Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyyy benimde 24 nisanda başlıyo sınavlarım ve 23 nisan son gün olan bi ödevim var hala yapmadım bu ne rahatlık bende ki

Ayy bende öyle yaptıklarında sinir oluyorum valla gidesim gelmiyo haklısın
yoksa ben o adamla çok iyiydim bi giriyordum yanına yarım saatten fazla sohbet ediyorduk ve sürdürüyordum da listesini. ama en son öyle yaptı iyi günler hoşça kalın güle güle
Dene bakalım canım inşallah iyi gelir sana da
inşallah canım. sen nasılsın miden bugün nasıl oruçlu musun

en güzeli canım ben asıl kilo verirken gitmedim diyetisyene de sonrasında onsuz olmuyormuş anladım. aynen devlettekinden daha ilgili olacaktır. bi de tanışıklık verince daha da iyi olur

Halime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var

Oyyy benimde 24 nisanda başlıyo sınavlarım ve 23 nisan son gün olan bi ödevim var hala yapmadım bu ne rahatlık bende ki
ay bende de bi rahatlık var son dönemim diye midir nedir anlamadım ama. geçen dönem o kadar çalışıp hakkını alamayınca bu dönem ders çalışma şevkim kırıldı ve hiç vicdan bile yapmadım geçen dönem kadar çalışmadığım için

hoş geldin canım ben de zeynep aynı yaştayız sanırım ben tam 22 olmadım ama 99lu musunve boyumuz da aynı merak etme buraya gelen daha burdan çıkamıyor ve istediğini de elde ediyor. burdan giden her türlü dönüp dolaşıp yine buraya geliyor

Hoş geldin canım ben daha iki haftadır buradayım ama daha şimdiden 6 kiloma veda ettim sen de eminim çok güzel kilolar vereceksin

yarimuhendis canım neden regl olamıyorsun pcos başlangıcı mı var
yok canım. ben zayıfladıktan sonra düzensiz olmya başladım sonrasında uzun aralıklarla oldum ki oldum da denemezdi. tek sebebini kilo vermek olarak söylediler veya çok spordan kaynaklı hormon baskılanması öyle yani ama pcos yok belirtileri de yok ne kanda ne ultrasonda

Canım bu regl düzensizliği için soğan kürü yapabilirsin hiç ilaca falan gerek kalmıyor çok güzel hormonları düzenliyor ben yaptım bende çok düzensizdi her şey normal çıkıyordu ama 2-3 ayda bir oluyordu bazen regl ben bi ay yaptım sonrasında günü gününe olmaya başladım deneyebilirsin hiç bir zarar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…