- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.241
Oyyy benimde 24 nisanda başlıyo sınavlarımoy oy benim de yarın sınavlarım başlıyor accuk birazcuk ama uzaktan olunca geçen dönem çalıştığımın hakkını alamadım bi hevesim kırıldı bu dönem biraz relax takıldım. yarın inşallah güzel geçecek sınavım daha rahat olmaya çalıştım bu dönem
yoksa ben o adamla çok iyiydim bi giriyordum yanına yarım saatten fazla sohbet ediyorduk ve sürdürüyordum da listesini. ama en son öyle yaptı iyi günler hoşça kalın güle güleAyy bende öyle yaptıklarında sinir oluyorum valla gidesim gelmiyo haklısın
inşallah canım. sen nasılsın miden bugün nasıl oruçlu musunDene bakalım canım inşallah iyi gelir sana da
en güzeli canım ben asıl kilo verirken gitmedim diyetisyene de sonrasında onsuz olmuyormuş anladımÖlçer büyük ihtimalle canım ölçmezse sen sor bir dene bakalım devlet diyetisyenlerinden daha ilgili olacaktır kesinlikle ben de kilo vermem durana kadar kendim devam edip ondan sonra bir diyetisyenle görüşmeye gitmek istiyorum
Halimeİnşallah
Aşağıdaki formu doldurabilir misiniz
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
ay bende de bi rahatlık var son dönemim diye midir nedir anlamadım ama. geçen dönem o kadar çalışıp hakkını alamayınca bu dönem ders çalışma şevkim kırıldı ve hiç vicdan bile yapmadım geçen dönem kadar çalışmadığım içinOyyy benimde 24 nisanda başlıyo sınavlarımve 23 nisan son gün olan bi ödevim var hala yapmadım bu ne rahatlık bende ki
hoş geldin canım ben de zeynep aynı yaştayız sanırım ben tam 22 olmadım ama 99lu musunHalime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var
Canım şu ananas kabugu olayını dene bak suyunu ince bir dilim ananas koy aşırı ödem attırıyorÇok artıdayım ya ne bilim çok stres oldm inşaAllah iner
Hoş geldin canım ben daha iki haftadır buradayım ama daha şimdiden 6 kiloma veda ettim sen de eminim çok güzel kilolar vereceksinHalime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var
yok canım. ben zayıfladıktan sonra düzensiz olmya başladım sonrasında uzun aralıklarla oldum ki oldum da denemezdi. tek sebebini kilo vermek olarak söylediler veya çok spordan kaynaklı hormon baskılanması öyle yani ama pcos yok belirtileri de yok ne kanda ne ultrasondayarimuhendis canım neden regl olamıyorsun pcos başlangıcı mı var
Çok güzel olmuş canım
Amin inşallah kısa boylu olmak cokr zor kilo yapışıyor resmenHoş geldin canım ben daha iki haftadır buradayım ama daha şimdiden 6 kiloma veda ettim sen de eminim çok güzel kilolar vereceksin
Ay hadi inşallah bu hafta istediğim gibi gitmiyor kilom zaten işe yarar umarımÇok güzel olmuş canımbende totem yaptım bu hafta çok kilo vericem profil degiştirince öyle oluyormuş
aha ben de değiştirdim
Ben de güya Rizeliyim canım ama hiç köyümü göremedim köyümüz neresi babam bile bilmiyorbu arada eski profil fotom annemin köyündendi. bu yeni fotodaki de babamın köyü yani benim köyüm
Canım bu regl düzensizliği için soğan kürü yapabilirsin hiç ilaca falan gerek kalmıyor çok güzel hormonları düzenliyor ben yaptım bende çok düzensizdi her şey normal çıkıyordu ama 2-3 ayda bir oluyordu bazen regl ben bi ay yaptım sonrasında günü gününe olmaya başladım deneyebilirsin hiç bir zarar yokyok canım. ben zayıfladıktan sonra düzensiz olmya başladım sonrasında uzun aralıklarla oldum ki oldum da denemezdi. tek sebebini kilo vermek olarak söylediler veya çok spordan kaynaklı hormon baskılanması öyle yani ama pcos yok belirtileri de yok ne kanda ne ultrasonda
Kilo her türlü sıkıntı canım uzun olunca çok iri gözüküyorsun kilon o kadar çok değil zaten benim hedef kilomAmin inşallah kısa boylu olmak cokr zor kilo yapışıyor resmen
Bende takılı kaldım kaç haftadır 62-63 arasında inşallah bu hafta kırarım bu döngüyüAy hadi inşallah bu hafta istediğim gibi gitmiyor kilom zaten işe yarar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?