedi yolladı anneme de klasik liste verdi kan sonuçlarına bakmadan bi soğuttu kendinden. ben çabuk ısınıp çabuk soğuyorum ya. bu dediğim yeni diyetisyen de bizim liseden mezun 3 dönem üstüm bi gideyim ona da eksik kalmasın dedim

Ayy bende öyle yaptıklarında sinir oluyorum valla gidesim gelmiyo haklısın

Dene bakalım canım inşallah iyi gelir sana da
Şimdi nasıl oldun peki ?
Çok şükür canım daha iyiyim
Sen nasıl oldun düzene girdimi nefesin falan

oy oy benim de yarın sınavlarım başlıyor accuk birazcuk ama uzaktan olunca geçen dönem çalıştığımın hakkını alamadım bi hevesim kırıldı bu dönem biraz relax takıldım. yarın inşallah güzel geçecek sınavım daha rahat olmaya çalıştım bu dönem

Dene bakalım canım inşallah iyi gelir sana da

Çok şükür canım daha iyiyim
Sen nasıl oldun düzene girdimi nefesin falan
Göğsümde hala bi yumruk var sanki gitmiyo gibi hatta annemde babamda falanda aynı bi türlü ondan kurtulamadık, bu da normal artık galiba bi doktora gidip bakıcaz ne olmuş ne bitmiş diye. Sağolsunlar karantina bittiği an bıraktılar hemen Bide son gün doktora söyledim böyle böyle durumdayız diye tamam geçer hafif atlatıyosunuz bişey olmaz dedi :)))))

Ölçer büyük ihtimalle canım ölçmezse sen sor bir dene bakalım devlet diyetisyenlerinden daha ilgili olacaktır kesinlikle ben de kilo vermem durana kadar kendim devam edip ondan sonra bir diyetisyenle görüşmeye gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…