Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaptım canım yaptım işe yaramadı. hem de ben soğanı hiç sevmem dokunamam doğrayamam kokusuna bile dayanamam. ama maalesef yaramadı

Stres yapma canım regl haftası etkileniyoruz regl bitince fazla fazla verirsin zaten önümüzdeki günlerde sporunu yap yediklerine dikkat et Cuma’ya kadar düzenlersin

Canım şu ananas kabugu olayını dene bak suyunu ince bir dilim ananas koy aşırı ödem attırıyor
Keşke ödem olduğuna emin olsam ödem değil ki yedm yani
Öyle böyle gidecek inşaAllah yapacak bir şey yok, nasıl yediysem öylede yemeyip dikkat edip göndermem lazm

Hoşgeldin canım
@Kendinin en iyi hali ol seni kıskandım ben de resmimi değiştirdim
takimca akım başlattık Var mı arttıran

Evet 99 luyum bende halime tanıstığımıza memnun oldum

Canım sonrasında çok hasar bırakıyor bu illet annemlerde 6 ay olucak covid geçireli zaten çoook zor geçirdiler hala annemin nabzı 40küsürlere düşüyor nefes darlığı oluyor senin gibi dudakları morarıyor. Ama dediğin doktorlar olur böyle diyip sallıyorlar malesef
Bugün iyiyim çok şükür canım ama dün gözüm görmedi bişey mide bulantısı olunca benim sinirlerim bozuluyor düşüncesi bile etkiliyor
Hoşgeldiniz aramıza sağlıcakla istediğimiz kilolara ulaşalım birlikte

Hoşbulduk inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…