- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.261
hahaha ay ortim yaBen de güya Rizeliyim canım ama hiç köyümü göremedim köyümüz neresi babam bile bilmiyor
Kilo az olunca bir yerde tıkanıyor canım vücudu şaşırtmayı dene inşallah bu hafta kırarsınBende takılı kaldım kaç haftadır 62-63 arasında inşallah bu hafta kırarım bu döngüyü
yaptım canım yaptım işe yaramadı. hem de ben soğanı hiç sevmem dokunamam doğrayamam kokusuna bile dayanamam. ama maalesef yaramadıCanım bu regl düzensizliği için soğan kürü yapabilirsin hiç ilaca falan gerek kalmıyor çok güzel hormonları düzenliyor ben yaptım bende çok düzensizdi her şey normal çıkıyordu ama 2-3 ayda bir oluyordu bazen regl ben bi ay yaptım sonrasında günü gününe olmaya başladım deneyebilirsin hiç bir zarar yok
Stres yapma canım regl haftası etkileniyoruz regl bitince fazla fazla verirsin zaten önümüzdeki günlerde sporunu yap yediklerine dikkat et Cuma’ya kadar düzenlersin
Keşke ödem olduğuna emin olsam ödem değil ki yedm yaniCanım şu ananas kabugu olayını dene bak suyunu ince bir dilim ananas koy aşırı ödem attırıyor
Inşallah herkese bol eksilerKilo her türlü sıkıntı canım uzun olunca çok iri gözüküyorsun kilon o kadar çok değil zaten benim hedef kilomverirsin inşallah hep beraber veririz
12 - 18 nisan tablo spor listesi :)
UYE 12 Nisan 14 Nisan 17 Nisan Sonuç blonde ambition 3+7 1+3+4+7 3+4+6 @belmayne 1 1 1 @balpamuk ----- ------ ----- @Suskunhanim 1 1 5 @DeryaOnDiet 1+5+6 1+5 1+5+6 @melita09 ----- ----- 1 1 yarimuhendis 1+4+7 2+4 2+4+5 @SanSebastianCheesecake 1+2 1+4+6 1+2 @Kendinin en iyi hali ol 1 ------- 1+6 2 Begonya2 ----- ------- ------ @olvidos ------ 1 1 2 @karabiber01 1 1 ------ 2 @monarosaa ------ ----- @Mathildablue 4 ------- 2 2 ummhnisa ------ 7 ------- 1 @Cagrihilal1 1+4+6 1 4+6 Cherry Mom ----- 1 ------- 1 hzlsel 2 ------- 1+2 2 @seyrulsefer ------ 1 ----- 1 @pacman 1 ------ ----- 1
3 gün de spor yapanblonde ambition @belmayne @Suskunhanim @DeryaOnDiet yarimuhendis @SanSebastianCheesecake @Cagrihilal1 tebrik ediyoruz kızlarrr bu hafta çok aktifiz maşallah
Hoşgeldin canımHalime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var
Evet 99 luyum bende halime tanıstığımıza memnun oldumhoş geldin canım ben de zeynep aynı yaştayız sanırım ben tam 22 olmadım ama 99lu musunve boyumuz da aynı merak etme buraya gelen daha burdan çıkamıyor ve istediğini de elde ediyor. burdan giden her türlü dönüp dolaşıp yine buraya geliyor
Canım sonrasında çok hasar bırakıyor bu illet annemlerde 6 ay olucak covid geçireli zaten çoook zor geçirdiler hala annemin nabzı 40küsürlere düşüyor nefes darlığı oluyor senin gibi dudakları morarıyor. Ama dediğin doktorlar olur böyle diyip sallıyorlar malesefGöğsümde hala bi yumruk var sanki gitmiyo gibi hatta annemde babamda falanda aynı bi türlü ondan kurtulamadık, bu da normal artık galiba bi doktora gidip bakıcaz ne olmuş ne bitmiş diye. Sağolsunlar karantina bittiği an bıraktılar hemenBide son gün doktora söyledim böyle böyle durumdayız diye tamam geçer hafif atlatıyosunuz bişey olmaz dedi :)))))
Bugün iyiyim çok şükür canım ama dün gözüm görmedi bişey mide bulantısı olunca benim sinirlerim bozuluyor düşüncesi bile etkiliyoryoksa ben o adamla çok iyiydim bi giriyordum yanına yarım saatten fazla sohbet ediyorduk ve sürdürüyordum da listesini. ama en son öyle yaptı iyi günler hoşça kalın güle güle
inşallah canım. sen nasılsın miden bugün nasıl oruçlu musun
Hoşgeldiniz aramıza sağlıcakla istediğimiz kilolara ulaşalım birlikteHalime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var
Hoşbulduk inşallahCanım sonrasında çok hasar bırakıyor bu illet annemlerde 6 ay olucak covid geçireli zaten çoook zor geçirdiler hala annemin nabzı 40küsürlere düşüyor nefes darlığı oluyor senin gibi dudakları morarıyor. Ama dediğin doktorlar olur böyle diyip sallıyorlar malesef
Bugün iyiyim çok şükür canım ama dün gözüm görmedi bişey mide bulantısı olunca benim sinirlerim bozuluyor düşüncesi bile etkiliyor
Hoşgeldiniz aramıza sağlıcakla istediğimiz kilolara ulaşalım birlikte
takımın en küçüğü bendim :) artık bizizEvet 99 luyum bende halime tanıstığımıza memnun oldum
Agustos 13 ya sentakımın en küçüğü bendim :) artık bizizhangi ayda doğdun canım
Temmuz 15te ben tüh hala en küçüğü olabilirim diyordum olmadıAgustos 13 ya sen
Yeni minik benim yani ee hayirli olsun banaTemmuz 15te ben tüh hala en küçüğü olabilirim diyordum olmadıtakım arkadaşlarım artık takımımızın en küçüğü değilim duyurulur
Hoş geldin tekrardan☺☺Yeni minik benim yani ee hayirli olsun bana
Teşekkür ederim bekar mısınHoş geldin tekrardan☺☺
Evet bekarım besbekarlardan hem deTeşekkür ederim bekar mısın
En guzeli evlenme boşver bekarlık sultanlikEvet bekarım besbekarlardan hem de
Zaten evlilik yakında bir ihtimal bile değil benim için daha okulum bitmediEn guzeli evlenme boşver bekarlık sultanlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?