- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #408.281
Ohh super yapmissin ortimValla ortim 34 yıldır bu kabağın bu kadar lezzetli olduğunu atlamışımkiii en son unideyken bı akrabamda mecbur kalıp yemiş ve nerdeyse öğurmustüm sonrasında.Tatlisizlik neler yaptırıyorum insana bı kaç dilim yiyip komşulara paylaştırın gerisini ne olur ne olmaz diye
Şimdi de kahvemi içip merketler arası yürüyüşe cikacagim
Benim içinde ihtimal değildi nasip bu işlerZaten evlilik yakında bir ihtimal bile değil benim için daha okulum bitmedi
Darisi yeni haftanin basina12 - 18 nisan tablo spor listesi :)
UYE 12 Nisan 14 Nisan 17 Nisan Sonuç @fitblonde 3+7 1+3+4+7 3+4+6 @belmayne 1 1 1 @balpamuk ----- ------ ----- @Suskunhanim 1 1 5 DeryaOnDiet 1+5+6 1+5 1+5+6 @melita09 ----- ----- 1 1 yarimuhendis 1+4+7 2+4 2+4+5 Hedef60kgolmak 1+2 1+4+6 1+2 @Kendinin en iyi hali ol 1 ------- 1+6 2 Begonya2 ----- ------- ------ @olvidos ------ 1 1 2 @karabiber01 1 1 ------ 2 @monarosaa ------ ----- Mathildablue 4 ------- 2 2 @ummhnisa ------ 7 ------- 1 @Cagrihilal1 1+4+6 1 4+6 Cherry Mom ----- 1 ------- 1 hzlsel 2 ------- 1+2 2 @seyrulsefer ------ 1 ----- 1 @pacman 1 ------ ----- 1
3 gün de spor yapan @fitblonde @belmayne @SuskunhanimDeryaOnDiet yarimuhendis Hedef60kgolmak @Cagrihilal1 tebrik ediyoruz kızlarrr bu hafta çok aktifiz maşallah
Günaydın canım geçmiş olsun bebeğine
Tamamdır
Hayırlısı diyrlim o zaman ne diyelim☺☺Benim içinde ihtimal değildi nasip bu işler
Sağol canım form içinHalime
22
1.57 boy
68 kilo 100 gram
Hedef 52
Evli
Özel güvenlik görevlisi şuan calismiyorum
1 çocuk 11 aylık
Dâhil olmadım
Kilo almamın sebebi 44 kilo ile hamile kaldım 5 aylık ken kilo değişimim olmadı kilo almak için vitamin hapları kullandım araya covid19 girince 15 gund3 kendi doktorumuz vardı riskli gebelik geçirdim ilaç takibim düzgün yapılmadı 83 kilo ile doğuma gittim 80 kilo ile döndüm lohusa kanaması falan yaşamadım sezaryandan dolayı karin kaldı şuan 68 kılıyum kendi imkânlarınla verdim kilo önümde uzun bir yol var
İşimiz profil fotoğraflarına mı kaldı kalkın spor yapınÇok güzel olmuş canımbende totem yaptım bu hafta çok kilo vericem profil degiştirince öyle oluyormuş
Aynen canım ya iki gündr yağmurlu sevemedim valla :/Selam kızlar nasılsınız
Cherry Mom kaptanım ben de senin gibiyim hava kapalı olunca resmen enerjim çekiliyor. Bu hafta hep dengesizdi oturduğum yerden kalkamıyorum baharın gelmesi de etkiliyor sanırm
Cnm 4 kaşımk yulaf normalde, buna 3 kaşık yulaf ve 1 çorba kaşığı puding tozu koyuyorsun meyve koymuyorsunHedef60kgolmak canım pudingli yulaf lapasına ne kadar puding koyuyorduk yarın yapacağım ama miktarı unuttum
Ay hadi inşallah bu hafta istediğim gibi gitmiyor kilom zaten işe yarar umarım
İnşallahDarisi yeni haftanin basinaeline saglik canim
İsmim Esra benimde takım kaptanıyım 34 yaşındayım pardon 3 gün önce 35 oldumbir oğlumm var. Bende fazla kilolarımı burada verdim - 20- kilo -sonrada kaldım gitmiyorum
menü sayfamızı gördün sanıyorum hergün buraya tüm takım yazıyoruz sende ister bugün ister yarın başlayabilirsin
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Kaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı kiayyyy kaçırdım mı doğum gününüüüüü happy birthday to youuu happy birthday to youuu yeni yaşın kutlu mutlu olsun güzellikler bolluk bereket getirsin inşallah kuzum
Zaten evlilik yakında bir ihtimal bile değil benim için daha okulum bitmedi
Valla benim içinde değildi bi baktım 2 çocuk anasıyımBenim içinde ihtimal değildi nasip bu işler
Yeni yaşın huzur mutluluk sağlık getirsin inşaAllah kaptanımKaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı ki
Teşekkür ederim kuzum
Amanın kız 2 çocupun mu vardı seninValla benim içinde değildi bi baktım 2 çocuk anasıyım
Olsun kaptanım biz şansımızı deneyelimİşimiz profil fotoğraflarına mı kaldı kalkın spor yapın
Geçmiş doğum günün kutlu olsun kaptanım eşinle çocuğunla nice güzel uzun mutlu yıllaraSağol canım form için
Çok uzun bir yolun yok öyle deme genceciksin eminim metabolizmanda hızlıdır buradada disiplinli şekilde ilerler her gün düzenli katılım sağlarsan eminim o kilolar nasıl gitti anlamazsın bile. Burada çoğumuza öyle oldu
İsmim Esra benimde takım kaptanıyım 34 yaşındayım pardon 3 gün önce 35 oldumbir oğlumm var. Bende fazla kilolarımı burada verdim - 20- kilo -sonrada kaldım gitmiyorum
menü sayfamızı gördün sanıyorum hergün buraya tüm takım yazıyoruz sende ister bugün ister yarın başlayabilirsin
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Sağol canımCnm 4 kaşımk yulaf normalde, buna 3 kaşık yulaf ve 1 çorba kaşığı puding tozu koyuyorsun meyve koymuyorsunama ceviz fındık ilave edersin
Namaria cımın da totemi bu her hafta değiştirir resmini
İnşallahrica ederim tatlım
ayyyy kaçırdım mı doğum gününüüüüü happy birthday to youuu happy birthday to youuu yeni yaşın kutlu mutlu olsun güzellikler bolluk bereket getirsin inşallah kuzum
canım 1 dilim güllaç ne ki bence super menu :) iyi dayanmışsın arasız17 Nisan
Sahur yok
İftar 2 kepçe mercimek çorbası 2 kepçe ıspanak yemeği 1 çorba kasesi salata 1 dilim güllaç
2 lt su spor yok
Namaria Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak
Olur muu en güzel yaşlar valla emrecik de biraz daha büyüdü mü okula başladı mı ohKaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı ki
Teşekkür ederim kuzum
Evet daha tatlı yok bana cumaya kadar :)Tatlı mı görüyorum çok ta severim afiyet olsun bu haftalık tek kaçamak olsun
Herseyiyle cok güzel17 Nisan cumartesi
Sahur
Yumurtalı fasülye
1 dilim peynir 5 zeytin
İftar
1 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası
3 köfte
Közlenmiş Kapya biber yoğurtlu 1 kase
Ara 1 hurma
2 lt su
10 bin adım
Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Mathildablue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?