Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohh super yapmissin ortim sen bu isi biliyorsun valla. Sen kalirsin omur boyu boyle fit incecik. Harikasin ortim

Darisi yeni haftanin basina eline saglik canim

Sağol canım form için
Çok uzun bir yolun yok öyle deme genceciksin eminim metabolizmanda hızlıdır buradada disiplinli şekilde ilerler her gün düzenli katılım sağlarsan eminim o kilolar nasıl gitti anlamazsın bile. Burada çoğumuza öyle oldu

İsmim Esra benimde takım kaptanıyım 34 yaşındayım pardon 3 gün önce 35 oldum bir oğlumm var. Bende fazla kilolarımı burada verdim - 20- kilo -sonrada kaldım gitmiyorum

menü sayfamızı gördün sanıyorum hergün buraya tüm takım yazıyoruz sende ister bugün ister yarın başlayabilirsin
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Selam kızlar nasılsınız
Cherry Mom kaptanım ben de senin gibiyim hava kapalı olunca resmen enerjim çekiliyor. Bu hafta hep dengesizdi oturduğum yerden kalkamıyorum baharın gelmesi de etkiliyor sanırm
Aynen canım ya iki gündr yağmurlu sevemedim valla :/
Öğleden sonra biraz durduda yürüyüş yaptık iyi geldi açıldık evde saatt geçmiyor

Hedef60kgolmak canım pudingli yulaf lapasına ne kadar puding koyuyorduk yarın yapacağım ama miktarı unuttum
Cnm 4 kaşımk yulaf normalde, buna 3 kaşık yulaf ve 1 çorba kaşığı puding tozu koyuyorsun meyve koymuyorsun ama ceviz fındık ilave edersin
Ay hadi inşallah bu hafta istediğim gibi gitmiyor kilom zaten işe yarar umarım
Namaria cımın da totemi bu her hafta değiştirir resmini
Darisi yeni haftanin basina eline saglik canim
İnşallah rica ederim tatlım
ayyyy kaçırdım mı doğum gününüüüüü happy birthday to youuu happy birthday to youuu yeni yaşın kutlu mutlu olsun güzellikler bolluk bereket getirsin inşallah kuzum

ayyyy kaçırdım mı doğum gününüüüüü happy birthday to youuu happy birthday to youuu yeni yaşın kutlu mutlu olsun güzellikler bolluk bereket getirsin inşallah kuzum
Kaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı ki
Teşekkür ederim kuzum

İşimiz profil fotoğraflarına mı kaldı kalkın spor yapın
Olsun kaptanım biz şansımızı deneyelimSporumuzu yapacağız tabiki
Geçmiş doğum günün kutlu olsun kaptanım eşinle çocuğunla nice güzel uzun mutlu yıllara

Sağol canım

Kaçır burcum kaçır artık kutlanacak bir yaş kalmadı ki
Teşekkür ederim kuzum
Olur muu en güzel yaşlar valla emrecik de biraz daha büyüdü mü okula başladı mı oh
Bi de yeğenlerimde de gördüm ablam çok endişeliydi herşey mükemmel olsun isterdi filan ve babalarına gitmezdi çocuklar o tedirginliği hissediyor kaptim , babası bakamazsa diye endişen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…